reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej kochane ,ale naklikałyście :-)a usmiałam się .........
ja po pracy zjadam obiad i idę porządki zrobić coś wytrzeć i prasowania mam grooooooomadę (ktoś chętny do pomocy?)

Ani@k no kochana nie złe przygotowania do spinningu a i trenera już masz kok.o Cię weźmie w swoje obroty to od razu kilka kilo mniej będziesz mieć :tak:
Muma to fryzurka śliczna :-Dco do rybki to mam nadzieję,że będzie dobra :sorry2: a o objawach tak głośno nie mówcie bo ja już chodzę i dmucham na siebie jak w ciąży :sorry2:brzuch pobolewa ,ślini mi się macica ,i jeszcze złapałam choróbsko gardło mnie boli i katar męczy :baffled: a do 13 daleko :wściekła/y: bionda a Ty testuj w niedziele i zobaczysz II :tak:i kuruj się kochana bo fasolina tam siedzi jak nic :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Zajrzyj do odpływu umywalki
biggrin.gif
Pociągnęło ??
laugh.gif
Ja :-D:-D:-D?

Zuzanka to znaczy , że ty też już na 100% z fasolką. AniOk i Muma mówią, że gil do pasa to pierwszy nowoczesny objaw ciąży.

Oglądnęłam się dokładnie :-). Wszystko mam na miejszcu tylko w trochę ostrzejszych kolorach :-). Glutek nie chce się pokazać, ale go jeszcze dziś dorwę :-D. Jajnik prawy mnie strasznie ciągnie i promieniuje na nogę, mam nadzieję, że to dobry objaw bo jak na mnie to raczej z tych nowoczesnych.

Ciągnięcie jajnika w kierunku nogi to objaw wiosna 2012 ! :-D Mówię Wam zróbcie jeszcze ten test z dziurą w umywalce ale to najlepiej rano ;-)
I ja też zuzanko mogę oddać Ci moje prasowanie , chociaż ja naprawdę prasuję rzadko, jak chcę coś założyć. M sam na szczęście prasuje sobie swoje rzeczy :tak: Prasowałam tylko regularnie ciuszki dzidziusia i niedługo zacznę znowu.
No ale jak się jest perfekcyjną Panią domu to trza prasować regularnie :-p

dziewczyny hihihi wszystko już wiem o glutkach dzięki wam dzisiaj:-D:-D:-D

wariatki jesteśmy jakby ktoś z zewnątrz nas poczytał to bysmy należały do tych szurnietych:-p:-p:-p

idzie wiosna więc wysyp fasolek będzie:):) mówie wam oj zaczną sie sypać jak szalone

Jasne lopop, że zaczną !! :-) Ja to już mówię od jesieni :-D
A my jesteśmy wariatki i dlatego niektóre długo z nami nie wytrzymają, ale w gruncie rzeczy jesteśmy przecież dobre ciocie ;-)

Dziewczyny, jaki test z dziurą w umywalce :szok::szok::szok::szok:???? Chyba jakś niedorobiona jestem, a pewnie to napewno bo nic nie kapuje.
Narysujcie mi to bo nie wiem o co chodzi. Mam puścić gluta do umywalki????????

Już nie chcę aż tak obrazowo, ale dobra . Glut zostaje na swoim miejscu.
Ty rano myjesz zęby albo twarz, zaglądasz do odpływu umywalki (podnosisz ten koreczek) i oj,.... bardzo Ci niedobrze :-D

wariatki!
ja prasowania nie znoszę ale ja mam wszystko poprasowane i jak pisałam kiedyś w kolorach ułożone w szafie :-D:-):cool2:
łazienka wypucowana ........
oh ! teraz deska i żelazko w ruch.....nie mam innego wyjścia jutro z małą jadę po buty więc muszę to dzisiaj zrobić!:wściekła/y::no:

a objawy jak nic ciążowe nawet mnie jajnik zaczął boleć hehe ......:-p:happy2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry