reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny, zaczęłam plamić :no:.
Nie mam już siły nie dość, że 2 dni przed czasem to jeszcze tak mi się w pale kręci i głodna jestem i rzy... mi się chce że masakra.
Y zaczął robić lasagnie i jak go zaraz trzepne tą lasagnią to będzie przez 3 tygodnie bez muzyki tańczył :angry:.

reklama
Dokładnie , tym bardziej, że to dopiero 26dc.
A Y. jest głodny i co poradzisz :confused:

lumina -Ty już nie podglądaj tylko się na wieczór szykuj, jutro relacja :tak:

Ostatnia edycja:
katiuszka - nie ma zmiłuj ;-) Będzie przecież miło :tak:
Powiem Wam, że zaczyna mi tego brakować ... :-p Ale narazie nie wolno :baffled::baffled:
To ja może film sobie obejrzę jeden a potem drugi i heja ;-)
bionda - spokojnie i nie dawaj się, a jak się nie rozwinie to testowanko i w razie II (&&&&&&&&&&&&&&&&) progesteron :tak:

reklama
katiuszka nie mam serka :no:jutro zrobię :tak: a z fyzurą dobrze,że Ty czujesz się w niej dobrze to najważniejsze czuć się dobrze we własnej skórze:-):tak:
bionda kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&& to nie @ na pewno nie :no::wściekła/y::angry: zostaw Ty tego eMa w spokoju i nie ruszaj ,uśmiałam się od tych Twoich ataków na niego :-)kładź się i odpoczywaj!!!
Muma ja też idę przed tv dzisiaj bo mój eMek musi odpocząć bo mówi,że ja na starość mam większe libido niż wcześniej ....hmmm:sorry2: nie pamiętam ,kiedyś było 4 razy w ciągu dnia a teraz tylko 2 więc co on???:-p
ja zjadłam tiramisu i pistacje i zaspokoiłam swoje podniebienie ;-) a teraz leżę z M przy blasku świec :tak::-)

miłego wieczoru !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry