Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobre pytanie zuzankokasia.natka miałam napisać o wyprawce wczoraj i zapomniałam ,a jaki kolor wózka i markę wybierasz? ja miałam swego czasu fazę,że siedziałam i oglądałam i wiem nawet jaki chce ,chodź to się zmieni pewnie jak przyjdzie co do czego![]()
obecnie jestem na etapie czytania i oglądania, mam jakieś swoje wymagania więc szukam wózka który za przystępną cenę spełni je jak najlepiej
no i co raz mi coś nowego przychodzi do głowy np. chciałam wózek z fotelikiem rozkładanym na płasko ze względu na wyjazdy do rodziców ale chyba jednak odpuszczę i po prostu będziemy jakiś dłuższy postój robić w połowie drogi...no i tak ciągle coś...łatwiej się oglądało te wózki jak jeszcze nie musiałam dokonać wyboru ;-)no tak jak napisałam wciąż jestem niezdecydowana ale pompowane koła to bezdyskusyjnie muszą być i to wszystkie 4, duża gondola, montaż spacerówki przodem i tyłem a najlepiej jak gondoli też, spacerówka rozkładana do pozycji leżącej itd.FajneMój na pewno musi mieć 4 wielkie koła na moje wiejskie drogi i moskitierę na robale ;-)
Ale to jeszcze chwilka ;-) Swoją drogą , zastanawiam się czy w rodzinie będzie taka euforia prezentowa jak przy Julce i coś myślę, że niekoniecznie. No chyba, że to jednak Synek i może wtedy Teściu się wykaże
Ciekawe co tam kasia.natka wybrała ?

moja koleżanka też miała teraz zabieg w poniedziałek i mówi że do tego czasu nawet się trzymała ale ten zabieg ją całkiem rozwalił...trzymajcie się kobietki
już nadrabiamDzień dobry kochane babeczki
Ja na chwilkę ... dziękuję że pamiętałyście o mnie , czułam te wasze ciepłe myśli ....Za 10 dni mam odebrać wyniki hispatologiczne,a na razie leżę w domku, beż skrupułów wzięłam 2 tyg. zwolnienia i siedzę w domku choć mama namawiała mnie zebym wróciła do pracy już w przyszły poniedziałek.A ja zamierzam odpoczywać. Niestety nie mogę długo siedzieć bo mnie wszystko boli....może zaglądnę wieczorkiem -ściskam was wszystkie mocno !!!
aleście znowu naprodukowały
całe szczęście,że zwiałam z pracy, to nadrobiłam i zaraz poodpisuję.

oczywiście żartuję!!!! żeby nie było, że jakaś ciemna jestem
Od przyszłego cyklu zabieram się za swoją tempkę, ciekawa jestem co mi ciekawego pokaże
najgorzej to właśnie oglądać się na wszystkich dookoła, a swoje plany i marzenia spychać na dalszy plan. Mówię to, bo sama tego doświadczyłam...niestety...może gdybym kiedyś nie oglądała się na innych, to już bym miała dzidziusia, bo plany mieliśmy już 2 lata temu, ale właśnie takie gadanie rodziny, że jeszcze nie teraz, a jak sobie dacie radę sami za granicą, a bo dom trzeba wczesniej wykończyć, no dosłowonie wszystko na "nie". Aż w końcu w zeszłym roku w maju powiedziałam "dość"!!!!!! Moje życie i moja decyzja. Teraz żałuję, że nie byłam taka mądra te 2 lata temu...ale nie ma teraz co do tego wracać i tak nic już nie zmienię, mogę być tylko mądrzejsza na przyszłość. 
czyli metoda kok.o się sprawdza, wymęczyć się ile wlezie i zaraz wszystko inaczej wygląda. Tak trzymaj!!!!!!

Kobieta, 32 lata, starała sie z partnerem o dziecko od barrrrrrrrrdzooooo dawna, kurka, nie pamiętam od ilu, ale okropnie długo. W tym czasie miała 14 poronień i urodziła 2 martwych dzieci:-(A teraz urodziła zdrową, śliczną dziewczynkę
Powiedziała w wywiadzie, że wiadomo, każde poronienie mocno przeżywała, załamywała się, ale tylko na chwilę, zaraz brała się na nowo za "robotę" i nigdy nie straciła nadziei, że kiedyś będzie mamą!!! I co??? warto wierzyć??? warto się starać???? Tak więc wszystkie chwilowo załamane i te które starciły nadzieję - bierzemy się za siebie!!!! głowa do góry, nowy cykl= nowa szansa!!!!!!!!!
kiedyś musi się udać!!!!!!!!!!!!!!! słyszycie kasica, bzzzz, ani@k, kok.o, lopop,zuznaka, brzózka, bionda, alex....no i ja!!!!!!! ja też to sobie wzięłam na serca
:-)
albo sąsiadów pozapraszam
ja nie tracę nadziei i mam zamiar walczyć do upadłego aż osiwieje 

a możesz coś dla mnie ugotować? ja mam dzisiaj lenia na gotowanie ale jutro muszę coś upichcić na obiadek a mam brak weny ??
pomysł? brzózka zabiegana wpada na chwilkę i znika ,ale pamiętaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&& między przerwami kochana działaj
alex__ to robiła test??Muma wypoczywaj ja i bez fasoliny śpię jak zabita i rano ciężko wstać