renata borysek
Fanka BB :)
Ida a Ty wkladasz 2 czy 1 ,bo ja kupowalam też z kieszonką i wkłada się 2 i obojetnie w jaką stronę.My już zeszłe lato lataliśmy w tych pieluchach,w dzień,na ogrodzie,jak bylo gorąco właśnie żeby dupcie przewiajo trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

tak,cos takiego,w sensie funkcji.Może ten papier nawilżany milszy w dotyku???
Bo z drugiej strony spierac rozmazaną kupe z takiej pieluszki (ja mam polarek wewnątrz) to chyba srednia przyjemność....no,ale nie próbowałam sama,tylko takie opinie czytałam.
.No,ale sprawdzały sie super
- milutkie w dotyku i jak nasikała,to nie były az tak mokre.

a właśnie to jakoś mnie odciąga od wprowadzenia w życie pomysłu używania tylko i wyłącznie wielorazówek
chyba spróbuję to co mam i sprawdzę reakcję Misiaka
mam nowe, więc może i w tym rzecz

.Jak często sprawdzałam i po jednym siku zmieniałam,nie przesikała.Wielorazówki powinny byc bardziej chłonne,ale i tak nie tyle,co pampki na pewno.Zreszta póki co jak uzywasz okazjonalnie,zwyczajnie cześciej zaglądaj.ja też.Podziwiam was dziewczyny ze uzywacie tych wielorazowych
ja przy drugim to nie wiem czy w ogóle będę.zresztą tak mi się jeszcze teraz przypomniało że na mi to do głowymam nowe, więc może i w tym rzecz
którejś aukcji z allegro pewnie, czytałam że dla zwiększenia chłonności można jeden wkład w kieszonkę a drugi na pieluszkę![]()
może w przyszłym tyg zacznę pieluchowanie

ja też.
a za tak długie karmienie to już w ogóleja przy drugim to nie wiem czy w ogóle będę.