reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

aga pewnie jej zrobią jeszcze usg, mojej kolezance robili jak dzidzius byl inaczej ulozony:tak: albo polozna wybada:tak:
Dla jednych takie prowadzenie ciazy mozy wydawac sie dziwne ale dla nich to jak sie prowadzi w PL moze byc dziwne:tak: i tak w kolko;-)
Ja nie narzekam i w sumie ciesze sie, ze tutaj jestem bo dla mnie pewnie kazda wizyta u ginekologa bylaby mega stresem:zawstydzona/y:

reklama
wlasnie doczytalam reszte postow z dzisiaj. ja na fotel zawsze w skarpetach no bo po co sciagac i na boso latac? ale mysle ze im to roznicy nie robi raczej.

nie wiem o co wam chodzi z tym tyciem ze niby kilo dziennie to za duzo? przeciez to zalezy kiedy sie czlowiek wazy. ja rano waze 56,7 a wieczorem 58 albo i wiecej , to nie znaczy ze przytylam te dwa kilo tylko mam pelny zoladek, dopiero co herbate wypilam, i takie tam. chyba nie ma co schizowac z ta waga. ja sie waze codziennie czasem i dwa razy dziennie i zawsze przyjmuje najnizsza wage z kilku dni coby sobie humoru nie psuc:)

Witam się pierwsza :) i życzę miłego weekendu :)

josie jeśli chodzi o wagę - mam takie samo podejście do tego jak Ty :-p Waga poranna jest wagą prawidłową ciała - to potwierdzi każdy lekarz, chociaż moja waga od kilku dni pokazuje znów -1 - o każdej porze dnia ... może mi się schudło? Jak tak to nadrobię zapewne bardzo szybko i to podwójnie ....

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Od 2 w nocy męczę się ze spaniem, nie dość że jakieś dziwne sny mam to jeszcze pełnia się przyplątała (już chyba od 2 dni), ja jakiś wampir chyba jestem :baffled: :-D

witam z rana i zycze milego dnia :) ja leze w lozku i czekam na mezowskie sniadanie....tzn czzekamy z weronika ogladajac bajki

Witam sie i ja :)
Wczoraj padlam, katar mnie meczy niestety, no trudno, dobrze, ze tylko to :dry:
Wy tu o skarpetkach hihii ja przedtem zawsze biegalam bez, nie wiem dlaczego, jakos tak mi sie estetyczniej wydawalo, ale od jakiegos czasu jednak zakladam, chrzanie elegancje i sune do fotela niczym Jackson w skapretkach :tak:

A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?

Sicil Ja miałam badanie piersi - myślę, że każdy ginekolog powinien to robić - nie tylko w ciąży bo niestety nie każda z nas pamięta o samoobadaniu i nie każda umie... a jest to bardzo ważne.

Skarpetki - cóż skarpetki ... ja też mam je zawsze na stopach u ginekologa - w lecie często podkolanówki mam :p

alijenka ja mam wrazenie ze ta pelnia to juz od 3 nocy jest..

Kama możliwe że od 3 nocy bo wczoraj już taka niepełna była hihi :angry: :wściekła/y:

Ja też miałam raz badane piersi, ale na początku teraz to chyba już się tak nie da bo i tak same gulki mam w nich bo gruczoły się budują, ostatnio powiedziałam o tym ginowi że coś czuję na lewej piersi od strony pachy to wziął tylko macnął i się zaśmiał, faktycznie miał racje bo za chwilkę mi to wyszło na prawej piersi, a teraz zaś w innych miejscach

reklama
Witam:-)

współczuje z całego serca!!! :no: kiedy obrona????
o czym piszesz???

obrona gdzieś na początku marca, ze względu na resztę grupy, a piszę na temat dystrybucji skraplaczy do chłodziarek na rynku międzynarodowym :happy2:

a tez mam usg co wizyte ale robi sie jeszcze kolo 30 tyg jakies dokladniejsze....czy to juz wedle zyczenia a koniecznosci?

słyszałam, że właśnie koło 30 tyg jest to drugie

Od czasu wyjazdu do pl śpi jak dziecko ok 5-6h z przerwami :)
o, to super, że jest poprawa, ale niech ci się śpi jeszcze lepiej ;)

nie wiem o co wam chodzi z tym tyciem ze niby kilo dziennie to za duzo? przeciez to zalezy kiedy sie czlowiek wazy. ja rano waze 56,7 a wieczorem 58 albo i wiecej , to nie znaczy ze przytylam te dwa kilo tylko mam pelny zoladek, dopiero co herbate wypilam, i takie tam. chyba nie ma co schizowac z ta waga. ja sie waze codziennie czasem i dwa razy dziennie i zawsze przyjmuje najnizsza wage z kilku dni coby sobie humoru nie psuc:)
zgadzam się
ja ważę się codziennie rano, po zrobieniu siusiu, na czczo i w piżamce tylko, wtedy to można porównywać
czasami waga pokaże więcej tylko dlatego np., że zjadłam kolację później, albo bardziej sytą

A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?

ja też nie miałam badanych piersi, sama sobie badam

a jeśli chodzi o samolot to ja też tylko w skarpetkach, ale tuniką sobie nie zawracam głowy, bo przecież i tak mnie tam zobaczy, co nie? poza tym jak bada macicę przez brzuch, to przynajmniej ma mniej do podwijania ;-)

Do góry