reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczyny podrzciłybyście na schizołku jakieś fajne przepisy na sałatki, bo moje już mi sie przejadły, a robiłam często jarzynowa podstawa! i z gyrosa ... tylko nie z ryżem i makaronem bo M nie przepada....:confused:
a poza tym zapraszam na fb na moje odstresowywacze, żeby nie było że ja taka "normalna" jestem ....

reklama
hahaha katiuszka no widzisz, jak można chłopa zmobilizować do działania!:-D

zuzanka bzzzz bionda dołączam do Was z browarkiem dzisiaj:-) no to zdrówko!:-D

Muma kurcze, aż mi sie nie chce wierzyć, żeby to babsko z centrali to miało na myśli :szok:. Jaka kobieta tak mogłaby życzyć innej??:szok: Może miała na myśli, że zaraz po macierzyńskim (trwającym 2 tyg ;-):-)) polecisz do pracy?

Dziewczyny, ja już najedzona i napita i rozluzniona za Was wszystkie. W tym miesiącu idę po bandzie, nie starankuję i nawet nie chcę wiedzieć kiedy mam dni płodne. Mam zamiar cieszyć sie seksem pierwszy raz od miesiecy. Wykończyło mnie to hyśtanie z kalendarzem w ręku. W tym miesiącu tylko przyjemnosci :-) i winko na endo.
Katiuszka, jednym starcza kieliszek a innym butelka na niedomogi endometrium nie pomoże, a przecież ja nie wróżka jestem żebym wiedziała, więc się kuruję na całego :-D:-D:-D. Wiesz, że ja myślałam, że tylko mój Y ma takie nocne napady a tu widać, że mam chłopa w normie :-). Zresztą nie narzekam na to bo na śpiocha się potem fajnie akcja rozgrywa ;-).
Kok.o, zdrówko kochana i pamiętaj nie ściągaj bo w tym wieku to już nie wypada :-).
Muma, nie myśl o tym co ta fran.. powiedziała bo przecież wiesz , że zazdrosna stara panna jest. Jak jeszcze raz coś takiego usłyszysz to powiedz jej żeby sobie kupiła kota wykastrowanego :-). Na USG wszystko bedzie super i już tam nie wrócisz, no chyba że z nowym zwolnieniem.
bzzz, a Ty tak na szydełku czy na drutach? W Tworkach będę czekać na Was dwie (zuzanka). Tylko wymyślcie dla mnie jakieś robutki ręczne bo tam wina to mi chyba nie dadzą. Miłego fiokowania u fryzjera :-).
Zuzanka, a co to za kukułka? Taka z cukierków? Kciuki dalej trzymam !!!
AniOk, ???
Lumina ???
Kasia.natka, coś długo Cię tu nie ma.
Alex jak beta ?
Brzózkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Na feisie czasem mi migniesz, chyba muszę Cię zacząć tam atakować.
Lopop, Kasica co tak cicho?

Witam się porannie..ja wczoraj po winku miałam baaaardzo niecodzienny wręcz nieziemski humorek!!! Dopełnieniem stał się mój M - dawno tak nie szaleliśmy!!!
Dziś powróciłam na ziemię i nie chcę pisać ze znów w czarnej doopie..otóż dziś moja Mama ma wizytę u ortopedy i okaże się co można zrobić z bólem przeogromnym kręgosłupa. Tak na skróty - jakieś 12 lat temu okazało się ze moja Mama ma taką przypadłość któej nie można ani zaleczyć ani zoperować. Zatem w medycynie siła i w mojej 3 dniowej nowennie siła. Słyszałyście ze jest taka święta od spraw beznadziejnych? Słanaim się u Jej stóp aby mi pomogła bo albo w psychiatryku wyląduję albo na ..cmentarzu :-( Nie mam żadnych linków, poprostu od zawsze mam nowennę do świętej Rity. W Krakowie kiedyś ujrzałam Jej oblicze i od tamtej pory Rita IT'S MY LIFE!!!
Tyle o mnie.
Zuzanka zatestowałaś? &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma aż trudno mi uwierzyć że na karaibach takie bezwzględne GADY chodzą!!!!:no:
Katiuszka ten Twój eM to super gość!!! Takie zaloty z samego rana, nonono :-)
Bionda odpocznij kochana od staranek, ja swego czasu też odpuściłam i zaszłam więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o mam nadzieję ze usiądę na rowerek..nie wiem czy dziś.. ale usiądę, trzym zaa mnie kciuki..
Bzzzz mam podobny "sposób" na teściową ;-)

A ja od piątku plamię i @ się nie może rozwinąć do tego przeogromne bóle brzucha..nic tylko winkiem to zalać wsystko..ehhh :zawstydzona/y:

Aha dziewczyny, o co kaman z tymi "Tworkami"..pewnie to znaczy tyle co u mnie "Gorzów"..:confused:

cześć dziewczyny

Ani@k witam się z rana "Tworki" to takie miejsce dla wariatów :-D:baffled::-) hehe i ja tam trafię bo niestety ale muszę Was rozczarować kresek II brak!!! więc ja też zakończę karierę staranek pod kalendarz i będzie wtedy kiedy mam chęć i nie chce wiedzieć jaki dzień cyklu :confused::no:

zresztą mamy rozmowę 27 marca o adopcję więc mam zamiar się tym zająć :tak::-) już nie mogę się doczekać ,szkoda tylko ,że na naszym forum nie ma nic o adopcji :zawstydzona/y: zjadłam śniadanko i zaraz kawusię sobie zrobię.....a tak w ogóle to w pracy jestem :happy2:

bzzz a jaką fryzurkę wybrałaś???
kok.o kiedy zaczynasz analizować wykres??

Ostatnia edycja:
Termin @..dziś 33 dc. Musi się w końcu rozwinąć..mam nadzieję że będzie w miarę ta @ normalna, nie taka jak poprzednia..
Ostatnio musiałam używać podkłady ginekologiczne..co nie było przyjemne..:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry