reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

to co? wypisujemy się? :-D

jak tak to Muma i lumina , od jutra prosze tu nie zaglądac! przez tydzień! to dla Waszego dobra:-D

a! najpierw się kulturalnie pożegnajcie ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
no dobra... poczekam do soboty z tym wypisywaniem się:-D chyba, ze będzie piękna betka, to zostaję a co....a jak nie......to się jeszcze zastanowię:-D:cool2:

ooo już widzę jak jutro dziewczyny nas opierdzielają z góry na dół za jakieś konszachty po kątach, jakieś wypisywanie się, a one tam nic nie wiedzą:tak::-p

kok.o cóż to za ćwiczenie???może się przydadzą:-p:dry:katiuszka a wiesz że ufo istnieje?? nigdy nie mów nigdy!!! a w to ,że dziewczyny zafasolkują to na bank przynajmniej jedna będzie:-D

no dobra, ja chce II !
Niniejszym ogłaszam mą bytność tutaj za zakończoną :tak:
Bardzo miło było Was poznać:happy2: , jesteście naprawde ŚWIETNE!!!:-) Potrafiłyście pocieszyć w smutnych chwilach, cierpliwie czytałyście moje marudzenia i zawsze mogłam liczyć na pocieszenie i dobre słowo od Was:happy2: Naprawde jesteście przyjaciółkami :-)

Dziekuje za wszystko. Mam nadzieje,że moje alter ego po zawitaniu tu w przyszłym tygodniu spotka się z równie serdecznym przyjęciem w gronie 30-tek :-)
BUZIAKI i trzymajcie się dzielnie !

...................ja z chęcią co do bzzzz napiszę ,że to niedowiarek był i cieszę się ,że jej się udało a napisze sama :-)a za tydzień będę tulić i głaskać ją i jej fasolinę.....bzzzz

no kok.o......

szkoda ale cóż ......kiedyś tam się odezwij ,trudnooooo
:confused2::rolleyes2:jak chcesz opuścić Nas nie mam nic przeciwko widocznie tak mówi Twoje JA:-p:cool2:

Ostatnia edycja:
a ja nie wierzę, że kok.o się wypisała;-) pewnie będzie nas podczytywać:-D a właśnie...taka przerwa też się liczy???bo jak tak, no to wytrzymam:tak: ale i tak dopiero od soboty..ewentualnie:-)

no proszę co za cudowne wieści !!!

bzzzz :-) :rofl: :-) gratulacje !!

już się dziś wylogowałam na 2 godz . i z powrotem tu jestem, odechciało mi się spanie - to chyba przeczucie ?

reklama
Do góry