Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem żartowałam ... bo co już mi zostałolopop kochana na pewno miała i Ciebie na myślija jestem rozkojarzona dzisiaj jakoś dziwnie ....i leży mi coś na tym cholernym żołądku wrrrrr
![]()

O matko!!!!! lopop!!!!!! wierz mi, że podczas gotowania liczyłam sobie czy aby kogoś nie pominęłamkatiuszka mnie nie wymnieniła więc u mnie dupaa
ale za was mocno trzymam &&&&
No i masz!!!!! przepraszam Kochana!!!! już Cię dopisuję:-) oj chyba mi to winko szumi w głowie...
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
czekam jeszcze parę minut i idę zmywać. Aż się boję
kupiłam dwa różne kolory i zmieszałam...hmmm ciekawa jestem czy obejdzie się bez jechania do supermarketu po kolejną w razie gdyby mi jakieś cudo wyszło
dobra, lecę do mycia...zdam relecję niedługo
Zuzanka, pewnie nie wytrzymam i zatestuję, ale chyba w piątek raczej, bo nie mam w domu, a bede pewnie dopiero popołudniu, więc rano lepiej spróbować
chociaż boję się jak diabli

na odrostach mam rudy, a dalej jakiś miodowy brąz
na razie są jeszcze mokre, to dobrze nie widać, ale coś mi się wydaje, że jutro jak będzie słonecznie, to ludzie na ulicy będę musieli okulary przeciwsłoneczne zakładać, tak będę razić po oczach
a dziś piję winko i jest mi wszystko jedno
gorzej będzie jak mi rano przejdzie, a tu do pracy trzeba będzie pójść z takimi włosami