reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej.........dzis do dr.dzwoniłam,powiedziała,ze chciała by mnie zobaczyc zbadac itd,i powie co mamy robic dalej,w sprawie dzidziulka..wiec za tydzien w srode mam wizyte,do Warszawy jezdzimy,ale co tam...na koniec świata by sie pojechało,no nie....!!!!!!Dzis dostałam @,spózniał mi sie 2 dni i juz miałam nadzieje....niestety,stało się inaczej:(:(:(:(aaaaaaaaa,Co do badan,to miałam robiona histeroskopię,w lipcu to jest jak usg,ale dokładniejsze i o wiele dłuższe,pod znieczuleniem miejscowym,dr.badał macicę,jajniki,i to co jest w środku:)...na wyniku pisze,ze jest wszystko w porzadku!!!!Acha,dodam,ze ja w 4 ciąże zachodziłam bez problemu tzn."po pierwszym razie"i na następny mc.juz @ nie miałam i juz była ciąża!!!!A teraz od 6 mc.się staramy i jak narazie nic......:(

Witam się porannnie..
Wczorajsze plany okazały się nie osiągalne i mój zapał na zapisanie się na fitness legł w gruzach. Wieczorkiem doszłam do wniosku ze i tak będę musiała się zaopatrzeć w jakiś strój - bo w kozakach chyba będzie nie wygodnie..:baffled:
Dzisiejszy dzien trochę taki będzie na wariackich papierach, więc nie będę gościła na wątku..KAtiuszka grosse muczias gracias za pamięć:tak: takie artykuły czy spotkania z osobami "po przejściach" dają dużo pozytywnej energii!!!
Więc dziewczynki - uszki do góry!!! Hystać ile wlezie:-)
A z okazji dzisiejszego świeta - samych mile spędzonych chwil!!!
Miłego dnia..

wczoraj u mnie miały byc przytulanki ... no ale mi się raz chce a raz nie:baffled: też tak macie i do niczego nie doszlo

kochane samych szczęśliwych dni....:):)

Moje drogie z okazji NASZEGO święta wszystkim życzę spełnienia Tego najważniejszego ,uśmiechu na twarzy i aby słonko Wam zawsze nad głową pięknie świeciło.:-)

a ja na 10 do pracy dzisiaj więc wpadłam na chwilę :tak:potem lecę na ćwiczenia ...
kok.o mam to samo ćwiczę aż pot cieknie ,robię wszystko aby waga spadła a przychodzi wieczór i lodówka do mnie przemawia :szok::tak: a waga się nie rusza :happy2::dry: ciekawe dlaczego??:tak:ale i tak wychodzę z założenia żeby się dobrze czuć w swoim ciele ,jak na razie nie jest źle :-D
bionda do niedzieli nie daleko trzymam mocno kciuki i coś czuje,że to dobre objawy :tak:bardzo mocno w to wierze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lopop czasami się nie chce wiem coś o tym :happy2:
Ani@k rozumiem ,że jedziesz na zakupy do fitness niezbędne? :tak:

miłego dnia

Witam :-D

DzienKobiet.jpg

i specjalnie dla Was tradycyjny upominek :
goździk.jpg rajty prl.jpg

:-D:-D

Hejka :-)

kok.o -
wyprzedziłaś mnie z rajtami a to taki gustowny prezent :-p
Mam nadzieję, że dziś dostaniemy naręcza goździków, tulipanów i przynajmniej ze dwie pary rajtów albowiem wszystkie jesteśmy wyjątkowe i zasługujemy na dowody uznania w tym pięknym dniu !! :tak::tak::-D

Ja lecę do pracy zaraz , wpadnę wieczorem, ale pewnie wszystkie będą świętować i nikogo nie będzie :-)

Nieustająco trzymam kciuki za testujące na dniach !! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Załączniki

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 25
Zuzanka no oczywiscie - chcę specjalny "oddychający" podkoszulek i wypasione spodnie dresowe ;-)
Nie wiem czy nie podrzucić listy zakupów M. - nie będzie się musiał zastanawiać na co kase wydać;-)
Kok.o :-D :-D :-D:-)

Czeka mnie dziś "wycieczka fakultatywna" na karaibach...a szkoda bo śnieg pada :szok: wiosna i śnieg...chyba coś tu nie grra:confused:

reklama
Do góry