reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma mam prośbe. Mogłabyś wrzucić (tu albo na schizkółko albo na wiadomość priv) Twoje wykresy : tego 100% bezowulacyjnego (z monitorngiem, i tego drugiego też) i ze 2 z 100% owu (z monitoringiem i ciążowego ;-)). Wiem, że nie ma co porównywać wykresów nawet swoich, a co dopiero innej kobitki, no ale miałabym pojęcie mniej więcej jak cykle bez owu wyglądaja...

reklama
no w końcu się uaktywniły babeczki ....
ja przesiedziałam z książką dzisiaj , a co -nawet w międzyczasie zrobiłam teściówce kawę bo zajrzała.A na jej głupie pytanie czy mam dzisiaj wolne odpowiedziałam że owszem i temat się skończył Kobieta tak się interesuje co u nas że w tamtym tygodniu nawet nie zauważyła że leżę w domu i nie ide do pracy.Na jej pytanie co słychać mam wyuczoną odpowiedź :"NIC". ;-)W sumie to lepsze wyjście bo jak by wiedziała co i jak to miałaby temat do plotek .....i użalania sie na wsi.A ja uważam że moje życie to moja prywatność!
A właśnie gdzie zuzanka ?!
kok.o co do mierzenia temperatury to ja kiedyś próbowałam ale ponieważ byłam wiecznie zmęczona i niedospana to takie bzdury mi wychodziły że lekarz kazał zaprzestać.Lepiej zrobiłam z testami owu - nasikałam na 3 czy 4 i stwierdziłam że "nie działają" - bo nie doczytałam ze to inaczej trzeba wykorzystać .... no i w określonym dniu albo około niego :baffled:wstyd !

cześć dziewczynki

ja dzisiaj cały dzień w pracy i padnięta jestem na pysk ! :crazy: w ogóle jakiś dzisiaj śpiący dzień :baffled: kochane testuje niby jutro ale już wiem ,że tego nie zrobię bo mój organizm znam i daje mi ostro we znaki ,że @ to będzie i to bez dwóch zdań....więc szkoda testów i mojego rozczarowania :-p;-) mam jakieś kłucia w macicy i jajnik mnie pobolewa na zmianę to zapowiedź @ podłej :crazy: zaraz chyba idę pod prysznic :-)taki gorący rozluźniający ......Muma ja zrobiłam takie zakupy ,że spodnie za duże się okazują a sweterek wisi :wściekła/y:chyba go sprzedam nie chce któraś z Was kupić? zresztą same szczupaki to gdzie taki sweter :szok::rofl2:

a i zapraszam na moją stronę firmową fabryka-zabawy na facebooka o komentarze do zdjęć :tak::-):-Dprzydadzą się

tak Muma już znaków na niebie to ja nie chcę wypatrywać :-D

a ja po prysznicu od razu lepiej ,zrobiłam sobie melisę z gruszką i chwilę posiedzę z Wami :tak:

bzzz kochana musi się wszystko oczyścić to pewnie dla tego tak krwawisz..........tulę
bionda a jak u Ciebie samopoczucie?

Zuzanka, u mnie bez zmiana, @ szaleje a ja jakaś wykończona jestem. Y mówi, że wyglądam dziś na ciężko chorą. Nie ma się zmiłuj bo my dziś znowu gościa mamy ale miłego, więc robię 2 pizze, a on jak zwykle przyniesie pysznego torta i szampana. To nasz znajomy z pracy, dystrybutor z Rzymu i jak jest w firmie to u nas śpi.
Trzymam za Ciebie kciukasy kochana i nie daj się zwieść małpowym sygnałom. Pamiętaj , że do @ jesteś w ciąży.
Bzzz, dziś wypiję za Ciebie dwie lampeczki - 1 winka i 2 szampanka.
Muma, mnie możesz wysłać test dobrze wysikany z II tłustymi krechami. Najlepiej żeby ktoś za mnie zaszedł w tą ciążę bo ja chyba psychiczna się zrobię z tymi staraniami :rofl2:.
kok.o a ty nie ściągaj z Mumy wykresów bo za ściąganie jest po łapach :-D

reklama
bionda - mnie już bardziej nie trzeba pogrubiać :-D:-D A test, przyjedziesz do Polski to sobie wybierzesz , już mam z 8;-)
Może musisz się zapatrzeć ?;-) :-)
Ja mam nerwa bo mi laski doniosły co dziś było w firmie (wizytacja z centrali). Wredna suka szefowa powiedziala, że ma nadzieje , że szybko wrócę. ŻE NIBY DLACZEGO ??:confused::crazy::angry: Niedoczekanie jej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry