alex___
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny,
chociaż boję się już cieszyć, zrobiłam w południe kolejny test i też 2 krechy, polecę chyba w pon na betę albo zaraz się do gina umówie
Muma, lopop - zdjęcia jasne,krechy widać, ale to jutro, bo mi się 4 liter spod kołderki ruszać nie chce, wybaczcie
Zuzanka, ja to uwielbiam zakupy, zawsze coś wyszperam, zapraszam na Śląsk, mogę zostać Twoim darmowym stylistą
Bionda, a Ciebie chętnie do domu zaproszę, do perfekcyjnej pani domu mi daleko, przyda się kilka lekcji
Dziewczyny, czytałyście nową książkę Wiśniewskiego?
chociaż boję się już cieszyć, zrobiłam w południe kolejny test i też 2 krechy, polecę chyba w pon na betę albo zaraz się do gina umówie
Muma, lopop - zdjęcia jasne,krechy widać, ale to jutro, bo mi się 4 liter spod kołderki ruszać nie chce, wybaczcie
Zuzanka, ja to uwielbiam zakupy, zawsze coś wyszperam, zapraszam na Śląsk, mogę zostać Twoim darmowym stylistą
Bionda, a Ciebie chętnie do domu zaproszę, do perfekcyjnej pani domu mi daleko, przyda się kilka lekcji
Dziewczyny, czytałyście nową książkę Wiśniewskiego?

jakieś 3 lata temu było inaczej, teraz masakra!!! Czasami mam wrażenie ze na moje karaiby to same "odpady" z całej Polski przywoza!!!
No i czekamy na przepis na pyszną lazanię czekamy!!!
W tej chwili brzuszek przytulić i wirtualnego kopniaczka dla e-cioci Ani@k wysyłać proszę!!!
a Wisśniewski .. Leon bodajże książki..
Bo niestety to najgorszy dla mnie krój.