reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam z rana :-). Ja na kawie, newsach i bb.
AniOk, fajnie że zaszalałaś, ja wezmę w tym miesiącu z Ciebie przykład i może mnie też się trafi.
Zuzanka, robiłaś test czy @ przyszła ?

A u mnie już po @. Wychodzi na to że tylko pełne 3 dni miałam a normalne 6 :szok:

Hej Dziewczynki :-)

zuzanka - II może jeszcze nie ma ?? :happy: Póki @ nie ma to wiesz jak jest ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k - trzymaj się kochana, wiem jakie to obciążenie choroba najbliższej osoby, tak nas los doświadcza ale może po to żeby nam to potem pięknie wynagrodzić ? Na pewno właśnie tak.
bionda - ale właśnie to babsko z centrali już ma kota (zapewne kastrata :-p). Dzisiaj jak mi moje dziewczynki opowiedziały wszystko ze szczegółami to się tylko zastanawiam czy zadzwonić i jej wygarnąć czy lepiej maila jej wysmarować.
Nie po to zap.. w tej firmie 4 lata bez jednego dnia na zwolnieniu (z grypą, antybiotykiem , bólem pleców itp) żeby mi teraz za moimi plecami takie rzeczy opowiadała.
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Niby tam już nie wracam i powinnam to olać ale chyba nie mogę tego tak zostawić.

Znowu słońca nie ma i znowu mi się chce jeść za bardzo ;-)

Muma jak nie ma to nie i nie będzie nie ma co się oszukiwać dobrze wiesz,że jak ma wyjść to wyjdzie i w 26,28 dc u mnie nie ma i nie będę się łudzić :tak: a tej babie to chyba coś się przestawiło masz prawo do siedzienia w domu całą ciążę i na macierzyńskim również...i może Ci na kuku.....
jeszcze mi komp dzisiaj chodzi jakby kór....chciał a nie mógł .....wrrrr szlak!!!!!!
Bionda to dobrze ,mi się też skróciły dni @ zawsze miałam 6-7 a mam 4 :) jeszcze @ nie ma ale nie mówcie ,że nie przyjdzie bo idzie :tak::tak:

ja z M postanowiliśmy jednak podejść do in vitro kolejny raz nie czekamy na naturalny cud ,zapisuje się na badania i zaczynamy działania z adopcja i in vitro ....

a kukułka to jest wódka robiona ze specyfikami innymi nie na cukierkach :-)

Ostatnia edycja:
zuzanka - bo coś się dzisiaj forum wiesza w ogóle..
A mnie też się @ skróciły przed zajściem , serio , z 6-7 do 3-4 :-) I bardzo mi to pasowało :-)
Trzymam kciuki za działania , wszelkie , oby tylko się udało !!! :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bionda - tak , to ta sama baba , szkoda gadać , generalnie z każdym się żre w firmie, muszę to olać, ale to dopiero po USG będę mogła tak do końca..

Ostatnia edycja:
no właśnie coś dzisiaj z bb mi ciągle wyskakuje error :-( a to babka jakiś ma problem ,że nie może znaleźć języka wspólnego pracownikami :baffled:

no my porobimy badania na nowo i chyb czas znowu zabrać się zwłaszcza,że tyle lat i nic ,więc szkoda nam kolejnych :zawstydzona/y::wściekła/y: ale jak na razie jestem z Wami i trzymam za testujące &&&&&

Zuzanka u mnie też errory wychodzą, z tym że ja myślałam że mi blokadę w pracy załozyli..:baffled:
Muma kochana ja bym se dała na luz..nie denerwowała bym się tym babsztylem..ale jezeli masz ciśnienie - daj babie popalić!!!
Bionda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję za ciepłe słowa..mimo że ja najczęściej smęcę zawsze coś miłego usłyszę od Was :*:*:* jesteście wielkie!!!

A @ się chyba rozhuśtała..a staranek nie było..:zawstydzona/y:

może tak obciążone bb :-) Ani@k Twoje smęcenie akurat mi nie przeszkadzają :-******ale kochana będą nie długo więc zobaczysz góra 3 miesiące i II kreseczki i u Cebie bedą &&&&&&&&&&&&&&
Muma Ani@k ma rację nie przejmuj się babsztylem
Bionda kochana ja stawiam ,że Ty na wiosnę zobaczysz te wymarzone II :-)

zrobiłam sobie miętę do picia bo podobno rozluźnia :-) a najadłam się pierogów ruskich i ze szpinakiem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ja się moze powtórzę ale kiedyś Muma mówiła ze wisona będzie nasza. A dla przypomnienia wiosna zaczyna się na dobre 21 marca..wiem, wiem..bociany już są, krokusy już sa, przebiśniegi już przekwitły ;-) Pierwsza na starcie wiosennym jest Kok.o. Nie wiem jak jej wykresy wyglądają ale mówiła że coś jakieś inne. No pewnie że inne. Bo wiosenne. Witające Bobaska. Mój wykres też mnie zadziwiał. O temperaturze myślalam dniami i nocami. I nie spadła.
Zuzanka mówisz ze będziecie się starać in vitro..więc załatwiejcie formalności a ja w ukryciu bedę trzymać kciuki aby in vitro nie było potrzebne!!!:tak: Aby w momencie kiedy bedziesz się musiała poddać jakimś badaniom - abyś usłyszała od lekarza: "niestety musimy zaprzestać całej procedurze - jest pani w ciąży"!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda mówiłaś kiedyś ze Dziecko urodzi się w 2013 roku..:confused: więc spoko..teraz luz i się okaże :tak: ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka rozumiem że urlop od komputera zrobiłaś...ale ile już czasu? Odezwij się!!!!
Lumina a co z Tobą się dzieje? Już na emigracji???
Brzózka heloł???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry