reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k - dziękuje za troskę , mam huśtawkę nastrojów , raz mi się śmiać chce a raz płakać
ja też uwielbiam rower - dużo jeździłam ale teraz nie wiem jak będzie z moim kręgosłupem , bo zaczęło się we wrześniu kiedy mnie to pierwszy raz przewiało na rowerze

kasia.natka ja jak oglądałam fotki na face to powiem Ci,że mam wrażenie ,że gdzieś Was widziałam :-)a Twój M jest podobny do wokalisty Raz Dwa Trzy
kto wie może się gdzieś spotkaliśmy :eek: to by było niezłe :-D a co do podobieństwa to tak z daleka może i masz racje
co do żeli do higieny intymnej raczej nie mają wpływu ale najlepiej żeby były o neutralnym ph, bez zbędnych dodatków typu kolor czy zapach ale już jeśli chodzi o żele typu "du***ex" czyli nawilżające itp. to mogą zaszkodzić, zwłaszcza utrudniają drogę dzielnym wojownikom naszych mężczyzn
matko kochana! Ani@k i bionda wy normalnie jak kaskaderki jakieś :szok: uważajcie na siebie!

no a co do pączków to chyba sobie pokrzyżowałam nimi wczorajszy plan dnia bo miałam iść rano na badania a jednym z nich jest glukoza...no a właśnie się dowiedziałam że powinnam dzień wcześniej nie jeść słodyczy ani smażonego :baffled: no i co teraz? może wystarczy 12-to godzinna przerwa?

cześć Kobietki!!!
witam wszystkie "nowe" staraczki na tym wątku:))) oj, działo się wczoraj...działo:tak: ciekawa jestem czy kok.o faktycznie się wypisała na tydzień...:eek: jak tak i jak wróci zafasolkowana, to ja od razu wypisuję się na 2 tygodnie, a co!!!:-D

bionda, a jakiej wielkości robisz te pączki? takie normalne,no wiesz nasze polskie??? czy mniejsze? bo jak takie jak nasze....to powiem Ci, że 9 na głowę to niezłe wyzwanie:szok: Ja zjadłam dwa i mnie zatkało:tak::szok:
A bety nie robiłam, bo mnie wczoraj zaczął pobolewać brzuch tak małpowo...czekam...jak do weekendu nic, to albo w sobotę beta albo od razu do gina.

ani@k, mam nadzieję, że chandra już Ci minęła??? i że z @ już lepiej i Cię tak nie męczy:szok: a moje(.)(.) jakies takie dziwne, trochę bolące, ale chyba tak na @, bo nie zauważyłam jakiś specjalnych zmian ciążowych:eek:

zuzanka, Dziecko drogie!!!! nie ganiaj po schodach!!!!! połamiesz się, poobijasz, a tu niedługo czas przytulanek:tak: a tak na serio, to naprawdę wystarczy ułamek sekundy i nieszczęście gotowe. Ja się zawsze trzymam jedną ręką balustrady jak schodzę z dziećmi po schodach, a chodzę tam i z powrotem, a na schodach zawsze jakieś zabawki rozrzucone leżą albo jakieś części garderoby dziecięcej albo butelki z wodą. Nie raz mi się nawet śniło po nocach, ze niosąc jakiegoś brzdąca stanęłam na takiej butelce i leeeeeecccccęęęęę na dół, ale nie wiem jak wylądowałam, bo się obudziłam:szok: Na samą myśl, aż mnie ciarki przechodzą!!!

Wiecie co...brzózki już jakiś czas nie ma....może ona wcześniej od nas wpadła na pomysł z "wypisaniem się"??? za jakiś czas zapoda nam wpis ze zdjęciem teściora z II krechami:-):tak: zobaczycie, że tak będzie!!!!

kasia.natka, jak pójdziesz na badanie, to powiedz im od razu, że miałaś tylko 12-godzinną przerwę, powinni Ci powiedzieć czy przyjść innym razem czy może tyle wystarczy. Nie miałam nigdy takiego badania...chyba??? więc Ci nie pomogę za bardzo:-(

A ja dziś jednego pączucha zjadłam...miałam czekać rok ale się poddałam...:sorry:
Lumina huśtawka nastrojów mówisz??? Ja teraz przed @ miałam nagłe ataki kur***cy...ale nie zaliczyłabym tego do huśtwaki nastrojów...Się nie mogę doczekać rozwoju wydarzeń...
Zuzanka Katiuszka ma rację - wystarczy chwila...od tej chwili masz po schodach na czworaka schodzić!!! Bezpieczeństwo najważniejsze!!!:tak:
Katiuszka no jeżeli Brzózka rzeczywiście tak kombinuje to mój wypis w marcu gwarantowany;-) a chandra powolutku mija...
Kasia.natka oj kaskaderka ze mnie pełną gębą..:tak: zdarzały mi się też inne niespodziewane historie, żałuję czasami że nie mam przy sobie kamery bo niezły film akcji ym o sobie nagrała:-D

Dziewczyny, czemu nie piszecie, że się udzielacie na zamkniętym? ja jak zwykle nierozgarnięta i dopiero teraz tam zajrzałam, a tak psiaków, że ho ho!!!! Też jedno dodałam, żeby nie było, że ja taka ostatnia:zawstydzona/y:tyle, że piesek nie mój, ale chwilowo wtedy u mnie mieszkał, więc tak jakby mój:-)

reklama
Do góry