reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o oj mój nie poprawny optymizm będę siać wszędzie i ile się da aż do znudzenia wolę to niż wieczne miałczenie ,że mi źle :-):szok::cool: hehe ja też już kończę kawkę ,a Ty kochana sportem zarażasz :-):tak:bionda wypompowała ze swojego Y wszystkie soki i teraz biedaczysko choruje :tak::rofl2:

reklama
zuzanka -ja też wolę optymistycznie :tak::tak: Dzięki Ci za to:-D

kok.o -z moją Julą to jest tak ,że to już duża dziewczynka i ona wszystko wie , natomiast M jeszcze nie wie, że ona już wie :-D Tatuś myśli, że to jest maleńka dziewczynka i że gdyby cokolwiek się stało to przeżyłaby traumę... Dlatego oficjalnie dowie się razem z resztą rodziny. My z Julką kochamy Tatusia więc spoko - niech tak będzie.
Ja zwariowałabym jakbym nie mogła jej powiedzieć bo naprawdę jest super córcią i wspieraczką moją :tak::tak:

Muma bo to już panna z Julki się robi ale tatusiowie zawsze w swoich córeczkach będą widzieć dziecko małe bezradne :tak:;-)i fajnie ,że macie dobry kontakt ,duże wsparcie już w takiej córce :tak:a ile Ci będzie pomagać :happy:

witajcie :-) ale tu dziś gwarno
Kasia.natka a czemu Ty w nocy nie spisz???
ja całe życie taki nocny marek byłam i jestem

kasia.natka to prawda co piszesz,ale od lat używamy tych przypraw ,nie zdrowe fakt i jestem świadoma tego ,ale jak będą tańsze spożywki eko to może będę kupować ;-)a jak na razie to staram się mało tego używać :tak:
ja też kochana używam takich mieszanek od lat ale wiem że takie super to one nie są więc kiedy mogę to staram się omijać lub ograniczać a już np. z maggi to nie potrafię zrezygnować ;-)

Muma kochana... jeszcze chwilkę i będziesz spała..jak suseł. Ja np. nie dowierzałam że mogę tyyyyle spać...cały dzień i całą noc :sorry:
Kasia.natka a jak u ciebie ze spaniem było?
u mnie to różnie, na samym początku rzeczywiście byłam senna i zdarzały mi się drzemki w ciągu dnia :confused2: potem już raczej spałam tylko w nocy ale np. do 11 chociaż jak same widzicie ja zbyt wcześnie się nie kładę :sorry: zdarzały się też pobudki np. o 6 rano i koniec spania...

witajcie!!!!!!!!@ nie ma,test negatywny:(:(:(:(:masakra jakaś!!!!!!!!!!:(:(:co do mierzenia temp.to mozecie mi dokładniej opisac co i jak?????wiecie o których godzinach się to robi,od którego dnia i wogóle?bo "jestem zielona"jesli o to chodzi:(
dopóki nie ma @ wszystko może się zdarzyć więc kciuki trzymam &&& a jeśli mimo wszystko przyjdzie to trzeba z wiarą wkroczyć w nowy cykl, wiosenny na dodatek ;-)

acha! nikt nie mówi, to ja powiem :crazy: :

Zdaje się,ze od kilku dni nie widziałam na tym wątku chyba żadnych fluidków CIĄŻOWYCH !:no:

Dziewczyny właśnie skończyły harce, ja jestem na finiszu, pracujemy wytrwale w pocie czoła, a tu żadnej pomocy!!! ......
foch!

:-p:-D

kok.o -mówisz i masz :-D:-D Macie kochane :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
no widzisz kok.o ja całkiem zapomniałam :-)
ja biorę na chłopaka fluidki :rofl2::tak:

kasia.natka miałam napisać o wyprawce wczoraj i zapomniałam ,a jaki kolor wózka i markę wybierasz? ja miałam swego czasu fazę,że siedziałam i oglądałam i wiem nawet jaki chce ,chodź to się zmieni pewnie jak przyjdzie co do czego :-D:rofl2:

Do góry