reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka Ty się nie dziw..mi też nie mówią...ja już nie wiem co najpierw otwierać...jak otwozę więcej okien to mi się internet zapycha i nie mogę się doczekać aż cokolwiek się otworzy...:nerd:

Lopop ale by się narobiło na tym wątku tłoczno:-) ja jak najbardziej się na to piszę:tak:
Bzzzz no właśnie, na relację czekamy!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kochane musimy ustalić jakiś znak-sygnał jak któraś co na zamkniętym napisze, np. jakieś jedno pogrubione słowo na początku posta...myślę...SCHIZ

Wiecie co...brzózki już jakiś czas nie ma....może ona wcześniej od nas wpadła na pomysł z "wypisaniem się"??? za jakiś czas zapoda nam wpis ze zdjęciem teściora z II krechami:-):tak: zobaczycie, że tak będzie!!!!

kilka dni mnie nie ma a tu jakies konspiracje :-D:-D
kochane, ja poprostu mam pochorowane owieczki i caly dzien latam, jak kot z pecherzem!
jestem, czytam, ale brak czasu na pisanie ostatnio.
Nawet sie pogubila i nie wiem ktory mam dzien cyklu :zawstydzona/y:

Brzózka, kochana wreszcie się odezwałaś :tak:. Już się martwiłyśmy. Co się stało z owieczkami? Jak Twoja teściowa się czuje i jak Wy się trzymacie?

Jeszcze raz obfitego Tłustego Wam życzę kochane...

100_2308.jpg
Z przepisu Mumy, Pączki II . Pycha, zjadłam trzy i kwicze :-D.

Hejka :-)

Bionda -
fajnie, że Ci pączusie wyszły i do tego z budyniem, mmmm. Ja po zeszłorocznym nocnym pieczeniu , bo jakoś tak mi zeszło, zrobiłam przerwę w tym roku ;-)
Brzózka - a co owieczkom ?? poprzeziębiały się w tych futrach czy jakiś wirus ?? A jak Ty się trzymasz ?? To , że nie wiesz, który dc to nawet może i dobrze, pamiętaj tylko o systematyczności w działaniu - najlepiej co 2 dni :tak:
kasia.natka miałam 12 lat temu test z glukozą i pamiętam , że nie wolno jeść słodyczy dzień wcześniej, tylko tyle.
Pamiętam też z ciąży, że jak mi się Jula przestawała ruszać to wsuwałam kiść winogron albo 3 brzoskwinie i od razu skakała ze szczęścia ;-) To taki domowy test glukozowy.
Ani@k - kochana , a Ty myślisz, że skąd ja mam takiego nicka ? :-) Otóż moje dziecko najpierw mówiło na mnie kulturalnie Mama ale jak skończyła roczek jakoś to przez parę miesięcy wołała Muma i teraz też tak mówi czasem jak czegoś chce.., no to jestem Muma :tak:
kok.o - nie wierzę , że nie czytasz :-) Pamiętaj, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki. A za kciuki wypada podziękować, co nie ? :-D:-D:-D

M obejrzał moje (.)(.), spytał jak się powinny zmienić bo nie wie na co się nastawiać, potem się rozczulił do nich i tyle z tego testu ;-) dzisiaj mnie jakby mniej bolą. Za to bardziej jajniki. Co będzie to będzie, testuję we wtorek, nie ma siły, że wcześniej :tak:
Narazie, miłego dnia , lecę na kawkę :-)

Bionda Ty mnie wykończysz!!! Jak będziesz w Polsce zapraszam do mnie na jakiś miesiąc...chcę przytyć przy Tobie!!!! Będziesz mi robić same smakołyki!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Brzózka no w końcu jesteś...pochorowały się przez te mrozy????
Muma mówiłam że M. "odleci" przy oglądaniu (.)(.):-D Czyli do wtorki kciukasy zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aha i kawa być może nie będzie Ci smakować...:tak:

Pozdrawiam naszą koleżankę która pewnie wcale nas nie podczytuje:tak:Kok.o kiedy zamierzasz wkleić zdjęcie II????

Wypiłam kawkę i bardzo mi niestety smakowała :baffled:
Śnieg wali znowu na całego, ciekawe jak bardzo nas zasypie ... A jutro planowaliśmy wycieczkę do CH PTAK, to takie centrum ciuchowe k. Łodzi - wszystko co w sklepach tylko , że taniej ;-)
Ani@k - i chcę Ci powiedzieć, że CIę podziwiam za to jaka jesteś dzielna. I już bardzo mocno trzymam kciuki za Twoją wiosnę :-)

reklama
Obiecałam że będę stać na straży...

U mnie dziś chlapa...wody więcej już chyba niż śniegu...myślę czy nie kupić kaloszy:confused2:
Ogólnie zimno choć rano +3 było...chyba wolałam jak były mrozy...bo teraz tak sennie jest:baffled:
Brzózka mi wcześniej chodziło o owieczki...czy pochorowały się przez te mrozy???

Do góry