reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki dziewczyny,
chociaż boję się już cieszyć, zrobiłam w południe kolejny test i też 2 krechy, polecę chyba w pon na betę albo zaraz się do gina umówie
Muma, lopop - zdjęcia jasne,krechy widać, ale to jutro, bo mi się 4 liter spod kołderki ruszać nie chce, wybaczcie:)
Zuzanka, ja to uwielbiam zakupy, zawsze coś wyszperam, zapraszam na Śląsk, mogę zostać Twoim darmowym stylistą:)
Bionda, a Ciebie chętnie do domu zaproszę, do perfekcyjnej pani domu mi daleko, przyda się kilka lekcji
Dziewczyny, czytałyście nową książkę Wiśniewskiego?

reklama
Ło matuchno!!! No chwilę człowieka na BB nie ma a tu takie newsy!!!!
Alex gratuluję no i zdjęcie testu wklejaj!!!:tak:
Zuzanka ja też tak mam, że w sklepach nic znaleźc nie mogę:zawstydzona/y: jakieś 3 lata temu było inaczej, teraz masakra!!! Czasami mam wrażenie ze na moje karaiby to same "odpady" z całej Polski przywoza!!!:szok:
Kok.o powiedz mi bo ja dopiero od wtorku spinning zacznę, czy te ćwiczenia wykonują też faceci??? Bo tak opisałam mój nowy sport eMowi że też ma ochotę ze mną chodzić..jak nasz wspólne libido podrośnie to ja nie wiem co się będzie działo!!! Czworaczki chyba zrobimy:-)
Bionda no coś Ty kochana pielęgniareczce zrobił??? Ja swego czasu takie fryzury lalkom moim robiłam..z tym, że włosy odrastać nie chciały:-( :-D No i czekamy na przepis na pyszną lazanię czekamy!!!
Muma oj pokarm dla Fasolina rośnie!!! Pora chyba na zakup stanika ciążowego :tak: a na święta wystrój się w jakąś szerokaśną suknię!!! No i oprócz sysek będzie też brzuszek widać!!!
Katiuszka moja droga!!! Glut wystaje na światło dzienne a Ty szykujesz wycieczki krajoznawcze???
Lumina a jak u Ciebie przytulanki???
Kasia.natka kiedy następne zdjęcie brzuszka??? No i dlaczego nie ma żadnej relacji od Dominisi????:angry: W tej chwili brzuszek przytulić i wirtualnego kopniaczka dla e-cioci Ani@k wysyłać proszę!!!
Bzzzz musisz uzupełnić dane na Schizkółku!!! Mamy tam nowy wątek :tak: Cieszę się że jesteś z nami!!!!
Lopop a u Ciebie który to dzieć cyklu??? Jak dalego do testowania??? Chyba że coś przeoczyłam..:zawstydzona/y:
Kasica może zamiast piwka popijaj winko? Profilaktycznie, na dobre endometrium;-)
Brzózka jakoś ostatnio omijasz nasz wątek...czy mi się zdaje??? Musisz robić przerwy w pracy!!!:tak: ;-)

jeśli chodzi o książki to to ja szczerze polecam ksiazkę pt."Krucha jak lód","Bez mojej zgody"kurcze,sa naprawdę świetne!!!!!!!!!!!!!a tak apropo,to serdecznie polecam ksiazki S.Kinga!!!!przeczytałam sporo jego książek i kazda robi ogromne wrazenie!:)ogólnie to kocham czytac książki:)i zawsze mom cos do czytania:)dzis np.zamówiłam sobie przez allegro PRZEPOWIEDNIE.Jestem CZYTOHOLOCZKĄ:):)HI HI HI:)

Ani@k,dzis piwko:)a jutro z mężusiem jedziemy na obiadek do Sphinxa:):)więć napewno ja sobie winko wypiję do obiadku:):):)Adas jutro kierowcą bedzie hi hi!wieć winko dla mnie przeznaczone:):):):)

Ani@k oczywiście,że faceci też chodzą. U mnie zawsze jest jeden czy dwóch w grupie, ale przeważają panie (jak to w klubach fitness bywa ;-)).
Wiecie co? ja tez mam problem ze znalezieniem fajnych ciuchów (znaczy mnie się podobających ;-):-)) .... zwłaszcza spodni. Jak był czas, gdy w sklepach były same rurki-biodrówki to mnie szlag trafiał:wściekła/y: Bo niestety to najgorszy dla mnie krój.

aaaa no to :zawstydzona/y:, nie słyszałam. Znam tylko Wiśniewskiego, który pisze książki związane z moim zawodem, więc go od razu wykluczyłam jako autora dla szerszej publiki ;-)

Ostatnia edycja:
Ja myślałam nad tym aby kupić maszynę do szycia i samej sobie ciuchy szyć..jakoś bym się nauczyła..chyba..:sorry2:
Wiecie że tak miała też V. Beckham??? Sama se projektuje teraz i problem ma z głowy, a jej sukienki to mi się strrrasznie podobają..więc..
Jak już zgubię kilogramy na spinningu to kupię maszynę do szycia!!! To mój plan nr 2:tak:
A narazie z rzeczy które robię sobie sama to już całkiem sporawy..szalik..nauczyłam się nawet kończyć robótki na drutach!!! To mój mały sukces:sorry2: :zawstydzona/y:

A skoro faceci też chodzą to eMa ze sobą zabiorę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry