reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

swoja droga zobaczcie, lekarz facet, jakby nie bylo, facetem zawsze jeest. teraz, jak jestes mloda i do niego pojdziesz, to naprawde kuriozalne, ze jakby nie bylo, on ma przyjemnosc a ty mu jeszcze placisz...- bo tu nie uwierze, ze facet pozostaje calkowicie obojetny na np. mlode jedrne cycki

reklama
A ja w szpitalu widziałam plakat na którym pisało, ze kobiety które rodziły maja mniejsze ryzyko zachorowalnosci na pewne typy tej choroby!!:tak: I tego mi sie tu trzymac! Nie schizujmy i sie nie nakrecajmy prosze Was, najlepiej zmienmy temat...:tak:

Wczoraj wieczorem połozyłam sie w łózku, właczyłam filmik i odłozyłam pilota na brzuch. Czym strasznie rozzłościłam syneczka:wściekła/y::wściekła/y:
Ten pilot cały podskakiwał wiecie?:-) Bestia rosnie:-D

Dzień dobry! :-)
no niby płytki ale jeszcze sobie stóp nie odmroziłam, a w skarpetach to tak mało elegancko mi sie wydaje;-):tak: nie wazne ze doopa goła nie?;-):-)
No coż - elegancja to ostatnia rzec o jakiej myślę w czasie wizyty :-D

No tak, aga, co kraj to obyczaj:tak:
Tutaj też się rodzą zdrowe dzieci i wszystko ok.
Wiadomo, jak ciąża zagrozona postepują inaczej, ciaze prowadzi nie tylko polozna wlasnie ale kobieta wtedy jest pod opieką ginekologa:tak:
Ja jezdzilam kilka razy do szpitala bo zle sie czulam albo sie balam o coś, i traktowali mnie bardzo dobrze, nie odsylali tylko wtedy badali:tak:
a skoro wszystko ok to po co tam grzebac itp? Ale to moje zdanie tylko.
Jak nie ma problemow to jak dla mnie tak można prowadzić ciążę:tak:
No ale jeśli np z szyjką coś się niedobrego dzieje to kobieta jest to w stanie "wyczuć"? Bo pisałaś, że jeżeli coś niepokoi kobitę to idzie do szpitala i ją badają...
nie wiem o co wam chodzi z tym tyciem ze niby kilo dziennie to za duzo? przeciez to zalezy kiedy sie czlowiek wazy. ja rano waze 56,7 a wieczorem 58 albo i wiecej , to nie znaczy ze przytylam te dwa kilo tylko mam pelny zoladek, dopiero co herbate wypilam, i takie tam. chyba nie ma co schizowac z ta waga. ja sie waze codziennie czasem i dwa razy dziennie i zawsze przyjmuje najnizsza wage z kilku dni coby sobie humoru nie psuc:)
U mnie podobnie - waga zawsze bardzo się waha. I tak np dziś rano mogę mieć załóżmy 68 a jutro 66 :sorry2:

Witam sie i ja :)

A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
Mi też tylko jeden gin zbadał piersi. :-( A miałam z kilkoma do czynienia...
Mój gin śmieje się zawsze, że go zmylam bo ląduję na fotelu w pończochach i tunice...zawsze dopytuje się czy oby na pewno jestem rozebrana ;P
W pończochach?! :szok:
Ty to dopiero stawiasz na elegancje!:-D
witajcie!
W ogóle raz w życiu miałam badane z własnej woli ginekologa (młody był i ja wtedy też :-D)
Teraz juz pewnie jesteś za stara ;-)

bry!!!wstałam...i już mi się nie chce,a mam zrobić gołąbki.Na razie piję kawusię-Z KAWĄ- i trawię żelastwo.
Co do badania piersi mi gin badał na drugiej wizycie chyba ale bardziej pod kątem przyszłego karmienia tzn.czy brodawki nie są wklęsłe i tak ogólnie popatrzył;stwierdził,że jeśli badam się sam regularnie to jest ok i powiedział to co chyba AVO napisała,że najwięcej nieprawidłowości wykrywają mężowie;)

sicilpol - dlategotez "podziwiam" zony ginekologów;-)

Dzień dobry! :-)
No coż - elegancja to ostatnia rzec o jakiej myślę w czasie wizyty :-D

widac, ze chodzisz do babki:-p

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeezyk

alijenka
- czyli jest szansa, ze jak wroci to bedzie juz po pęlni i nie zauwazy ze wyrastaja Ci włochy tam gdzie nie trzeba:-D

a wiecie, ze dostałam ostatnio ksiazeczki w sklepie z gadzetami dla maluchów i wpadło mi w rece takie urzadzonko do "wyciagania" wklesłych sutkow;-) Mozna to stosowac juz w ciązy, bo takie wyciaganie trwa jakis czas i zeby sobie przygotowac cycuchy.. widziałyscie takie gadzety juz????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziak- ja mysle, ze jakos zony gina sie przyzwyczajaja, bo u niego to w koncu chleb powszedni tak ogladac- bardziej na ich miejscu balabym sie, ze w ogole zobojetnieja i stana sie niczym...guma ;-)

Gorzej bym miala np. jakbym miala przyzwyczaic sie,do faktu, ze maz-lekarz innej specjalizacji od czasu do czasu ma takie pokazy ;-)

Na szczescie dla mnie i innych kobiet tego globu, moj w swojej profesji jest daleeeeeeeeko od tego zawodu ;-)

reklama
I tu się mylisz moja droga...:dry:

wiedziałam, ze palne babola:-D serio!!:-)

sicil - moze masz i racje, ale ja nie mogłabym:baffled:
Moj młodziutki mąz miał sytuacje w gruga strone:-D Na sali opreacyjnej gdzie lezał na golasa weszła jakas młoda lekareczka a on taki biedny nastolatek co nie umiał jeszcze zapanowac nad sytuacją... a u nich niestety jest to widoczne:-D

znalazłam

KOREKCJA BRODAWEK PHILIPS AVENT NIPLETTE 2szt. Najniższy koszt wysyłki, Wysyłka 24H cena 125.00 PLN

moi chłopcy na sniadanie chca chlebki w jajku:szok:

Do góry