reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bzzz -dzięki, że się odezwałaś bo tu się wszystkie martwiły o Ciebie . DObrze, że już w domku jesteś, jasne, że na zwolnieniu, trzymaj się , odpoczywaj. Trzymam kciuki żebyś szybciutko doszła do siebie, przynajmniej fizycznie narazie...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
bzzzz -odpoczywaj kochana i regeneruj siły

ja już wróciłam z przejażdżki , jest fantastycznie - od razu humorek lepszy ale smutki w środku zostały te same tylko głębiej schowane

kasia.natka miałam napisać o wyprawce wczoraj i zapomniałam ,a jaki kolor wózka i markę wybierasz? ja miałam swego czasu fazę,że siedziałam i oglądałam i wiem nawet jaki chce ,chodź to się zmieni pewnie jak przyjdzie co do czego :-D:rofl2:
dobre pytanie zuzanko :-D obecnie jestem na etapie czytania i oglądania, mam jakieś swoje wymagania więc szukam wózka który za przystępną cenę spełni je jak najlepiej :tak: no i co raz mi coś nowego przychodzi do głowy np. chciałam wózek z fotelikiem rozkładanym na płasko ze względu na wyjazdy do rodziców ale chyba jednak odpuszczę i po prostu będziemy jakiś dłuższy postój robić w połowie drogi...no i tak ciągle coś...łatwiej się oglądało te wózki jak jeszcze nie musiałam dokonać wyboru ;-)

Fajne :tak: Mój na pewno musi mieć 4 wielkie koła na moje wiejskie drogi i moskitierę na robale ;-)
Ale to jeszcze chwilka ;-) Swoją drogą , zastanawiam się czy w rodzinie będzie taka euforia prezentowa jak przy Julce i coś myślę, że niekoniecznie. No chyba, że to jednak Synek i może wtedy Teściu się wykaże :-p

Ciekawe co tam kasia.natka wybrała ?
no tak jak napisałam wciąż jestem niezdecydowana ale pompowane koła to bezdyskusyjnie muszą być i to wszystkie 4, duża gondola, montaż spacerówki przodem i tyłem a najlepiej jak gondoli też, spacerówka rozkładana do pozycji leżącej itd.
na euforię prezentową nie liczę bo jak coś to wolę być mile zaskoczona niż niemile rozczarowana :sorry:

bzzzz masz rację że zostałaś w domu, należy ci się teraz odpoczynek zarówno fizyczny jak i psychiczny więc regeneruj się :tak: moja koleżanka też miała teraz zabieg w poniedziałek i mówi że do tego czasu nawet się trzymała ale ten zabieg ją całkiem rozwalił...trzymajcie się kobietki

Ani@k :* :* :*

no i przepraszam za zaniedbanie :sorry: już nadrabiam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No lumina - jest glut to do dzieła i popraweczka w piątek koniecznie ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mnie też nie będzie wieczorem bo jutro do pracy na chwilę idę a więc muszę się wyspać :tak:
Miłego wieczoru :-)

Dzień dobry kochane babeczki
Ja na chwilkę ... dziękuję że pamiętałyście o mnie , czułam te wasze ciepłe myśli ....Za 10 dni mam odebrać wyniki hispatologiczne,a na razie leżę w domku, beż skrupułów wzięłam 2 tyg. zwolnienia i siedzę w domku choć mama namawiała mnie zebym wróciła do pracy już w przyszły poniedziałek.A ja zamierzam odpoczywać. Niestety nie mogę długo siedzieć bo mnie wszystko boli....może zaglądnę wieczorkiem -ściskam was wszystkie mocno !!!

ja dostałam 3 tygodnie zwolnienia
tylko wiesz aż tak nie leżałam w łóżku :-( a szkoda bo pewnie by teraz już był następny bobo mama mówi że za szybko wstałam i latałam

więc Ty leż kochana i leń się za wszystkie czasy

ufff dotarłam do końca:szok: aleście znowu naprodukowały:-D całe szczęście,że zwiałam z pracy, to nadrobiłam i zaraz poodpisuję.

