reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
cześć dziewczynki,
siedzę cicho w kącie, obgryzam pazury i podczytuję z ukrycia
maupa jeszcze nie przylazła, ale zasadniczo ma czas do jutra, więc nadzieję mam

lopop kochana dobrze,że się śmiejesz z pewnych rzeczy to lepsze niż zamartwianie się nie potrzebnie ,w razie co to wal śmiało ....
a jeżeli chodzi o żołądek to nie wiem od niedzieli coś mi na nim zalega ale nie mam pojęcia co?:crazy:

alex__ no to &&&&&&&&&&&&&&&& mocno ściśnięte jak @ nie ma to dobry znak ,a testujesz jutro? :-)

zuzanka, mów co chcesz, ja tam myślę, że fasolka Ci się zagnieżdża i stąd te dolegliwości :tak: trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&

alex, nie ma zmory więc trzymaj się, trzymaj się!!! zabarykaduj okna i drzwi, jak dziewczyny pisały kiedyś, przypnij się do kaloryfera i nie daj się cholerze!!!!!! za Ciebie też trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&

Pisałam Wam, że mam dziś niespożytą energię, ugotowałam obiadek, posprzątałam, poprałam i dalej mnie nosi. Stwierdziłam, że strzelę sobie farbę na włosy:happy: czekam jeszcze parę minut i idę zmywać. Aż się boję:cool2: kupiłam dwa różne kolory i zmieszałam...hmmm ciekawa jestem czy obejdzie się bez jechania do supermarketu po kolejną w razie gdyby mi jakieś cudo wyszło :szok: dobra, lecę do mycia...zdam relecję niedługo:tak:

Zuzanka, pewnie nie wytrzymam i zatestuję, ale chyba w piątek raczej, bo nie mam w domu, a bede pewnie dopiero popołudniu, więc rano lepiej spróbować
chociaż boję się jak diabli

reklama
no i jestem:-D
ale sobie narobiłam:tak: na odrostach mam rudy, a dalej jakiś miodowy brąz:eek: na razie są jeszcze mokre, to dobrze nie widać, ale coś mi się wydaje, że jutro jak będzie słonecznie, to ludzie na ulicy będę musieli okulary przeciwsłoneczne zakładać, tak będę razić po oczach:-D a dziś piję winko i jest mi wszystko jedno:-D gorzej będzie jak mi rano przejdzie, a tu do pracy trzeba będzie pójść z takimi włosami:eek:
aha, zaparaszam do wpisywania się na nowy wątek na Schizkółku;-)

Do góry