reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wpadłam do Was na chwilkę, żeby sprawdzić co z biondą:confused: ale widzę, że dalej nic nie wiemy:eek: Bionda, dawaj znać, bo my tu kciuki ściskamy, a ja mam porządki w planie i nie mogę zacząć, bo jak??? przeciez kciuki trzymam:-D nawet mój M. Ci kibicuje :tak:mówiłam mu, że to ta co gluta chciała do umywalki wpuszczać i psa obcięła do połowy:-D:-D:tak:
A w Lądku wiosna!!!! cieplutko, chyba z 15 stopni, fajne wiosenne powietrze, nie ma słoneczka, ale jutro ma być:tak:i 18st!!!! jedziemy na pierwszą, w tym roku, wycieczkę krajoznawczą, tylko jeszcze nie wiemy gdzie:confused: poszperam w necie, może coś fajnego, wartego zobaczenia znajdę:tak:
Uciekam, spróbuję coś popracować z zaciśniętymi kciukami:-p
Miłej soboty Kobietki!!!!
a gdzie ani@k...brzózka????

reklama
Witam Was Dziewczynki :-).
alex, SUPER !!! Widzisz jakie tu dobre fluidki latają :-). Wielkie, wielkie GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie zmora szaleje na całego. Zaczęła wczoraj w nocy :wściekła/y:. Wydaje mi się , że u mnie jest problem z prolaktyną. Poczytalam wczoraj w necie, że jak są plamienia przed samym okresem to prolaktyna jest za wysoka. U mnie by się zgadzało bo ostatnio stres to moja najbliższa przyjaciółka .

Moje postanowienia na nowy cykl to... praca, praca, praca, Merlot na endometrium i wcale nie patrze kiedy mam płodne :tak:. Wogóle już nie chcę się starać tylko chce zaliczyć WPADKE i być zszokowana że mi się udało :-).

Zuzanka trzymaj sie mocno kaloryfera i sie nie daj !!!!!!

Katiuszka, dziękuję kochana juz na całego. To na 100% @ bo bol sysków już przeszedł. Tylko coś strasznie obfity ten okres mam jak na sam początek. Może to po wit C i rutinacea? Albo to to naturalne poronienie? Chyba już nawet nie chce wiedzieć .

A ja dziś wskakuję na okna. Mam zamiar dziś być perfekcyjną panią domu - tą nerwicę wyszaleć muszę.

p.s.
Lasagnia była PYSZNA !

łłłłooooooo !!!:-D ale ja gluta znalazłam właśnie!! :szok::happy2: no cuuuuudo! :-D
tylko to znaczy,że owu chyba mi sie z tydzień przesunęła :confused:
to już wiem, co będę wieczorkiem robić :-D

bionda heh.. przytulam i dobrze, że nie tracisz rozpędu :tak::-) A prolaktynke sobie zbadaj, ale to po @, około 7-10 dc, OK?

lece na zakupy :-) pozdrowionka :-)

bionda tulę......

ja zrezygnuje z trzymania się grzejnika i co ma być to będzie :happy2::blink:
kok.o no to kochana korzystaj ,korzystaj póki glut jest :tak::-D

ja właśnie wróciłam z zakupów ,kupiłam butki,sweterek i spodnie ale powiem Wam ,że nie wiem co za czasy nastąpiły ale ja nic nie mogę w tych sklepach dla siebie znaleźć ,kompletnie nic mi się nie podoba !!!!:wściekła/y::no:

mam gości wieczorem i szykuję ucztę pizze biondy i brzoskwinie katiuszki oj będzie wyżerka :-):-D

lopop a jak u Ciebie lalka?jak samopoczucie?

Hejka :-)

alex - GRATULACJE !!! :-D:-D:-D Super !! Poprosimy dalsze relacje i zdjęcie koniecznie , Trzymam kciuki za święty spokój dalej choć wiem , że nie jest z tym łatwo ;-)
bionda - Kochanie...:confused: Buziaki i przytulaki... ale wiesz co, już teraz to faktycznie - przynajmniej te podstawowe badania zrób, to na pewno jakiś drobiazg hormonalny, weźmiesz tabletki i podregulujesz się ładnie. Już trzymam kciuki za Twoją wiosnę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:
zuzanka -jesteś pierwsza w kolejce po II :-D Wiesz czego Ci życzę :tak: Spokojnie, nie zestresuj się tylko, teraz spokojnie, ładnie wysikaj wkrótce II :tak:

Ogólnie to widzę, że macie niezłe gluty - same widzicie - TO WIOSNA :tak: ! Zaczyna się dziać dopiero :tak:
Ja od dzisiaj startuję w konkursie - Cyc roku :-D Nie mogłam juz dzisiaj spać na brzuchu, czuję, że mi zaraz eksplodują :happy2: ale cieszy mnie to bo to chyba dobrze, nie ? ;-) Zastanawiam się w co ubiorę się na Wielkanoc żeby ukryć te balony :szok::-D

Jeszcze dwie sprawy -
bionda -jak już w chałupie będzie błysk to może zapodaj nam przepis na tą lasagnie ? Ja tam jakiś mam, z mięskiem mielonym robię, beszamelem i szpinakiem ale prosto z Włoch to zupełnie coś innego :tak:
Czy Wy też dzisiaj obchodzicie Dzień Faceta ??? Ja od zawsze 4 kwietnia :-)

hej!!!!!!!!!!biondia ja tez mam problem z prolaktyną:(:(a tak,tak,,,,,stres wcale jej nie sprzyja,wręcz przeciwnie:(:(:(ja jestem cały czas n Bromergonie,biore po 0,5 tabletki dziennie wieczorem,tak mi dr,ustaliła,no i wczoraj robiłam wynik(robie co miesiac dla kontroli świezy bo muszę)no i wynosi 10.A norma jest od 4 do 23 więc mieszczę się w normie i jest (chyba!!!)ok??!!!.W srode się wszystkiego dowiemy bo jedziemy do Warszawy do dr.!!mąż w poniedziałek idzie zrobic swieze badanie nasienia,i z nowymi wynikiami jedziemy............oj mam stracha:(:(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry