Inka - No Ł się teraz uspokoił i się nie cieszy głupio,bo go opieprzyłam i powiedziałam mu,że jak go śmieszy,że paranormal activity mamy w piwnicy...ja teraz w nocy jak będę szła do wc to będę go budzić,albo zapalać wszystkie światła w mieszkaniu. Dziękuje ;-) ogólnie to tak szybko zleciały te 2 miesiące,że nawet nie wiem kiedy...
reklama
agniesiaa81r
Fanka BB :)
Wiecie co jestem zbulwersowana ludzką bezczelnością.W zeszłym roku na facebooku zgłosił się do mnie taki koleś z Częstochowy,że chce dla Julii koncert zorganizować charytatywny.No i był koncert na początku grudnia.Zebrali może nie jakąś zawrotną kwotę,bo 1500 zł,ale wiadomo,to zawsze bliżej całości na operację.No i twierdził,że przelał do Fundacji,ale niestety do dziś ich nie ma na koncie.Jestem już ostro wkurzona.Wykorzystał sobie chorobę naszej córki!

agniesia ja pierdziele co za swinia..a nie mozeszgo odnalezc i pogadac gdzie ta kwot??
firanka kurde ale masakra, ja bym sie posrala..
hurraaaaa ponoc ma byc do ok 10 stopni w tym tygodniu...tylko w jakiej czesci Polski???
firanka kurde ale masakra, ja bym sie posrala..
hurraaaaa ponoc ma byc do ok 10 stopni w tym tygodniu...tylko w jakiej czesci Polski???
inka85
Mamusia Aleksego
Agnieszka brak słów dla określenia tego ..... (niecenzuralne słowo)
ale pamiętaj karma wraca!!!!!
ale pamiętaj karma wraca!!!!!
Agniesia81 czytałam o tym koncercie na blogu Julci...co za frajer,wzbogacił się na ludzkiej tragedii...
Izu wierz mi,że prawie to zrobiłam...jeszcze teraz Ł wyszedł z domu ze szwagrem na piwko...i zawędrował...do mojej mamy na piwko
,ja dzwonię zeschizowana do nego,że gdzie się podziewa,a ten z radością oznajmia,że siedzą sobie z moją mamuśką...uroczo,a ja myślałam,że upiór z piwnicy może go zaatakował...
Izu wierz mi,że prawie to zrobiłam...jeszcze teraz Ł wyszedł z domu ze szwagrem na piwko...i zawędrował...do mojej mamy na piwko
,ja dzwonię zeschizowana do nego,że gdzie się podziewa,a ten z radością oznajmia,że siedzą sobie z moją mamuśką...uroczo,a ja myślałam,że upiór z piwnicy może go zaatakował...Milva moje dziewczyny po wieczornym karmieniu i odbiciu zasypiają przyklejone do mnie i "rozklapione" jak żabki i gdy czuje,że złapały już głęboki sen to delikatnie odkładam je do łóżeczek i kładę takie "rozklapione"na brzuszku podkładając rączki pod buzię.
Ostatnia edycja:
dorotar110
PHELANIA tak tak też widziałam te pogodę wczoraj mam nadzieję, że im się sprawdzi.
FIRANKA ja przeczytałam Twoja opowieść o piwnicy aż mam coary ja to chyba ze strachu bym w portki narobiła i co w końcu się okazało co to???
AGNIESIA współczuję niektórzy ludzie to bezszczelne świnie.
Przepraszam, że pytam jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Ale ja nie wiem na co choruje Twoja córcia.?????
Dziś znowu do lekarza, dzwoniłam już niby pediatra ma być od 13 i jedziemy, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego i by obyło się bez szpitala bo moja Melcia znowu się zapłacze w domu beze mnie a też chora jest. Już nie mam siły, nich ta cholerna zima się kończy i niech choroby nas opuszczą, tym bardziej że ja też chora ach szkoda gadać. Nie dzieci zdrowieją bo 11 marca chrzest, najgorsze, że u mnie w kościele zimno jak cholera i żeby po chrzcinach bąbel znowu czegoś nie złapał.
FIRANKA ja przeczytałam Twoja opowieść o piwnicy aż mam coary ja to chyba ze strachu bym w portki narobiła i co w końcu się okazało co to???
AGNIESIA współczuję niektórzy ludzie to bezszczelne świnie.
Przepraszam, że pytam jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Ale ja nie wiem na co choruje Twoja córcia.?????
Dziś znowu do lekarza, dzwoniłam już niby pediatra ma być od 13 i jedziemy, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego i by obyło się bez szpitala bo moja Melcia znowu się zapłacze w domu beze mnie a też chora jest. Już nie mam siły, nich ta cholerna zima się kończy i niech choroby nas opuszczą, tym bardziej że ja też chora ach szkoda gadać. Nie dzieci zdrowieją bo 11 marca chrzest, najgorsze, że u mnie w kościele zimno jak cholera i żeby po chrzcinach bąbel znowu czegoś nie złapał.
agniesia az się wlos jeży na głowie, jacy ludzie potrafią być okropni!!!!! szkoda gadać
salsik ja mam dokładnie tak samo z małą, jak już uśnie na mnie po jedzonku to chwilę czekam i odkładam w takiej pozycji jak piszesz, czasem mała po chwili prostuje nozki i muszę ja za moment poprawić. Ale dzis pięknie przespała do 4 rano na brzuszku!!! dla mnie to duzo bo ona powinna ze wzgledu na bioderku lezec 20 h w takiej pozycji... ciekawe jakim cudem... samo jedzenie dluzej w ciagu dnia jej zajmuje.
Ale dziś przypomnialo mi sie że noszenie w chuscie - kieszonka tez wymusza taka samą pozycje czyli nózki zgięte i szeroko rozstawione, i wlasnie mała tak sobie teraz śpi na mnie.
salsik ja mam dokładnie tak samo z małą, jak już uśnie na mnie po jedzonku to chwilę czekam i odkładam w takiej pozycji jak piszesz, czasem mała po chwili prostuje nozki i muszę ja za moment poprawić. Ale dzis pięknie przespała do 4 rano na brzuszku!!! dla mnie to duzo bo ona powinna ze wzgledu na bioderku lezec 20 h w takiej pozycji... ciekawe jakim cudem... samo jedzenie dluzej w ciagu dnia jej zajmuje.
Ale dziś przypomnialo mi sie że noszenie w chuscie - kieszonka tez wymusza taka samą pozycje czyli nózki zgięte i szeroko rozstawione, i wlasnie mała tak sobie teraz śpi na mnie.
lysa_d
Agniesia co za palant!!! ja bym zglosila to na policje bo beda w stanie znalezc jego dane chociazby poprzez konwersacje na FB
ale nie powiem, ludzka bezdusznosc nie zna granic 
Wogole witam mamusie ;-) ostatnio nie zagladalam bo duzo roboty mialam w domu, troch zalatwiania papierkowej roboty i moge sie pochwalic, ze od piatku jestem studentka :-) teraz czekam na materialy do nauki i juz sie nie moge ich doczekac
pewnie bede tak tylko miala przez tydzien 

U nas w miare, maly nadal sie buntowal przy cycusiu i nic nie pomagalo wiec znalazlam fajne butelki, ktore polubil, i jak nie chce sie przyssac do mnie to dostaje MM, jak zasnie to sciagam swoje i daje mu przy nastepnym karmieniu. Jezeli udalby mi sie tak jeszcze miesiac to bylabym zadowolona no ale zbaczymy ile moje mleko da sie odciagac.
Nocka dzis tragiczna, maly budzil sie co godzine, lub pol i strasznie lekko spal. Np od 4 do 5.40 zajemo mi jego uspanie a juz o 6.20 byl obudzony :-( ja mam do tego temperature i teraz ledwo oczy trzymam otwarte, latte sobie nie poradzilo ze zmeczeniem i byc moze bede musiala potem kawke wypic:-(
Dzis drastyczne podejscie do nocnikowania Zuzi
po przebudzeniu, zdjelam jej pampka, zalozylam majty, rajstopy i tak sobie chodzi. Jak sie zsiusia to mam przyszykowany takie 4 zestawy. Mysle ze po drugim razie zalapie ze bedzie mokra i moze usiadzie na nocnik
w maju jedziemy do Polski na chrzciny mojego siostrzenca wiec chcialabym zeby juz byla bez pieluchy. Wogole siostra ma termin CC na koniec lutego, poczatek marca i smiac mi sie chcialo bo biedulka wczoraj przezywala to co my 2 miechy temu, chyba kawalek czopa zgubila i sie wystraszyla, wypytywala sie mnie jaki to ma miec kolor, jakie duze, czy duzo tego powinno byc itd
ehhh jak dobrze, ze ja juz wiecej dzieci nie planuje miec 
Milego dnia mamuski ;-)
ale nie powiem, ludzka bezdusznosc nie zna granic 
Wogole witam mamusie ;-) ostatnio nie zagladalam bo duzo roboty mialam w domu, troch zalatwiania papierkowej roboty i moge sie pochwalic, ze od piatku jestem studentka :-) teraz czekam na materialy do nauki i juz sie nie moge ich doczekac
pewnie bede tak tylko miala przez tydzien 

U nas w miare, maly nadal sie buntowal przy cycusiu i nic nie pomagalo wiec znalazlam fajne butelki, ktore polubil, i jak nie chce sie przyssac do mnie to dostaje MM, jak zasnie to sciagam swoje i daje mu przy nastepnym karmieniu. Jezeli udalby mi sie tak jeszcze miesiac to bylabym zadowolona no ale zbaczymy ile moje mleko da sie odciagac.
Nocka dzis tragiczna, maly budzil sie co godzine, lub pol i strasznie lekko spal. Np od 4 do 5.40 zajemo mi jego uspanie a juz o 6.20 byl obudzony :-( ja mam do tego temperature i teraz ledwo oczy trzymam otwarte, latte sobie nie poradzilo ze zmeczeniem i byc moze bede musiala potem kawke wypic:-(
Dzis drastyczne podejscie do nocnikowania Zuzi
po przebudzeniu, zdjelam jej pampka, zalozylam majty, rajstopy i tak sobie chodzi. Jak sie zsiusia to mam przyszykowany takie 4 zestawy. Mysle ze po drugim razie zalapie ze bedzie mokra i moze usiadzie na nocnik
w maju jedziemy do Polski na chrzciny mojego siostrzenca wiec chcialabym zeby juz byla bez pieluchy. Wogole siostra ma termin CC na koniec lutego, poczatek marca i smiac mi sie chcialo bo biedulka wczoraj przezywala to co my 2 miechy temu, chyba kawalek czopa zgubila i sie wystraszyla, wypytywala sie mnie jaki to ma miec kolor, jakie duze, czy duzo tego powinno byc itd
ehhh jak dobrze, ze ja juz wiecej dzieci nie planuje miec 
Milego dnia mamuski ;-)
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Salsik- dzięki za instrukcję obsługi hihi
Jak mały zaśnie w takiej pozycji, to spróbuję go odłożyć na brzuszek. W nocy ewidentnie go męczy brzuszek i dlatego tak się kręci, dziś ułożyłam go na boczku i podparłam aby się na plecki nie obracał i było lepiej, ale i tak o 2.30 i 5.30 kręcenie na maxa...tyle, że krócej.
Jak mały zaśnie w takiej pozycji, to spróbuję go odłożyć na brzuszek. W nocy ewidentnie go męczy brzuszek i dlatego tak się kręci, dziś ułożyłam go na boczku i podparłam aby się na plecki nie obracał i było lepiej, ale i tak o 2.30 i 5.30 kręcenie na maxa...tyle, że krócej.Podobne tematy
Podziel się: