reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
;-)
bionda
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny. Jestem tu nowa i od niedawna zaczęłam starania. Widzę, że niezłe wariatki z Was i chciałam zapytać czy mogę do was dołączyć?
BZZZZZZZ
GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BZZZZZZZ
GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muma
bzzzz -
GRATULACJE Z CAŁEGO SERCA
!!!!! i jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&& za nudną, spokojną ciążę :-)
Wspaniale się ta wiosna zaczyna, musisz koniecznie napisać jak to dokładnie z Wami było , no i fluidy pleaaaaaaseeeeeeee
A ja się w ogóle nie przywitałam, jestem tu nowa, wczoraj znalazłam to forum, też jestem po 30stce i też się staramy już troszkę.. Poczytałam Wasze wpisy i czuję się jakbyśmy się znały od dawna ;-) Mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie
Teraz mam 23dc i coraz więcej objawów, chociaż i tak czuję się dziwnie wyluzowana jak na siebie ;-)
zuzanka -mam nadzieję, że nie myślisz tak jak napisałaś, ja czasem jestem zalogowana ale niestety praca głupia mnie absorbuje i nie zaglądam... przecież wiesz co do Ciebie czuję...
Miłego pączkowania dziś (cokolwiek by to miało znaczyć)

Wspaniale się ta wiosna zaczyna, musisz koniecznie napisać jak to dokładnie z Wami było , no i fluidy pleaaaaaaseeeeeeee

A ja się w ogóle nie przywitałam, jestem tu nowa, wczoraj znalazłam to forum, też jestem po 30stce i też się staramy już troszkę.. Poczytałam Wasze wpisy i czuję się jakbyśmy się znały od dawna ;-) Mam nadzieję, że mnie miło przyjmiecie

zuzanka -mam nadzieję, że nie myślisz tak jak napisałaś, ja czasem jestem zalogowana ale niestety praca głupia mnie absorbuje i nie zaglądam... przecież wiesz co do Ciebie czuję...

Miłego pączkowania dziś (cokolwiek by to miało znaczyć)

katiuszka79
witam Dziewczyny!!!
O!!! jak się cieszę, że znalazłam odpowiedni wątek dla mnie!!! też jestem tu nowa, ale już Was poczytałam i troszkę się orientuję co i jak;-) My też się staramy o dzidziusia i właśnie coś się "zawiesiło" w moim organiźmie...ani @ ani ciąży. Wczoraj robiłam 3 test i nic, czekam do piatku wieczorem, jak nic się nie wyjaśni, to w sobotę do gina. Myślę, że @ się rozwinie, bo wczoraj mnie brzuch bolał jak na @, no i piersi jak balony
:-) ...w sumie mogło by tak zostać

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona schizujących staraczek po 30-sce!!!!
No to teraz czekamy na II kreski....przecież się wypisałam i zapisałam
Miłego dnia Kobietki!!! smacznych i kalorycznych pączków życzę!!!!!!!

O!!! jak się cieszę, że znalazłam odpowiedni wątek dla mnie!!! też jestem tu nowa, ale już Was poczytałam i troszkę się orientuję co i jak;-) My też się staramy o dzidziusia i właśnie coś się "zawiesiło" w moim organiźmie...ani @ ani ciąży. Wczoraj robiłam 3 test i nic, czekam do piatku wieczorem, jak nic się nie wyjaśni, to w sobotę do gina. Myślę, że @ się rozwinie, bo wczoraj mnie brzuch bolał jak na @, no i piersi jak balony

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona schizujących staraczek po 30-sce!!!!

No to teraz czekamy na II kreski....przecież się wypisałam i zapisałam

Miłego dnia Kobietki!!! smacznych i kalorycznych pączków życzę!!!!!!!

katiuszka79
katiuszka - to szkoda... idź koniecznie do gina, a może zaczniesz też ziółka pić ??
muma, też o tym pomyślałam. Tylko nie wiem czy to nie będzie kolidowało z tabletkami o gina, o ile mi jakieś przepisze

Muszę poszukać w necie czy ten o.Sroka to czasem nie z mojej rodziny

Uciekam Dziewczyny, pora na pracę!!! do wieczorka!!!!
Ani@k
Witam nowe koleżanki!:-)
Ale jazda...aż żałuję ze wczoraj tak szybko się wylogowałam
Spanie było silniejsze!
Widzę ze część się wypisała, część się wpisała - o wątek się nie bójcie
będę stała na straży...jak nie będziecie zaglądać - będę sama ze sobą pisać;-)
Po jakimś czasie zapiszecie się znowu i będziecie mnie ~~~~ zarażać
Myślę ze plan dobry:-)
A ja dziś coś z lekka zdołowana jestem...
wczorajszy krwotok przypomniał wydarzenia z grudnia:-( ehhhh....
Ale jazda...aż żałuję ze wczoraj tak szybko się wylogowałam

Spanie było silniejsze!
Widzę ze część się wypisała, część się wpisała - o wątek się nie bójcie

Po jakimś czasie zapiszecie się znowu i będziecie mnie ~~~~ zarażać

Myślę ze plan dobry:-)
A ja dziś coś z lekka zdołowana jestem...

reklama
Muma
Ani@k -bidulko, nie denerwuj się. To może po prostu wiosenne oczyszczenie.. Ja tak mam, serio, zawsze w kwietniu-maju mam takie @, że po prostu siedzę na kibelku a tam leci i leci... i różne większe kawałki też... masakra...
Co do bolesnych @ to zniknęły po porodzie i tylko przy tych obfitych @ jest gorzej, normalnie da się przeżyć. W młodości jednak był horror...
Jestem przebadana, wiem, że nie mam endometriozy ale endometrium mam zawsze pokaźne i pewnie nie co miesiąc wyłazi wszystko co powinno. Może tak samo Ci się teraz zrobiło. Trzymaj się

Co do bolesnych @ to zniknęły po porodzie i tylko przy tych obfitych @ jest gorzej, normalnie da się przeżyć. W młodości jednak był horror...

Jestem przebadana, wiem, że nie mam endometriozy ale endometrium mam zawsze pokaźne i pewnie nie co miesiąc wyłazi wszystko co powinno. Może tak samo Ci się teraz zrobiło. Trzymaj się