reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
....prasowanie ku końcowi 3 koszule moje zostały uffff...a ja się rozkładam ktoś tutaj zarazki rozsiewa no,no,no to nie ten wątek !!!tutaj inne roznosimy wiruski :-D:-D i @ idzie jak nic brzuch mnie rozbolał po całości ....ale dzisiaj sobie deser zjem ...tiramisu ,a jutro zrobię deser katiuszki mam ochotę na brzoskwinie :tak:

eeeech:-(:-( to ja jakaś vintage jestem :sorry2:
bo mnie mój jajnik lewus po staropolsku na plecy promieniuje , a na noge nie chce...
więc chyba nic z tego :sorry2:
poczekam, może w następnym cyklu prawy podąży za trendami ;-)

hehe bzzzz bo my idziemy z duchem czasu :-D:tak::-)kok.o nie przejmuj się i na Ciebie przyjdzie czas :tak:teraz jest miesiąc biondy po kolei wszystkie a nie hurtem :-p
nik nie wie co z alex__??

Wirus to najnmodniejszy objaw bardzo wczesnej ciąży :-D. Cyli cieszmy się z gila i rozsiewajmy ile wlezie. Mnie dopadla energia i obcięłam pół psa :-D, czyli pół sierści z psa, trochę na skos i teraz wygląda jakby na nią wiatr wiał z jednej strony :-D.
Ja mam dziś smaka na wszystko i nie mogę się zdecydować co na kolację zrobić. Zjadłam wcześniej pół jabłka ale nie miało wogóle smaku, tylko formę jabłka. Albo to jakieś nowe wynalazki teraz są albo ja nie czuję smaku.

A to wcale nie mój miesiąc jest! HURTEM Dziewczyny, Hurtem!!!! Potem będziemy zamawiać grupowo pampersy na Grouponie :-D:-D:-D.

HEHE bionda rozwaliłaś mnie tym psem :-D:tak::-D:-D:-D no ja też mam smaka na wszystko i na nic :dry:,ogarnęłam się ze sprzątaniem,ciuszki poprasowane ułożone :tak: a ztym hurtem to masz rację ,będzie taniej zamawiać pieluchy i kaftany :-):happy2:

bionda rozbawiłaś mnie z tym psem już go sobie wyobrażam

a... zapomniałam wam napisać że u mojej cioci pierwszym objawem ciązy był brak smaku więc bionda ... to jabłko jakieś podejrzane jest:-D:szok:
z tym glutem i umywalką ... popłakałam się ze śmiechu

reklama
lopop - pan Glut tu rządzi nie od dziś ;-)
bzzz - pozdrowionka serdeczne dla Ciebie :tak:
bionda - jak mogłaś tak ogolić pielęgniareczkę ;-):-D
Ja się chciałam trochę zdrzemnąć ale M też i tak zaczął "piłować", że drzemie sobie dalej a ja już tu z Wami z powrotem.
O właśnie jest prognoza pogody i gościu mówi, że za tydzień 15 stopni :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry