reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka - ja jej wspomniałam, że mam ważne USG 16.03 i będzie wiadomo czy jest OK, Dziewczyny moje myslą, że ona ma nadzieję, że jednak się nie uda starej d... i wróci szybko:baffled:
Już nie smęcę, idę się najeść , potem seriale i senek :happy2:
Buziaki laseczki, a rano będę tu podziwiać chyba jakieś II ;-)

reklama
a ja zaaplikuję sobie jakiś suwaczek .... żeby bardziej kolorowo było - a co ?!
bionda - jak dla mnie to możesz całą butelkę przechylić :blink: odwdzięczę się jak już będę czynna ...tylko żeby cię jutro kac nie poniewierał.
zuzanka mi obiecała że jak już dojdę do siebie to utopimy robaka, bo jak ostatnio była dotrzymywałam jej kroku wodą ,jak koń jakiś ... taka była wtedy chwila. Nie to żebym na alkoholiczkę wyszła no nie? ale jak się od czasu do czasu człowiek "rozluźni" to jakoś lepiej mu się później do kupy pozbierać ...:nerd:

katiuszka - ja jej wspomniałam, że mam ważne USG 16.03 i będzie wiadomo czy jest OK, Dziewczyny moje myslą, że ona ma nadzieję, że jednak się nie uda starej d... i wróci szybko:baffled:
Już nie smęcę, idę się najeść , potem seriale i senek :happy2:
Buziaki laseczki, a rano będę tu podziwiać chyba jakieś II ;-)
A TO WREDNA SU..A!!!!!!!!!! Jak można tak myśleć???? w dupsko bym ją kopnęła:wściekła/y:tak za Ciebie, bo Ty się Kochana nie możesz denerwować!!! Ty i dzidziuś najważniejsi jesteście!!!!!

bzzzz, a pewnie, dawaj suwaczek:tak: sama miałam sobie drugi walnąć, ale przy pierwszym tak się natrudziłam, żeby go wkleić, że na razie mi się odechciewa:-)
nie wiecie co tam u alex???? robiła betę? bo nie mogę doczytać....:confused:

muma - wszystko będzie ok na USG na pewno , a twoją szefową niech gęś kopnie, bo nie chcę się tutaj "wyrażać" :angry:
katiuszka dobrze gada -polać jej !!!
chętnie bym się napiła...tak się rozsmakowałam w winku na endometrium...a tu Muma mi mówi, że stop!!! do owulacji pić, potem malutko, a przed @ to już w ogóle:baffled: no to nie piję...na wszelki wypadek:tak:
A mój M. to tak się boi tych badań, że ze wszystkich sił się stara, żebym zaszła i go to ominie. Wczoraj po wycieczce, usnęłam zmęczona, miała być mała "akcja", ale jak padłam, to myślę sobie, no trudno, będzie jutro. A tu o 3 rano mój sie zabiera za działanie;-)niewiele z tego pamiętam, on zresztą chyba też, ale przytulanki były:-) A niech się stara, ja już więcej nic nie zrobię, bez jego badań. Chyba, że się nam teraz uda.

uda się uda ....tylko spokojnie, ale powiem ci że twój M jest dla mnie idolem od dzisiaj, tak na śpiocha ....hm.... no będę teraz cały czas się zastanawiała....
ps
chwalę sie suwaczkiem :) i spadam pod prysznic .... będę później

uda się uda ....tylko spokojnie, ale powiem ci że twój M jest dla mnie idolem od dzisiaj, tak na śpiocha ....hm.... no będę teraz cały czas się zastanawiała....
ps
chwalę sie suwaczkiem :) i spadam pod prysznic .... będę później
No super suwaczek:tak: i ja idę się wymoczyć, a potem pobuszować po lodówce;-) poczytałam nasz wątek kulinarny i aż mi ślinka cieknie na lasagne biondy...

oho katiuszka mój M też lubi w nocy czasem mnie szturchnąć hehehe :-D:-D:-Da bzzz oj się spijemy coś czuje :rofl2: ja ostatnio nie piłam więc legnę jak długa po 2 kieliszkach wódki czystej :rofl2: hehe chyba,że mój M zrobi kukułkę i wtedy całą noc można ją pić :-D:tak::-) katiuszka w końcu się uda zobaczysz !:tak:a suwaczek piękny w stylu bzzz:happy:

reklama
Muma dzięki :-). masz maila ;-)

hahaha :-D:-D bionda no ale wiesz, jak sobie sama nie moge zobić ciążowego wykresu to chociaż ściągne od Mumy, ona dobra koleżanka i nie zasłoni łokciem tego, co tam napisała :-D:-D może nikt mnie nie przyłapie i zdam ten egzamin? :-D

Ani@k chyba padła po spinningu . Dajmy jej czas, może do jutro ktoś ją ocuci ;-):-D
ja się ide ogarnąć po swoim spinningu i potem doczytam , bo strasznie dużo napisałyście (jak zwykle zresztą ;-):-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry