reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc dziewczyny!!!!jak niedziela mija????My dzis na obiadek do Wrocławia pojechalismy sobie:):)było bardzo fajnie!!mąz kierował to ja na winko sobie pozwoliłam,a co??!!:):):)a potem zakupy!!!udane:)bo szpilki sobie kupiłam i jeansy:-)wiec jestem bardzo zadowolona!!!!!:)A jutro juz do pracy,na rano mam...pobódka o 4.05:(

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Ja rano trochę gotowałam, sprzątałam ale po obiedzie i deserze opadłam z sił i dopiero wstałam :-p
lopop - daj adres koniecznie, ja mam 15kg do spalenia na szybko :-D Oj fajnie by tak było oddać to po prostu..:happy2:
kasica - super, że Ci humor dopisuje wreszcie :-)
bionda -a co ci faceci robią na drutach w knajpach ?? Szaliki na mecze piłkarskie ?? :-D Trzymaj się dzielnie kochanie :tak:
Oj muszę się obudzić , pewnie jeszcze coś napiszę za chwilkę :tak:

A ja nie wiem co ze sobą zrobić dzisiaj tak mnie nosi .... miałam oglądać jakoś film, ale mam same z napisami - a leń jestem ! Obżarłam się dzisiaj więc dodatkowo mam wyrzuty sumienia .... lae M zrobił pyszna pizzę, mama zrazy ... ciotka placka - jak tu nie "spróbować"?! Stwierdziłam też że muszę lekturę zmienić bo ta którą czytam doprowadza mnie do szału! Już ją kiedyś czytałam i mi się podobała, ale teraz nie mogę jej przetrawić.
Życzę wam miłego wieczoru babeczki drogie .

cześć Dziewuszki:)
ooo jaka jestem padnięta:baffled: ale to takie fajne zmęczenie:tak: dotlenilismy się, pospacerowaliśmy, nacieszyliśmy oczy pięknymi widoczkami,nawet troszkę nas słoneczko opaliło:tak: Miejscowość cudna, a jeszcze wspanialsze molo, około 2 km w głąb morza:szok: fajnie się szło...ale trzeba jeszcze wrócić:-D łydki bolą, ale co tam!!!! później obiadek, a jak! w polskiej restauracji. Ogólnie fajny dzień, jeszcze jak go zakończymy przytulankami, to już cud malina:-)
zuzanka, te brzoskwinie też są dobre bez herbatników, moim zdaniem one są po to, że jak się brzoskwinie da do piekarnika, to za jakiś czas fajnie się góra przypieka na brązowo, ale głowy nie daję czy to o to chodzi:confused:
bionda, podziękowałam mojemu od Ciebie, powiedział, że nie ma sprawy:tak:jakby coś, to poleca się na przyszłość:tak::-)

bzzzz, Kochana, a co Ciebie taka nerwa tłucze??? coś siś stało czy tak po prostu coś Cię naszło??? walnij się spać, a rano wstaniesz z usmiechem na twarzy i wszystko dookoła będzie w pięknych kolorach...Przynajmniej tak tu dziewczyny mówią....to pewnie coś w tym musi być....warto wypróbować:tak:
....no i zapomniałam co miałam napisać...:confused:poczytam i wrócę:tak:

sprawdzałam daty testowania i wyszło na to, że pierwsza jest zuzanka, potem lumina i kok.o, a na końcu ja...oczywiście za szarym końcu:baffled: A więc dziewczyny kciuki zaciśniętę za Was&&&&&&& niech wiosna sypnie fasolkami:tak:
lopop, ściskam Cię...a to wredna małpa ta@!!!!!!! ale wiesz...kolejny cykl-kolejna szansa:tak: kiedyś musi się udać:tak:

Dziewczyny, przepis na Lasagne na Schizkółku :-).
Muma, robią szaliki i czapeczki. Tu jest jakaś moda, że faceci na drutach dziergają :-D.
Trykam się z Wami lampeczką czerwonego, na endometrium oczywiście :-). No i toaścik dla wszystkich zafasolowanych i testujących !!!

Hej Dziewczęta :-)

No i jest poniedziałek, słonka nie ma, smutno jakoś, muszę papierzyska domowe dziś zacząć ogarniać (bo na pewno mi zejdzie ze 3-4 dni). Dodatkowo się dziś denerwuję bo dziś do firmy przyjezdza baba z centrali omawiac przyszłość oddziału , a ja mam usg dopiero w piątek, ech..:baffled:
Ale myślę, że będzie dobrze, brzuch mnie już przestał boleć , (.)(.) teraz tylko i siusiam ciągle, także niestety w nocy;-)
Jutro wybieram się do galerii , muszę sobie kupić buty na wiosnę ( w weekend 20 stopni ma być :szok:), jakąś ładną apaszkę i jakąś luźną bluzkę może :-)

Życzę Wam Dziewczynki miłego , spokojnego tygodnia , bez wielkich schizów, z samymi udanymi starankami, badaniami i oczywiście II :tak::tak::tak:
A pierwsza zuzanka :-)

bionda poproszę o wypicie za mnie dodatkowo z pół lampeczki winka, bo ja winko uwielbiam .... ale nie mogę na razie się napić :-p
muma a u mnie słońce napitala jak ta lal la la la .....- zapraszam do siebie :)
katiuszka - zazdroszczę tych spacerków...ja uwielbiam się włóczyć, zawsze coś wynajdę w internecie co sprawi że nawet często uczęszczana trasa staje się atrakcyjna :) my z M to takie szwędacze jesteśmy.
A ja dzisiaj lepiej, lepiej ...zmieniłam książkę - już mnie wciągnęła :tak:, w lodówce prawie gotowy obiad, więc gotowanie odpada na szczęście ! Wysyfiło mnie jak nastolatkę ....... wrrrrr i jakoś tak bardziej krwawię od wczoraj (przepraszam za opis)-nie wiem dlaczego.Może za dużo spaceru? No nic ale ogólnie czuję się dobrze, humor ok nawet do fryzjera się na jutro umówiłam ;-)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry