reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe bo ja twarda sztuka jestem i nie łatwo mnie złamać :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
uciekam kochane....śpijcie dobrze
Ani@k - dziękuje za troskę , mam huśtawkę nastrojów , raz mi się śmiać chce a raz płakać
ja też uwielbiam rower - dużo jeździłam ale teraz nie wiem jak będzie z moim kręgosłupem , bo zaczęło się we wrześniu kiedy mnie to pierwszy raz przewiało na rowerze
ja też uwielbiam rower - dużo jeździłam ale teraz nie wiem jak będzie z moim kręgosłupem , bo zaczęło się we wrześniu kiedy mnie to pierwszy raz przewiało na rowerze
kasia.natka
Fanka BB :)
kto wie może się gdzieś spotkaliśmykasia.natka ja jak oglądałam fotki na face to powiem Ci,że mam wrażenie ,że gdzieś Was widziałam :-)a Twój M jest podobny do wokalisty Raz Dwa Trzy

co do żeli do higieny intymnej raczej nie mają wpływu ale najlepiej żeby były o neutralnym ph, bez zbędnych dodatków typu kolor czy zapach ale już jeśli chodzi o żele typu "du***ex" czyli nawilżające itp. to mogą zaszkodzić, zwłaszcza utrudniają drogę dzielnym wojownikom naszych mężczyzn
matko kochana! Ani@k i bionda wy normalnie jak kaskaderki jakieś

no a co do pączków to chyba sobie pokrzyżowałam nimi wczorajszy plan dnia bo miałam iść rano na badania a jednym z nich jest glukoza...no a właśnie się dowiedziałam że powinnam dzień wcześniej nie jeść słodyczy ani smażonego

katiuszka79
cześć Kobietki!!!
witam wszystkie "nowe" staraczki na tym wątku
)) oj, działo się wczoraj...działo
ciekawa jestem czy kok.o faktycznie się wypisała na tydzień...
jak tak i jak wróci zafasolkowana, to ja od razu wypisuję się na 2 tygodnie, a co!!!
bionda, a jakiej wielkości robisz te pączki? takie normalne,no wiesz nasze polskie??? czy mniejsze? bo jak takie jak nasze....to powiem Ci, że 9 na głowę to niezłe wyzwanie
Ja zjadłam dwa i mnie zatkało

A bety nie robiłam, bo mnie wczoraj zaczął pobolewać brzuch tak małpowo...czekam...jak do weekendu nic, to albo w sobotę beta albo od razu do gina.
ani@k, mam nadzieję, że chandra już Ci minęła??? i że z @ już lepiej i Cię tak nie męczy
a moje(.)(.) jakies takie dziwne, trochę bolące, ale chyba tak na @, bo nie zauważyłam jakiś specjalnych zmian ciążowych
zuzanka, Dziecko drogie!!!! nie ganiaj po schodach!!!!! połamiesz się, poobijasz, a tu niedługo czas przytulanek
a tak na serio, to naprawdę wystarczy ułamek sekundy i nieszczęście gotowe. Ja się zawsze trzymam jedną ręką balustrady jak schodzę z dziećmi po schodach, a chodzę tam i z powrotem, a na schodach zawsze jakieś zabawki rozrzucone leżą albo jakieś części garderoby dziecięcej albo butelki z wodą. Nie raz mi się nawet śniło po nocach, ze niosąc jakiegoś brzdąca stanęłam na takiej butelce i leeeeeecccccęęęęę na dół, ale nie wiem jak wylądowałam, bo się obudziłam
Na samą myśl, aż mnie ciarki przechodzą!!!
Wiecie co...brzózki już jakiś czas nie ma....może ona wcześniej od nas wpadła na pomysł z "wypisaniem się"??? za jakiś czas zapoda nam wpis ze zdjęciem teściora z II krechami:-)
zobaczycie, że tak będzie!!!!
witam wszystkie "nowe" staraczki na tym wątku

bionda, a jakiej wielkości robisz te pączki? takie normalne,no wiesz nasze polskie??? czy mniejsze? bo jak takie jak nasze....to powiem Ci, że 9 na głowę to niezłe wyzwanie

A bety nie robiłam, bo mnie wczoraj zaczął pobolewać brzuch tak małpowo...czekam...jak do weekendu nic, to albo w sobotę beta albo od razu do gina.
ani@k, mam nadzieję, że chandra już Ci minęła??? i że z @ już lepiej i Cię tak nie męczy

zuzanka, Dziecko drogie!!!! nie ganiaj po schodach!!!!! połamiesz się, poobijasz, a tu niedługo czas przytulanek

Wiecie co...brzózki już jakiś czas nie ma....może ona wcześniej od nas wpadła na pomysł z "wypisaniem się"??? za jakiś czas zapoda nam wpis ze zdjęciem teściora z II krechami:-)

katiuszka79
kasia.natka, jak pójdziesz na badanie, to powiedz im od razu, że miałaś tylko 12-godzinną przerwę, powinni Ci powiedzieć czy przyjść innym razem czy może tyle wystarczy. Nie miałam nigdy takiego badania...chyba??? więc Ci nie pomogę za bardzo:-(
Ani@k
A ja dziś jednego pączucha zjadłam...miałam czekać rok ale się poddałam...
Lumina huśtawka nastrojów mówisz??? Ja teraz przed @ miałam nagłe ataki kur***cy...ale nie zaliczyłabym tego do huśtwaki nastrojów...Się nie mogę doczekać rozwoju wydarzeń...
Zuzanka Katiuszka ma rację - wystarczy chwila...od tej chwili masz po schodach na czworaka schodzić!!! Bezpieczeństwo najważniejsze!!!
Katiuszka no jeżeli Brzózka rzeczywiście tak kombinuje to mój wypis w marcu gwarantowany;-) a chandra powolutku mija...
Kasia.natka oj kaskaderka ze mnie pełną gębą..
zdarzały mi się też inne niespodziewane historie, żałuję czasami że nie mam przy sobie kamery bo niezły film akcji ym o sobie nagrała

Lumina huśtawka nastrojów mówisz??? Ja teraz przed @ miałam nagłe ataki kur***cy...ale nie zaliczyłabym tego do huśtwaki nastrojów...Się nie mogę doczekać rozwoju wydarzeń...
Zuzanka Katiuszka ma rację - wystarczy chwila...od tej chwili masz po schodach na czworaka schodzić!!! Bezpieczeństwo najważniejsze!!!

Katiuszka no jeżeli Brzózka rzeczywiście tak kombinuje to mój wypis w marcu gwarantowany;-) a chandra powolutku mija...
Kasia.natka oj kaskaderka ze mnie pełną gębą..

katiuszka79
Dziewczyny, czemu nie piszecie, że się udzielacie na zamkniętym? ja jak zwykle nierozgarnięta i dopiero teraz tam zajrzałam, a tak psiaków, że ho ho!!!! Też jedno dodałam, żeby nie było, że ja taka ostatnia
tyle, że piesek nie mój, ale chwilowo wtedy u mnie mieszkał, więc tak jakby mój:-)

reklama