reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
e gdzie tam - żadnych życzeń i nic cisza :wściekła/y: nie spodziewam się od męża niczego , nawet seks był do bani ,
mam dosyć tej rodziny męża i tego że patrzą tylko na nas pod kierunkiem dziecka , ten nacisk robi się nie do wytrzymania a teść i teściowa tylko wkoło chwalą się że tamta jest w ciąży i kiedy rodzi - no mam dosyć tej presji albo sobie wszystkie włosy z głowy wydrę, duma ich rozpiera że będą dziadkami - mają do tego prawo a jakże tylko czemu mnie szlag trafia ...

najgorsze jest to że nie mam dokąd odejść , kiedyś teść wspomniał że on nigdy tego domu nie przepisze na nas , nie żebym coś chciała od niego ale nie mogę się tu urządzić bo nie będę kasy tu wkładać w czyj dom a siedzę kontem u kogoś nie jak u siebie , M ciągle w tych delegacjach więc gdybym chciała coś wynająć to nie będę sama siedzieć i płacić za mieszkanie - jestem udupiona jak to mówią w czarnej dziurze

tylko błagam - nie wysyłajcie mnie do psychiatry

Ostatnia edycja:
Lumina pierwsza sprawa - faceci zapominają czasami o tym, ze my wiemy ze od rana jest nasze święto..poczekaj chwilę, dzień dopiero się zaczął :tak: druga sprawa - wiem jak się czujesz.. ja na poczatku naszego pożycia małżeńskiego też mieszkałam z tesciami.. myślałam że zwariuję:szok: Czasami nie wystarczało zaciskanie zębów.. czasami musiałam se popłakać.. a włosów z głowy nie wyrywaj, masz ich tyle że szkoda by było gdybyś je wszystkie wyrwała!!! Trzymaj się i idź na rower - przejdzie moze.. :sorry2:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

allo
ja już w domku piękny dzień słonko świeci ,cieplutko idę robić za chwilę obiadek dzisiaj mielone z buraczkami :tak:i może poprasuje dzisiaj mam jakiś wielki zasób pozytywnej energii i muszę ją wykorzystać :tak::cool2:
kok.o dobre :-D

Zuzanka jakie słońce??? deszcz zamienił się ze śniegiem :dry: po moich spacerach jestem prawie przemoknięta :baffled: trzeba będzie się w domku rozgrzać reklamowanym przez Kok.o desperadosem:tak:

Zuzanka jakie słońce??? deszcz zamienił się ze śniegiem :dry: po moich spacerach jestem prawie przemoknięta :baffled: trzeba będzie się w domku rozgrzać reklamowanym przez Kok.o desperadosem:tak:

hehe u mnie piękna słoneczna pogoda :cool2: oj jak ja bym chciała wieczór dzisiaj zakroplić :tak:ale chyba mi się nie uda ...........obiecałam sobie abstynencję na post :dry:

no co Wy? do rozgrzewania służa eMy, desperadosy dobre są jak są zimne:-)
u mnie tez snieg prószył i zimno sie zrobiło... i jajnik mnie napier...:wściekła/y::wściekła/y: już od 3 dni. lewy skurczybyk:wściekła/y:.

lumina, masz na dzisiaj rowerem 10 km zrobić, tempem umiarkowanym, tętno 75% :tak: I nie migaj sie kobieto, bo musisz sobie endorfin sporo naprodukować :tak::-) Jak wrócisz to relacje zdasz, ile kur po drodze przejechałaś :-D

reklama
:-) no u mnie już 2 dni abstynencji od M było więc trzeba dzisiaj dzień kobiet zaliczyć :tak::happy2:
czekajcie od zachodu idzie więc i mnie to jutro czeka :szok:brrrr kok.o bo pewnie owu jest z lewego i będzie pęchol pękał :nerd:

Do góry