reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc dziewczynki,
wybaczcie, że dopiero teraz, ale u mnie urodzinowo i już wczoraj pierwsze party
ale co tam o party - chyba się udało! maupy brak, a na teście bladzioch
sama nie mogę uwierzyć, jak mi tylko aptekę otworzą - lecę po kolejny test

reklama
cześć Dziewczyny!!!
alex, a nie mówiłam!!!!! jakaś prawidłowość ostatnio panuje na forum:confused: jak się jakaś nowa dziewczyna do nas dopisze, to nie minie tydzień, a już w ciąży!!!!!!:tak:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A do mnie zawitał Pan Glutek:tak:wczoraj były przytulanki, nie chciało mi się, ale nawet się rozkręciłam:-pa dziś patrzę, a tu piękny glutek, wiadomo...nie taki jak u Mumy:blink:ale nie będę wybrzydzać, dobry i taki:-)
Powiem Wam, że zmieniłam sposób odżywiania się, dużo ryb, orzechów, winko i morele. Przyznam się, że od tygodnia mam rewolucje żołądkowe, zaczęło się od niedzieli, kiedy to zjadłam za dużo moreli, ale w ciągu tygodnia też mnie pobolewał żołądek, codziennie wieczorem musiałam brać Reni albo krople żoładkowe. Przeanalizowałam z czego to może być i wyszło mi, że niedobrze mi po morelach:no: Dziasiaj będę jadła tylko orzechy i zobaczę czy coś mi dalej będzie...Bo nie sądzę, żeby to po rybach tak mi sie robiło....:confused: ehhh zawsze coś:eek:
bionda, jak tam sytuacja???? trzymam mocno kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

alex - gratuluje !!!! :-)

no ta ja się chyba wyloguje za stałe i zawitam tu dopiero jak będzie ciąża :cool2:

katiuszka - mi było nie dobrze po tranie i wszystkich omega 3 witaminach z tranu itp. , ryb też za często nie jem bo mi się odbija po nich :no:

dzień dobry
alex cudne wieści !!! gratuluję !

katiuszka ja też lubię prasować, właśnie mówiłam wczoraj zuzance żeby coś do mnie podrzuciła.... ale to sprytna dziewczynka i dała radę (pięknie uprasowała i poukładała !!! )
bionda - mam wrażenie że hormony szaleją .... ;-)

alo

bzzz witaj kochana i Ty już buszujesz na bb?:tak::-)

no alex__GRATULUJE!!!!:-):tak::-D BARDZO DOBRE WIADOMOŚCI oj wiosna czyni cuda :tak:
katiuszka to bardzo dobrze,że jest glutek :tak:jednak specyfiki naturalne pomagają teraz tylko przytulanka i efekt II murowany:happy2: :happy2:ja mam rewolucje bez moreli ale to dlatego,że pod chorowałam chyba?:dry:
bionda skarbie jak u Ciebie ???trzymam cały czas &&&&&&&&&&&&&& odezwij się ....

hej kochane :-)
alex GRATULACJE!!! na razie ciche ale informuj na bieżąco o kolejnych testach itp. :tak: no i dbaj o was!
lumina ty sie kochana nigdzie nie wybieraj :dry:
bionda jak tam?

Ten suwaczek jest taki nieprecyzyjny ale sześć tygodni minęło w środę i teraz trwa już siódmy :-) No leci czas, oby do tego USG najbliższego a potem do badań genetycznych..
ja swój suwaczek ustawiałam tak żeby był zgodny z terminami bo według @ to byłoby bez sensu w moim przypadku :sorry2:

:szok:ale jaja!! :szok:
alex__ GRATULUJE!!!:-D :-D
chyba zaczne serio wierzyć w to, ze jakiś magiczny ten wątek mamy ;-):-D

bionda czekamy na Twoje II :tak::-D

lumina wypisanie się na chwile niestety nie działa ;-) Wypróbowane ;-):-)

reklama
alex - gratuluje !!!! :-)

no ta ja się chyba wyloguje za stałe i zawitam tu dopiero jak będzie ciąża :cool2:

katiuszka - mi było nie dobrze po tranie i wszystkich omega 3 witaminach z tranu itp. , ryb też za często nie jem bo mi się odbija po nich :no:

Lumina, nie działa takie "wypisanie się"....chociaż Ty już się raz wypisałaś;-) jeden dzień...ale zawsze to coś:-) poczekamy do Twojego testowania, jak będą II krechy to ja się też wypiszę!!!!!!:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry