katiuszka79
Fanka BB :)
witam się i ja wieczorową porą:-)
Jesteście niemożliwe!!!! jak bionda się pokaże, to ja konam ze śmiechu. Jak przeczytałam o glucie w umywalce, to aż się popłakałam i mój M. przyleciał przeczytać z czego ja tak rechoczę
potem znowu pies obcięty jakby wiatr wiał
no a trendach w objawach ciążowych nawet nie wspomnę

mój M. mówi, że nieźle dobrałyśmy się
I rany...ledwo zyję aż mnie brzuch boli ze śmiechu. No i jak tu nie wchodzić na forum!!!!;-)serio, nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam
:-)
widzę, że luminy dzisiaj nie było. Pewnie się na serio wkurzyła i poszła z domu w cholerę
oby jej faceci zroumieli o co jej chodzi...
zuznaka, dawaj prasowanie do mnie!!!!! serio, uwielbiam prasować
Zaraz po przyjeździe do Anglii, jakies 9 lat temu, zaczynałam od prasowania właśnie. Nie powiem, mam wprawę, 14-15 koszul męskich na godzinę
Tak więc, jakby coś, jestem do dyspozycji:-) Zuzanko, a co do moich włosów...to mogą być. W pracy powiedzieli, że ładnie...ale czy szczerze
nie wiem...zresztą co mnie oni obchodzą, najważniejsze czy ja się dobrze czuję w takim kolorze...a ja się czuję dobrze:-) więc ok.
kok.o, ani@k -sportsmenki nasze!!! szczerze podziwiam
ja jestem strsznie niesystematyczna, słomiany zapał do wszystkiego iogólnie, jak nie ma po tygodniu efektów, to się zniechęcam
Kiedyś tam...dawno temu chodziłam na siłownię,ale to bardziej z nudów i dla chłopaków,a teraz...cięzko dups...ko ruszyć z kanapy
Jesteście niemożliwe!!!! jak bionda się pokaże, to ja konam ze śmiechu. Jak przeczytałam o glucie w umywalce, to aż się popłakałam i mój M. przyleciał przeczytać z czego ja tak rechoczę
potem znowu pies obcięty jakby wiatr wiał
no a trendach w objawach ciążowych nawet nie wspomnę

mój M. mówi, że nieźle dobrałyśmy się
I rany...ledwo zyję aż mnie brzuch boli ze śmiechu. No i jak tu nie wchodzić na forum!!!!;-)serio, nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam
:-)widzę, że luminy dzisiaj nie było. Pewnie się na serio wkurzyła i poszła z domu w cholerę
oby jej faceci zroumieli o co jej chodzi...zuznaka, dawaj prasowanie do mnie!!!!! serio, uwielbiam prasować
Zaraz po przyjeździe do Anglii, jakies 9 lat temu, zaczynałam od prasowania właśnie. Nie powiem, mam wprawę, 14-15 koszul męskich na godzinę
Tak więc, jakby coś, jestem do dyspozycji:-) Zuzanko, a co do moich włosów...to mogą być. W pracy powiedzieli, że ładnie...ale czy szczerze
nie wiem...zresztą co mnie oni obchodzą, najważniejsze czy ja się dobrze czuję w takim kolorze...a ja się czuję dobrze:-) więc ok.kok.o, ani@k -sportsmenki nasze!!! szczerze podziwiam
ja jestem strsznie niesystematyczna, słomiany zapał do wszystkiego iogólnie, jak nie ma po tygodniu efektów, to się zniechęcam
Kiedyś tam...dawno temu chodziłam na siłownię,ale to bardziej z nudów i dla chłopaków,a teraz...cięzko dups...ko ruszyć z kanapy
dobrze, że mi napisałaś. Ja mam mieć owu niby dziś..jutro..to już nie pić??? czy może rzadziej...bo od tygodnia piję codziennie lampkę