reklama
kok.o
Fanka BB :)
ale czemu lumina?
za duże rajtuzy dostałaś? ;-)
za duże rajtuzy dostałaś? ;-)

e gdzie tam - żadnych życzeń i nic cisza
nie spodziewam się od męża niczego , nawet seks był do bani ,
mam dosyć tej rodziny męża i tego że patrzą tylko na nas pod kierunkiem dziecka , ten nacisk robi się nie do wytrzymania a teść i teściowa tylko wkoło chwalą się że tamta jest w ciąży i kiedy rodzi - no mam dosyć tej presji albo sobie wszystkie włosy z głowy wydrę, duma ich rozpiera że będą dziadkami - mają do tego prawo a jakże tylko czemu mnie szlag trafia ...
najgorsze jest to że nie mam dokąd odejść , kiedyś teść wspomniał że on nigdy tego domu nie przepisze na nas , nie żebym coś chciała od niego ale nie mogę się tu urządzić bo nie będę kasy tu wkładać w czyj dom a siedzę kontem u kogoś nie jak u siebie , M ciągle w tych delegacjach więc gdybym chciała coś wynająć to nie będę sama siedzieć i płacić za mieszkanie - jestem udupiona jak to mówią w czarnej dziurze
tylko błagam - nie wysyłajcie mnie do psychiatry

mam dosyć tej rodziny męża i tego że patrzą tylko na nas pod kierunkiem dziecka , ten nacisk robi się nie do wytrzymania a teść i teściowa tylko wkoło chwalą się że tamta jest w ciąży i kiedy rodzi - no mam dosyć tej presji albo sobie wszystkie włosy z głowy wydrę, duma ich rozpiera że będą dziadkami - mają do tego prawo a jakże tylko czemu mnie szlag trafia ...
najgorsze jest to że nie mam dokąd odejść , kiedyś teść wspomniał że on nigdy tego domu nie przepisze na nas , nie żebym coś chciała od niego ale nie mogę się tu urządzić bo nie będę kasy tu wkładać w czyj dom a siedzę kontem u kogoś nie jak u siebie , M ciągle w tych delegacjach więc gdybym chciała coś wynająć to nie będę sama siedzieć i płacić za mieszkanie - jestem udupiona jak to mówią w czarnej dziurze
tylko błagam - nie wysyłajcie mnie do psychiatry
Ostatnia edycja:
Ani@k
Lumina pierwsza sprawa - faceci zapominają czasami o tym, ze my wiemy ze od rana jest nasze święto..poczekaj chwilę, dzień dopiero się zaczął
druga sprawa - wiem jak się czujesz.. ja na poczatku naszego pożycia małżeńskiego też mieszkałam z tesciami.. myślałam że zwariuję
Czasami nie wystarczało zaciskanie zębów.. czasami musiałam se popłakać.. a włosów z głowy nie wyrywaj, masz ich tyle że szkoda by było gdybyś je wszystkie wyrwała!!! Trzymaj się i idź na rower - przejdzie moze..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
allo
ja już w domku piękny dzień słonko świeci ,cieplutko idę robić za chwilę obiadek dzisiaj mielone z buraczkami
i może poprasuje dzisiaj mam jakiś wielki zasób pozytywnej energii i muszę ją wykorzystać 

kok.o dobre
ja już w domku piękny dzień słonko świeci ,cieplutko idę robić za chwilę obiadek dzisiaj mielone z buraczkami

kok.o dobre

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Zuzanka jakie słońce??? deszcz zamienił się ze śniegiempo moich spacerach jestem prawie przemoknięta
trzeba będzie się w domku rozgrzać reklamowanym przez Kok.o desperadosem
![]()
hehe u mnie piękna słoneczna pogoda

kok.o
no co Wy? do rozgrzewania służa eMy, desperadosy dobre są jak są zimne:-)
u mnie tez snieg prószył i zimno sie zrobiło... i jajnik mnie napier...
już od 3 dni. lewy skurczybyk
.
lumina, masz na dzisiaj rowerem 10 km zrobić, tempem umiarkowanym, tętno 75%
I nie migaj sie kobieto, bo musisz sobie endorfin sporo naprodukować
:-) Jak wrócisz to relacje zdasz, ile kur po drodze przejechałaś 
u mnie tez snieg prószył i zimno sie zrobiło... i jajnik mnie napier...

lumina, masz na dzisiaj rowerem 10 km zrobić, tempem umiarkowanym, tętno 75%

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
:-) no u mnie już 2 dni abstynencji od M było więc trzeba dzisiaj dzień kobiet zaliczyć 
czekajcie od zachodu idzie więc i mnie to jutro czeka
brrrr kok.o bo pewnie owu jest z lewego i będzie pęchol pękał 

czekajcie od zachodu idzie więc i mnie to jutro czeka