reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Niby przed @ (.)(.) bolą...
Jednym z pierwszych objawów jakie miałam w ciąży - nie wiedząc oczywiście jeszcze ze w ciąży jestem był właśnie ból (.)(.)...właśnie taki inny, a jak obserwowałam tą otoczkę - miała takie "większe bruzdy" i była ciemniejsza niż zwykle...

Kasia.natka a jak było u Ciebie na początku ciąży z (.)(.)???

reklama
Ani@k dokładnie jak piszesz,u mnie dokładnie na początku myślałam,że to przed @ ale później .....hehe po teście zobaczyłam w innych kolorach moje sysunie:-Da bolały ....:eek:

Byłam w WC - nie wiem :-) Spytam M wieczorem to Wam jutro powiem :-D
Ale chętnie wezmę udział w konkursie na największego schizola na wątku bo wczoraj położyłam się na filmie i jak się tak moooocno wsłuchałam w siebie to.... poczułam ... jak mnie coś gilga od środka w macicy :eek::rofl2::cool:

Muma sprawdź rano...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak staniesz przed M. z (.)(.) to nie wiem czy on się skupi na tym aby oglądać kolor otoczek:-D
O gilgach się nie wypowiem...może to dwie fasole???
Zuzanka no tak, no wiem...ale ja naprawdę miałam inny kolor...tuż przed zrobieniem testu te "otoczki" były jakby bardziej brązowe...:nerd:
Lumina teraz jak po silikonie:-)
Kochana zobaczysz co będzie jak @ kilka miesięcy nie będzie:tak:

Ani@k ale ja Ci wierzę bo ja też miałam mocno brązowe i małe drobne krostki białe mi się pojawiły

oj będzie się dziać na naszym forum.....:-D:-)

hehe bo t fasolinka mówię Ci :-)&&&&&&&&&&&&&&zobaczycie posypią się w końcu mambzika i bzzzz zapoczątkowały a my za nimi :-D

Obyś miała rację nowa koleżanko zuzanko :tak::tak:
A bzzzz wczoraj napisała, że coś wkleja, miałam nadzieję na testa i nic... ani fluidów, nic... fluid mi tylko w kosmetyczce został...;-)

reklama
Widzę ze część się wypisała, część się wpisała - o wątek się nie bójcie:tak:będę stała na straży...jak nie będziecie zaglądać - będę sama ze sobą pisać;-)
ufff bo tak was nadrabiałam i juz się bałam że sama tu zostanę...ale wiedziałam kochana że na ciebie mogę liczyć :tak:

Nawet mnie k...ca nie strzela jeszcze . AAA i wiecie, bolą mnie tak dziwnie c..cki , nie po bokach jak ostatnio ale na górze
hmmm...czytaj dalej...

Niby przed @ (.)(.) bolą...
Jednym z pierwszych objawów jakie miałam w ciąży - nie wiedząc oczywiście jeszcze ze w ciąży jestem był właśnie ból (.)(.)...właśnie taki inny, a jak obserwowałam tą otoczkę - miała takie "większe bruzdy" i była ciemniejsza niż zwykle...

Kasia.natka a jak było u Ciebie na początku ciąży z (.)(.)???
właśnie chciałam napisać że u mnie na początku były bóle u góry (.)(.), w ogóle nie mogłam się tam dotknąć a poza tym to taka ogólna mega wrażliwość (.)(.), z czasem sutki zaczęły ciemnieć a ostatnio uwidoczniły mi się żyłki na dekolcie ale wiem że niektórym dziewczynom tak się robi już wcześniej

bzzz GRATULACJE!!! pisz wreszcie co, jak...i strasznie wysoka ta beta - może bliźniaki albo i więcej...

ach no i zapomniałam - żegnam stare i witam nowe koleżanki :-)

Do góry