D
delwer
Gość
witam z rana
u mnie juz 5/6 kg na plusie.....oj marnie to dalej widze. Dzisiaj zaczynam 25 tydzien wiec jeszcze 15 czyli dojdzie jeszcze jakies 5.....dzisiaj stwierdzilam zw chce urodzic 25 maja 100 lat po mokej kochanej babci. Chcialabym zeby rafal oodziedziczyl po niej charakter, fajna nowoczesna i otwarta babka byla
u mnie juz 5/6 kg na plusie.....oj marnie to dalej widze. Dzisiaj zaczynam 25 tydzien wiec jeszcze 15 czyli dojdzie jeszcze jakies 5.....dzisiaj stwierdzilam zw chce urodzic 25 maja 100 lat po mokej kochanej babci. Chcialabym zeby rafal oodziedziczyl po niej charakter, fajna nowoczesna i otwarta babka byla

.....na szczeście ubrania większe wiec obaw niema aby doszywać kawałkami brakujące cm-etry.
bo on nigdy niesłyszał aby to musiał robić .......ciekawe z ze złamaną nogą też by Mnie wysłał.?
ja chyba nie lubię zimnego mleka???ja już zjadłam dwa śniadanka,teraz się zapycham owocami coby dziecka nie rozdziadować od małego;-)ale nie wiem co na obiad...faceci to by mięcho chcieli ale ja mam odruch wymiotny od samego widoku,bleeemój gin powiedział,że jak chcę to mogę brać jakis suplement ale nie koniecznie.Natomiast muszę brać żelastwo bo mam anemię jak jasna a ja tego nienawidzę...

a nie przytyłam jakoś dużo bo 4 kg,a jem więcej i częściej.