reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o - tak to dokładnie ma działać, masz plany - treningi intensywne, cokolwiek, a tu bach!! i wpada ;-):-D &&&&&&&&&&&&&
Ani@k - Ty też raczej nie wykupuj karnetu na parę mcy ?? :tak:
A ja dzisiaj na obiad mam łososia zuzankowego , wczoraj kupiłam w Lidlu świeżego w promocji ;-)

Poszukuję w necie skrzynek balkonowych czarnych lub grafitowych, jakby Wam się coś takiego rzuciło w oko, dajcie znać ;-) Dach mam czarny to mi nie pasują skrzynki zielone ani terakotowe , jakoś średnio inne przewidzieli :-p

reklama
Witam Was kochane, na porannej kawce :-). Dopiero się zwlekłam z łóżka. Grypa rozwaliła mnie na łopatki. Y oddal mi całe choróbsko. U mnie też słoneczko świeci za oknem, tu już wiosna na całego. Bije się z myślami czy przeleżeć cały dzień czy postawić się do pionu. W zasadzie to szkoda mi piątku na przeleżenie. Wczoraj zapodalam sobie leczenie mlekiem z miodem, czosnkiem i wit.C ale przed spaniem musiałam sobie zapodać choć rutinaceę bo bym nie dała rady. Podobno na gdyby fasola nie działa żle ;-).
Wydaje mi się, że dziś mnie zmora zaatakuje. Rano jak wstałam to miałam tak pełny pęcherz po nocy, że myślałam że eksploduję i po siusiu na papierze ogrom śluzu gęstego ale lekko kremowego, nie tak jak wczoraj biały jak śnieg. Poza tym mam taki ból w dole, jakbym miała otwartą ranę. Zobaczymy, jeszcze 2 dni jestem w ciąży gdyby co.

Teraz biorę się za czytanie co napisałyście i postaram się coś maznąć jeszcze.

Sportsmenki, jak czytam o Waszych sportowych przygotowaniach to Was naprawdę podziwiam. Teraz to mi śię wydaje, że sport to tylko dla Bogów z Olimpu :-D.

Bionda kochana jezeli aż tak jesteś zaatakowana przez choróbsko - lepiej wyleż się ile wlezie. Czasami trzeba wyleżeć!!!:tak: Oj pamiętam jak Muma mówiła: "oj czuję że @ idzie..coś czuję że dziś przyjdzie" mówiłam jej wtedy aby se tej @ nie wmawiała. Powtórzę się i teraz: Bionda - no nie wmawiaj sobie tak tej @ vel zmory!!!!

No właśnie bionda , już tak nie wywołuj :-p, jesteś pierwsza na liście , wiem, że się boisz ale ja myślę, że teraz to już nie masz czego kochana :tak::tak: &&&&&&&&&&&&

Dzięki Dziewczynki za pociechę :-). Ale ten śluz kremowy to chyba zapowiedź vel fran..

Muma, to mnie się 16.03 szykuje histeryczny dzień :szok:. Ty masz USG , a moja koleżanka rodzi :-). A ja jak dobrze pójdzie będę tu szukać histerycznie jakiegoś dobrego gina :-D.

Ale jak kremowy ?? ;-) Taki ecru czy pomarańczowy bardziej ?? Może fotka ? :-p
Bo ja miałam gęsty biały, potem ecru (zupełnie jak moja suknia ślubna....;-)) a teraz już jest go mniej ale raczej biały znów.

Przecież wiesz, że żartuję :-D Ale jak ecru to do łóżeczka i grzać fasola a w ogóle to testować 11go tak jak miało być i ogłaszać dobrą nowinę !!! :tak::tak:

reklama
Do góry