reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ja też jutro śpię do bólu :-)a dzisiaj drink z M i miły wieczór w jego towarzystwie ,bardzo lubię spędzać czas z moim mężem chociaż nie którzy nie wierzą :eek:,że tak można a ja po prostu uwielbiam z nim siedzieć ,rozmawiać ,oglądać film itd :rofl2::-D

reklama
zuzanka - ja wierzę, tak siedzimy sobie z M już 22 lata :-) I niczego mi nie brakuje :tak:
Ani@k - ja mierzę od zaraz po @, tak od 5-6 dc, do końca, do chrzanionego spadku :-(

widzisz Muma można?można!:-):tak::-D my dopiero 10 lat tak siedzimy,ale jeszcze się nie znudziło nam ,a moja znajoma ona nie za bardzo przepada ale to już jej problem :sorry:dziewczyny jak jest niski progesteron i spadła beta nie dużo nie musi zawsze oznaczać tego złego??

zuzanka - ​ale komu to spadło ???
W ciąży zaczyna spadać od któregoś tam tygodnia, nie pamiętam od którego.
Progesteron można dosuplementować .

Ostatnia edycja:
A brała od razu luteinę albo duphaston ?? JEśli progesteron spada to powinna koniecznie brać. A beta - hmm może za dużo pije, opowiadałam Wam ja tak miałam na początku ciąży, mówili, że nic z tego nie będzie..
Ona poza tym miała tą betę wielką, może się wtedy pomylili...

była wczoraj i niby ok wszystko,dzisiaj betkę powtórzyła ,nie ma objawów bólu brzucha,plamienia ,zaczeła od dzisiaj dupek brać (bzzz wybacz kochana ,ale martwię się bardzo i muszę skonsultować to z dziewczynami,żebym i Ciebie mogła pocieszyć i powiedzieć,że będzie dobrze...bo będzie!)

była wczoraj i niby ok wszystko,dzisiaj betkę powtórzyła ,nie ma objawów bólu brzucha,plamienia ,zaczeła od dzisiaj dupek brać (bzzz wybacz kochana ,ale martwię się bardzo i muszę skonsultować to z dziewczynami,żebym i Ciebie mogła pocieszyć i powiedzieć,że będzie dobrze...bo będzie!)
właśnie bardzo to dziwne co piszesz że aż tak spadło
a parametry jakieś???

priv....

reklama
Trzymam kciuki za bzzz i jej fasolkę &&&&&&&&&&&&&&&&&, na pewno wszystko będzie OK !! Ja się powoli zbieram , miłego popołudnia Dziewczynki :-)
i jeszcze trzymam kciuki za luminkę i ko.ko i proszę szybciutko przysyłać nam tu fluidki !!

Ostatnia edycja:
Do góry