Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kto wie może się gdzieś spotkaliśmykasia.natka ja jak oglądałam fotki na face to powiem Ci,że mam wrażenie ,że gdzieś Was widziałam :-)a Twój M jest podobny do wokalisty Raz Dwa Trzy
to by było niezłe
a co do podobieństwa to tak z daleka może i masz racje
uważajcie na siebie!
no i co teraz? może wystarczy 12-to godzinna przerwa?
ciekawa jestem czy kok.o faktycznie się wypisała na tydzień...
jak tak i jak wróci zafasolkowana, to ja od razu wypisuję się na 2 tygodnie, a co!!!
Ja zjadłam dwa i mnie zatkało

a moje(.)(.) jakies takie dziwne, trochę bolące, ale chyba tak na @, bo nie zauważyłam jakiś specjalnych zmian ciążowych
a tak na serio, to naprawdę wystarczy ułamek sekundy i nieszczęście gotowe. Ja się zawsze trzymam jedną ręką balustrady jak schodzę z dziećmi po schodach, a chodzę tam i z powrotem, a na schodach zawsze jakieś zabawki rozrzucone leżą albo jakieś części garderoby dziecięcej albo butelki z wodą. Nie raz mi się nawet śniło po nocach, ze niosąc jakiegoś brzdąca stanęłam na takiej butelce i leeeeeecccccęęęęę na dół, ale nie wiem jak wylądowałam, bo się obudziłam
Na samą myśl, aż mnie ciarki przechodzą!!!
zobaczycie, że tak będzie!!!!
zdarzały mi się też inne niespodziewane historie, żałuję czasami że nie mam przy sobie kamery bo niezły film akcji ym o sobie nagrała
tyle, że piesek nie mój, ale chwilowo wtedy u mnie mieszkał, więc tak jakby mój:-)