Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak mi ciężko teraz :-miłego wieczoru Muma
lopop nie wiem :-(trzymajmy za nią mocno kciuki ...będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka, kochana wreszcie się odezwałaś. Już się martwiłyśmy. Co się stało z owieczkami? Jak Twoja teściowa się czuje i jak Wy się trzymacie?

Macie wrażenie ze czas ostatnio goni jak szalony???![]()
Kasia.natka 32, 35...ja pikole!!! Już się nie mogę doczekać relacji z wizyty![]()
o matko! znów to samo - dopiero teraz zauważyłam że te wymiary to zobaczyłaś na moim świeżo zmienionym suwaczku a ja oczywiście ślepa...wierzę że wszystko będzie dobrze i przede wszystkim niech betę powtórzy bo ta pierwsza to była baaardzooo duża więc może pomyłka jakaśnie wiem czy powinnam i przepraszam ,że piszę ale strasznie się martwię o nią...bzzzz dzisiaj odebrała drugą betę i jej spadło![]()
a teraz jest normalna &&&
,zdrowa na umyślę jestem hehe

i wsio mamy ....no i powiedziała mi coś fajnego,że czegoś takiego jak blokada na dziecko nie ma! to jest normalna kolej rzeczy ,że kobieta chce mieć dziecko i nie można jej mówić że się zblokowała i dlatego nie może mieć i żeby nie myślała....każdy myśli jak chce mieć idąc do łóżka myśli o dziecku,normalne i kolejne...więc dziewuszki nie mamy co się przejmować ,żadnych blokad NIE POSIADAMY !!!!!!:-)

bo najnormalniej w świecie nie pamiętam, tyle tego jest, że szok!!! Co innego jak się pisze na bieżąco. Ale jakoś będę próbować;-)
Pamiętam, że jakiś czas temu, chyba wtedy kiedy powstało nasze Schizkółko, chyba ani@k lub kok.o napisały coś do kasi.natki, że teraz rozumieją skąd taki nick sobie wzięła. A ja wtedy myślę sobie, że co?...bo ja nie kumam...że taka szczuplutka???:-) jakoś nie załapałam
I dziś, siedzę sobie z dzieciakami i nagle mnie oświeciło!!!!:-) już wiem skąd u Kasi "natka" w nicku
lepiej późno niż wcale
Tak się z tego uśmiałam, że musiałam Wam o tym napisać.
Mam nadzieję, że przynajmniej przytulanki Cię troszkę odstresują
;-)