Hejka :-)
Bionda - fajnie, że Ci pączusie wyszły i do tego z budyniem, mmmm. Ja po zeszłorocznym nocnym pieczeniu , bo jakoś tak mi zeszło, zrobiłam przerwę w tym roku ;-)
Brzózka - a co owieczkom ?? poprzeziębiały się w tych futrach czy jakiś wirus ?? A jak Ty się trzymasz ?? To , że nie wiesz, który dc to nawet może i dobrze, pamiętaj tylko o systematyczności w działaniu - najlepiej co 2 dni
kasia.natka miałam 12 lat temu test z glukozą i pamiętam , że nie wolno jeść słodyczy dzień wcześniej, tylko tyle.
Pamiętam też z ciąży, że jak mi się Jula przestawała ruszać to wsuwałam kiść winogron albo 3 brzoskwinie i od razu skakała ze szczęścia ;-) To taki domowy test glukozowy.
Ani@k - kochana , a Ty myślisz, że skąd ja mam takiego nicka ? :-) Otóż moje dziecko najpierw mówiło na mnie kulturalnie Mama ale jak skończyła roczek jakoś to przez parę miesięcy wołała Muma i teraz też tak mówi czasem jak czegoś chce.., no to jestem Muma
kok.o - nie wierzę , że nie czytasz :-) Pamiętaj,
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki. A za kciuki wypada podziękować, co nie ?

M obejrzał moje (.)(.), spytał jak się powinny zmienić bo nie wie na co się nastawiać, potem się rozczulił do nich i tyle z tego testu ;-) dzisiaj mnie jakby mniej bolą. Za to bardziej jajniki. Co będzie to będzie, testuję we wtorek, nie ma siły, że wcześniej

Narazie, miłego dnia , lecę na kawkę :-)