Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)Dresy oczywiście musisz zakupić niebelejakie, gdyż w soboty na dyskoteke Ci się przydadzą. A! i buty adydasy, białe, z fluorescencyjną podeszwą (do dresów dopasowane).
Wszystkim Wam Kochane Panie wszystkiego najlepszego!!!! dobrych, kochających, pamiętających Emów, wysokiego libido i upragnionych fasolek!!!
Masz rację z jutrzejszym fochem!!!! ja bym zrobiła to samo, jak do podawania obiadu, prania i sprzątnia jesteś dobra, a na głupiego kwiatka czy choćby życzenia to już nie, to niech se sami wszystko koło siebie robią!!! Idź za to do fryzjera albo cokolwiek zrób dla siebie, a im dobitnie powiedz o co Ci chodzi. Oj nieładnie się zachowali...nieładnie...
Zaczynałam się już tym martwić, ale jak poczytam inne dziewczyny, to przynajmniej wiem, ze nie tylko ja tak mam, więc już ulga. No nic nie poradzę, moze faktycznie jakies witaminki by się przydały....
nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci....stosunkowo udanej nocy
:-)
a ten jajnik co Cię tak boli...to może przetrenowanie organizmu;-) codziennie włazisz na Ema, dziewczyno!!! daj odetchnęć pewnym częściom ciała
tak mówiła muma, a jak muma tak mówi, to tak musi być
więc u Ciebie duuuuuuuuuże sznase!!!! Do niedzieli już niedaleko....;-)trzymam kciuki!!!
któraś pisała o fryzjerze??? miała iść? bo chyba coś mi umknęło
za dużo tego winka...no ale na endometrium trza pić!!! nie ma rady
:-) Najpierw męczyłam jedną lampę chyba przez godzinę, upiłam łyk i trzymałam w ustach, do czasu aż już musiałam coś z nim zrobić, no to przecież nie wypluję
to połknęłam. Na takiej zasadzie piłam wino wytrawne. Profanacja takiego szlachetnego trunku
Ale po 3 butelkach zaczęło mi nawet smakować
dalej szukam najlepszego dla mnie smaku, niedługo będę znawczynią wina
Nawet mi się podoba:-)
. Kubki smakowe znieczulają się jakoś po jednej flaszce, więc po trzeciej to woda brzozowa czy inny płyn do szyb pewnie byłby równie dobry na Twoje endometrium ;-)

chyba nie pomyślałaś, że w ciągu jednego wieczorka
no to niezła byłaby ze mnie zawodniczka