reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej :happy:
Ja żyję, w przerwach w pracy dumam nad swoim wykresem tempki, bo dziwny jakiś jest :baffled::confused:.
Poczytałam w skarbnicy wiedzy wszelakiej i dowiedziałam się, ze skok temp. wcale nie oznacza ze owu była, a po 35 r życia tylko co 3-ci cykl kończy się uwolnieniem kom. jajowej :szok:.
Heh…. a ja jak ten głupi do sera cieszyłam się, jak mi temp. rosła :-(.

Zuzanka czemu milczysz?? Daj jakiś znak co u Ciebie, kciuki zaciśnięte mamy więc melduj co na froncie słychać :-)

bionda - wiedziałam :-D
kok.o - niestety tak to jest , jak był skok i się utrzymuje to jest szansa, że była owu ale tylko monitoring na 100% potwierdzi.
Ja jednak myślę, że Ty jesteś bardzo aktywna i bez przesady z tym nieuwalnianiem u Ciebie :-)
Mnie z 10 wykresów wychodzą 2 bezowulacyjne, w tym czasie miałam 4 monitoringi i jeden cykl był bezowu.
Naprawdę są różnice w wykresach bezowu , wtedy temp. się waha, nie jest cały czas nad linią. A ty mierzysz już długo ?

Ostatnia edycja:
Poczytałam w skarbnicy wiedzy wszelakiej i dowiedziałam się, ze skok temp. wcale nie oznacza ze owu była, a po 35 r życia tylko co 3-ci cykl kończy się uwolnieniem kom. jajowej
shocked.gif
.

SUPER ! Czyli mamy 4 szanse w roku :crazy::angry::wściekła/y::crazy:. Kok.o przestań szukać newsów w tej skarbnicy bo mi wszystkie włosy wypadną. Y się ucieszy jak mu powiem, że mu teraz tylko 4 razy do roku będę dawać :happy2:.

Muma, a kto Ci powiedział, że śpię ? Dopadł mnie wiyższy poziom przyciągania ziemskiego i jeżdże nosem po terakocie. Kok.o podniosła mi na chwilę adrenaline ale na krótko, dzisiaj nic mnie chyba nie postawi do pionu. Coś mi jest, spać mi się chce jak diabli i fajki mi nie smakują :szok:.

hehe bionda żebyś jeszcze wiedziała, które 4 razy wybrać z tych 12-tu :-D

Muma mierze dopiero 4 cykl, w poprzednich miałam albo megaskok (kilka kresek) albo stopniowo równomiernie rosła mi temp. A w tym coś nie chce rosnąc systematycznie... :-(
a! i aktywność chyba raczej nie wpływa na uwalnianie tych cholernych jaj :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja,
pochłaniam właśnie rybę w occie - pychota
bzzz - zazdroszczę słonka, marzy mi się już letnie odzienie
Muma - jak się czujesz mamuśko?
Zuzanka testuje? kciuki mocno - nic nie robię i ściskam!

Oby zuzanka nie miała siły pisać bo jest w ciężkim szoku z powodu II :tak::tak:&&&&&&&&&&&&
alex -właśnie wzrasta mi apetyt i muszę się hamować, w poprzedniej ciąży się nie hamowałam i skończyło się to bardzo źle :-D Teraz już wiem - I trymestr tyle kalorii co przed ciążą - tylko bardziej wartosciowe jedzonko , potem + 500. Nie, że czekolada cała bo mam ochotę ;-) A TY - jak ???

Ostatnia edycja:
reklama
a u mnie mdłości, ale tylko jak mam pusty żołądek, w ciązy z młodym w ogóle nie wiedziałam co to mdłości. wychodzi na to, że muszę przegryzać żeby nie mieć mdłości:/ będę wielka bania tryskająca szczęściem
zresztą dzisiaj rano zaczęło mną wstrząsać, a młody do mnie "na zdrowie mamo", no jakby zgadł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry