katiuszka79
Fanka BB :)
Wpadłam do Was na chwilkę, żeby sprawdzić co z biondą
ale widzę, że dalej nic nie wiemy
Bionda, dawaj znać, bo my tu kciuki ściskamy, a ja mam porządki w planie i nie mogę zacząć, bo jak??? przeciez kciuki trzymam
nawet mój M. Ci kibicuje
mówiłam mu, że to ta co gluta chciała do umywalki wpuszczać i psa obcięła do połowy

A w Lądku wiosna!!!! cieplutko, chyba z 15 stopni, fajne wiosenne powietrze, nie ma słoneczka, ale jutro ma być
i 18st!!!! jedziemy na pierwszą, w tym roku, wycieczkę krajoznawczą, tylko jeszcze nie wiemy gdzie
poszperam w necie, może coś fajnego, wartego zobaczenia znajdę
Uciekam, spróbuję coś popracować z zaciśniętymi kciukami
Miłej soboty Kobietki!!!!
a gdzie ani@k...brzózka????
ale widzę, że dalej nic nie wiemy
Bionda, dawaj znać, bo my tu kciuki ściskamy, a ja mam porządki w planie i nie mogę zacząć, bo jak??? przeciez kciuki trzymam
nawet mój M. Ci kibicuje
mówiłam mu, że to ta co gluta chciała do umywalki wpuszczać i psa obcięła do połowy

A w Lądku wiosna!!!! cieplutko, chyba z 15 stopni, fajne wiosenne powietrze, nie ma słoneczka, ale jutro ma być
i 18st!!!! jedziemy na pierwszą, w tym roku, wycieczkę krajoznawczą, tylko jeszcze nie wiemy gdzie
poszperam w necie, może coś fajnego, wartego zobaczenia znajdę
Uciekam, spróbuję coś popracować z zaciśniętymi kciukami

Miłej soboty Kobietki!!!!
a gdzie ani@k...brzózka????
. Wydaje mi się , że u mnie jest problem z prolaktyną. Poczytalam wczoraj w necie, że jak są plamienia przed samym okresem to prolaktyna jest za wysoka. U mnie by się zgadzało bo ostatnio stres to moja najbliższa przyjaciółka .
no cuuuuudo!