reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

mój dziś obejrzał i stwierdził że sutki jak wentylki od Jelcza :-D

zaraz idę sobie zrobić kawę bo mi skamuje

a moja znajoma na początku ciąży to nie mogła pić kawy - odrzucało ją więc cos w tym jest

reklama
Myślę, ze to różnie bywa, ja w ciąży piłam małą kawkę codziennie bo miałam bardzo niskie ciśnienie i mi smakowała :-) Odrzucało mnie od mięsa na początku (teraz nie ;-)), kurczak śmierdział mi rybą, w wentylacji w pracy czułam smażone kurczaki ;-)
Na początku ciąży leżałam 2 tygodnie w szpitalu i tam wszystkie opowiadały jak je (.)(.) bolą, a ja obmacywałam moje i nic...
Aaaa i jeszcze jak myłam zęby to miałam megaodruch wymiotny:-)

dokładnie- objawy mogą być róże a ja i tak jestem w ciąży co miesiąc do @ także cieszę się tym stanem do niedzieli ale dziś już moje piersi osiągnęły szczyt - z rana to tak bolały jak cholera

Muma dziękuję :*
Ja wcale nie jestem dzielna...ja poprostu staram się nie zwariować:sorry: i jestem na krawędzi wytrzymałości..
Luminka produkcja nabiału widzę pełną parą!!!:tak:

Właśnie wertowałam strony o tętnach płodu...:zawstydzona/y:
Coś mi się wydaje, że w następnej ciąży u gina będę siedziała nie 20-30 minut ale ze dwie godziny...a na poczekalni babki będą mnie wyzywać ze tak długo siedzę ;-) a ja będę je miała daleko w du***ie:-)
W sumie to nigdy nie mierzyłam ile czasu siedzę w gabinecie...:laugh2:

Ale oczywiście, że tak Ani@k - tak trzeba !! Ja też się wtedy nie przejmowałam, a teraz, już pisałam, od pierwszej chwili spadam na zwolnienie i robię wszystko - wszystko co mogę - choć wiemy dobrze, że to czasem i tak cholera za mało..
Ale musi być dobrze :tak:

cały czas czuję jakbym okres miała dostać

Muma - ja chciałabym pracować całą ciąże a że mam pracę nienormowaną , dorywczą i siedzącą to fajnie by było jaK by zdrowie dopisało bo lubię być w ruchu i coś robić

Muma nie ma innej obcji!!!:tak:
Lumina to właśnie tak jest ze czujesz ze maupa przychodzi... a co do pracy w ciąży - jak tylko lekarz pozwoli będziesz mogła pracować...moja koleżanka na tydzień przed porodem poszła na zwolnienie:happy:

A ja nie - będę się byczyć i spać do 11ej od pierwszego dnia !! I tego szczerze powiem też już się nie mogę doczekać :-D:tak:
Mam tyle zaległości w papierach i sprawach domowych i z dziadkami i w ogródku, ech.... cudnie by było...
Jula wakacje a ja w domu... Rozmarzyłam się :rofl2::happy:

reklama
Oj Kochana życzę Ci tego z calego serducha...tylko jak się wymioty poranne wlączą...to popołudniami Ci przyjdzie spać:-D

Do góry