kok.o, Ty to potrafisz wytłumaczyć dobitnie;-)no widzisz, a ja myślałam, że można mierzyć w różnych częściach ciała, na przemian:-D:-D:laugh2:oczywiście żartuję!!!! żeby nie było, że jakaś ciemna jestem:-D Od przyszłego cyklu zabieram się za swoją tempkę, ciekawa jestem co mi ciekawego pokaże:eek:
Muma, nie martw się o opinie innych. Twoje dziecko i Twoja sprawa, no może jeszcze Twojego eMa:tak:najgorzej to właśnie oglądać się na wszystkich dookoła, a swoje plany i marzenia spychać na dalszy plan. Mówię to, bo sama tego doświadczyłam...niestety...może gdybym kiedyś nie oglądała się na innych, to już bym miała dzidziusia, bo plany mieliśmy już 2 lata temu, ale właśnie takie gadanie rodziny, że jeszcze nie teraz, a jak sobie dacie radę sami za granicą, a bo dom trzeba wczesniej wykończyć, no dosłowonie wszystko na "nie". Aż w końcu w zeszłym roku w maju powiedziałam "dość"!!!!!! Moje życie i moja decyzja. Teraz żałuję, że nie byłam taka mądra te 2 lata temu...ale nie ma teraz co do tego wracać i tak nic już nie zmienię, mogę być tylko mądrzejsza na przyszłość.
Daj znać jak sprawdzisz konto, dzisiaj brat mojego M. miał zrobić przelew. Myślę, że będzie dobrze, ale jak już to będzie załatwione, będę spokojniejsza:tak:
lumina, o widzisz!!! znalazłaś sposób na chandrę:tak:czyli metoda kok.o się sprawdza, wymęczyć się ile wlezie i zaraz wszystko inaczej wygląda. Tak trzymaj!!!!!!:tak:
zuzanka, chyba Cię przebiję, bo Ty tylko oglądałaś wózki, a ja.....ja już mam wszystko, oprócz dużych sprzętów, typu właśnie wózek (choć oglądałam mnóstwo i gdyby nie mój M., to pewnie i to bym już miała) łóżeczko,przewijak. Mam wszystkie ciuszki, czapeczki, śpiochy, akcesoria do kąpieli, no jednym słowem wszystko co potrzeba na początek. Wiem, że jest taki przesąd, że nie powinno się nic kupować wcześniej....ale no właśnie, to tylko przesąd. Mam nadzieję, że to nie dlatego mam trudności z zafasolkowaniem:sorry:

aha!!! zapomniałabym co miałam Wam napisać:wściekła/y:
Jechałam dziś do pracy i w metrze leżą różne gazety, wzięłam jedną z nudów, choć tam nigdy nic ciekawego nie ma. I co ja wyczytałam:tak:Kobieta, 32 lata, starała sie z partnerem o dziecko od barrrrrrrrrdzooooo dawna, kurka, nie pamiętam od ilu, ale okropnie długo. W tym czasie miała 14 poronień i urodziła 2 martwych dzieci:-(A teraz urodziła zdrową, śliczną dziewczynkę:tak:Powiedziała w wywiadzie, że wiadomo, każde poronienie mocno przeżywała, załamywała się, ale tylko na chwilę, zaraz brała się na nowo za "robotę" i nigdy nie straciła nadziei, że kiedyś będzie mamą!!! I co??? warto wierzyć??? warto się starać???? Tak więc wszystkie chwilowo załamane i te które starciły nadzieję - bierzemy się za siebie!!!! głowa do góry, nowy cykl= nowa szansa!!!!!!!!!:tak: kiedyś musi się udać!!!!!!!!!!!!!!! słyszycie kasica, bzzzz, ani@k, kok.o, lopop,zuznaka, brzózka, bionda, alex....no i ja!!!!!!! ja też to sobie wzięłam na serca:tak::-)

Dobra, idę do garów:-) mam taką energię, że chyba nagotuję od razu na cały tydzień:-D albo sąsiadów pozapraszam:-D
Niedługo tu zajrzę!!!!paaaa

Ostatnia edycja:
bzzzz kochana Ty wiesz :*****
katiuszka no to faktycznie po takim artykule się odnawia nadzieja :tak:ja nie tracę nadziei i mam zamiar walczyć do upadłego aż osiwieje :-D:szok::rofl2: a możesz coś dla mnie ugotować? ja mam dzisiaj lenia na gotowanie ale jutro muszę coś upichcić na obiadek a mam brak weny ??:sorry::eek:pomysł? brzózka zabiegana wpada na chwilkę i znika ,ale pamiętaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&& między przerwami kochana działaj:tak:alex__ to robiła test??Muma wypoczywaj ja i bez fasoliny śpię jak zabita i rano ciężko wstać:szok:
bionda no mnie coś też żołądek nie odpuszcza ale bez dodatkowych ekscesów mam:eek:

a jutro na 10 do pracy i tylko na 4 h porobię sobie w domku porządki :-)

reklama
Do góry