Dziewczyny, ja już najedzona i napita i rozluzniona za Was wszystkie. W tym miesiącu idę po bandzie, nie starankuję i nawet nie chcę wiedzieć kiedy mam dni płodne. Mam zamiar cieszyć sie seksem pierwszy raz od miesiecy. Wykończyło mnie to hyśtanie z kalendarzem w ręku. W tym miesiącu tylko przyjemnosci :-) i winko na endo.
Katiuszka, jednym starcza kieliszek a innym butelka na niedomogi endometrium nie pomoże, a przecież ja nie wróżka jestem żebym wiedziała, więc się kuruję na całego

. Wiesz, że ja myślałam, że tylko mój Y ma takie nocne napady a tu widać, że mam chłopa w normie :-). Zresztą nie narzekam na to bo na śpiocha się potem fajnie akcja rozgrywa ;-).
Kok.o, zdrówko kochana i pamiętaj nie ściągaj bo w tym wieku to już nie wypada :-).
Muma, nie myśl o tym co ta fran.. powiedziała bo przecież wiesz , że zazdrosna stara panna jest. Jak jeszcze raz coś takiego usłyszysz to powiedz jej żeby sobie kupiła kota wykastrowanego :-). Na USG wszystko bedzie super i już tam nie wrócisz, no chyba że z nowym zwolnieniem.
bzzz, a Ty tak na szydełku czy na drutach? W Tworkach będę czekać na Was dwie (zuzanka). Tylko wymyślcie dla mnie jakieś robutki ręczne bo tam wina to mi chyba nie dadzą. Miłego fiokowania u fryzjera :-).
Zuzanka, a co to za kukułka? Taka z cukierków? Kciuki dalej trzymam !!!
AniOk, ???
Lumina ???
Kasia.natka, coś długo Cię tu nie ma.
Alex jak beta ?
Brzózkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Na feisie czasem mi migniesz, chyba muszę Cię zacząć tam atakować.
Lopop,
Kasica co tak cicho?