reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam się i ja wieczorową porą:-)
Jesteście niemożliwe!!!! jak bionda się pokaże, to ja konam ze śmiechu. Jak przeczytałam o glucie w umywalce, to aż się popłakałam i mój M. przyleciał przeczytać z czego ja tak rechoczę:-D potem znowu pies obcięty jakby wiatr wiał:-D:-D no a trendach w objawach ciążowych nawet nie wspomnę:-D:-D:-D mój M. mówi, że nieźle dobrałyśmy się:-D:tak: I rany...ledwo zyję aż mnie brzuch boli ze śmiechu. No i jak tu nie wchodzić na forum!!!!;-)serio, nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam:happy2::-)

widzę, że luminy dzisiaj nie było. Pewnie się na serio wkurzyła i poszła z domu w cholerę:tak: oby jej faceci zroumieli o co jej chodzi...

zuznaka, dawaj prasowanie do mnie!!!!! serio, uwielbiam prasować:tak: Zaraz po przyjeździe do Anglii, jakies 9 lat temu, zaczynałam od prasowania właśnie. Nie powiem, mam wprawę, 14-15 koszul męskich na godzinę:tak: Tak więc, jakby coś, jestem do dyspozycji:-) Zuzanko, a co do moich włosów...to mogą być. W pracy powiedzieli, że ładnie...ale czy szczerze:confused: nie wiem...zresztą co mnie oni obchodzą, najważniejsze czy ja się dobrze czuję w takim kolorze...a ja się czuję dobrze:-) więc ok.

kok.o, ani@k -sportsmenki nasze!!! szczerze podziwiam:tak: ja jestem strsznie niesystematyczna, słomiany zapał do wszystkiego iogólnie, jak nie ma po tygodniu efektów, to się zniechęcam:baffled: Kiedyś tam...dawno temu chodziłam na siłownię,ale to bardziej z nudów i dla chłopaków,a teraz...cięzko dups...ko ruszyć z kanapy:-D

reklama
lopop - pan Glut tu rządzi nie od dziś ;-)
bzzz - pozdrowionka serdeczne dla Ciebie :tak:
bionda - jak mogłaś tak ogolić pielęgniareczkę ;-):-D
Ja się chciałam trochę zdrzemnąć ale M też i tak zaczął "piłować", że drzemie sobie dalej a ja już tu z Wami z powrotem.
O właśnie jest prognoza pogody i gościu mówi, że za tydzień 15 stopni :happy2:
czyli idzie wiosna a za nią wysyp fasolek

....prasowanie ku końcowi 3 koszule moje zostały uffff...a ja się rozkładam ktoś tutaj zarazki rozsiewa no,no,no to nie ten wątek !!!tutaj inne roznosimy wiruski :-D:-D i @ idzie jak nic brzuch mnie rozbolał po całości ....ale dzisiaj sobie deser zjem ...tiramisu ,a jutro zrobię deser katiuszki mam ochotę na brzoskwinie :tak:
zuzanka, robiłaś już te brzoskwinie??? nie mam serka mascarpone,bo chyba też bym sie skusiła...ale i tak piję teraz winko, to nie bardzo by pasowały..

katiuszka - widzę, że już pracujesz nad tym endo na całego :-D Tylko wiesz, po owulacji troszeczkę stopujemy z nałogiem co by fasola nie pływała w samym winku ;-)

Dziewczyny, jak się to robi, ja chcę zacytować jakiś kawałek z wypowiedzi którejś z Was? jak daję "cytuj" to mi wkleja cały post, a ja chcę tak jak robi kasia.natka, ona jakoś to dzieli...:confused: wiecie o co mi chodzi??? biondy nie pytam, bo jak mi odpowie, to się posikam ze śmiechu:-D

Muma, wstawaj, co będziesz spała, jak tu tak wesoło:-);-) piję z Twoje zdrówko i małego fasola też:-):tak:Tobie nie wolno, a ja muszę! niech endo ładnie rośnie:tak:

katiuszka - widzę, że już pracujesz nad tym endo na całego :-D Tylko wiesz, po owulacji troszeczkę stopujemy z nałogiem co by fasola nie pływała w samym winku ;-)
oooo!!!! a tego nie wiedziałam!!!:szok: dobrze, że mi napisałaś. Ja mam mieć owu niby dziś..jutro..to już nie pić??? czy może rzadziej...bo od tygodnia piję codziennie lampkę:tak:

lumina - jak to jutro?? !!! Teraz chcemy !! :-D Co, nie ? :-D

Hahaha, dopiero zajarzyłam, że ten wieczór dzisiaj będzie..
No OK, nie musisz online pisac :-D

katiuszka -
jak już jest owu to potem może zdarzyć się, że "wpadniesz" i co, po jakichś 5-8 dniach po owu fasol się zagnieżdza więc już nie pijemy raczej:tak: Ja po owu to już tylko w weekend troszkę a tuż przed @ to wcale.

Ostatnia edycja:
reklama
no pewnie lumina, dawaj teraz!!! a najlepiej by było jakbyś miała komentatora jak na meczu:-D i by było: a teraz uwag,a M. przejmuje piłkę, dobiega do celu....i jest!!!!!:-D GOL!!!!!!! A my tu wszystkie...do boju lumina oooo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry