reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzięki dziewczyny,
zuzanka, no właśnie wyrwać się nie mogę (tym bardziej, że właściwie musiałabym 2 razy zrobić bete chcąc sprawdzić czy przyrasta) - młyn mam nieziemski i nie da rady, poczekam do poniedziałku, mam nadzieję, że dr tylko potwierdzi, że wszystko ok.

Brzózka a wiesz że ja dopiero teraz dojrzałam owieczkę na Twoim suwaczku??? Oprócz meldunku proszę o opowieści o schizach i o cyklu..bo jakoś nie na bieżąco jestem..:-( Wiem, wiem wiosna, zwierzaczki cza na powietrze wypuścić.. Na fb podglądam cały czas Twoje psiaki..ale jakoś Cię tu na bb brakuje..
Lumina rozumiem że testujesz "zniknięcie" ;-) chyba że coś innego jest na rzeczy..
Kasia.natka na wieści od Ciebie czekam!!!
Lopop może dla rozluźnienia od "staranek" opowiedz coś o komunii...o przygotowaniach... Dzieciaczki w albach idą?
Kasica a co u Ciebie?

Katiuszka wiem, wieczorem się pojawi..
Muma odreagowywuje rozmowę z szefową..pewnie śpi..

Bzzzz fryzurka super:tak:
Bionda jak dziś będziesz "wzmacniać" endometrium - przechyl lampkę za mnie, proszę..:sorry2:
Zuzanka ja często rozmyślam przeszłość i to UFO strasznie mi po głowie chodzi..tzn. mówiłaś kiedyś, że jak by się mój sen spełnił to byś w UFO uwierzyła..

Kok.o a Ty czemu się nie odzywasz??? Liczyłam cały dzień na jakiś doping..:zawstydzona/y:

Alex będzie dobrze!!! Do wizyty czas zleci i będziesz spokojniejsza :tak:

A teraz uwaga moje drogie ZAFASOLKOWANE!!!!
Już niedługo moja wizyta, oczyma wyobraźni widzę już zielone światło więc proszę mi tu na ten tychmiast fluidki słać!!!!

A o sobie tylko tyle, że rozmawiałam z Mamą. Ona jest spokojna. Jak zawsze - uspokoiła mnie troszeczkę, więc narazie nerwowo jakoś wytrzymuję :tak: Obiecuję nie smęcić!!!

Ani@k zgadza się uwierzę w UFO jak jak się okaże ,że jestem w ciąży ;-):-) na razie chcę się na spokojnie przygotować do adopcji muszę jeszcze odbyć rozmowę z lekarzem od uzależnień alkoholowych i u mojego ginekologa,który prowadził mnie w Novum a i jeszcze o niekaralność muszę jechać ,że nie karana byłam :rofl2::-D umówiłam się na wizytę do gina na bakterie itd no i na tę drożność jutro bym się umówiła ale @ jeszcze nie mam więc nawet nie mogę wyliczyć 12 dc :laugh2::baffled: a u Ciebie też kochana będzie zobaczysz szybciej niż myślisz ....i będziesz się cieszyć zdrową dzidzią ...

hej:)a u mnie masakra!:(:(mąż robił w pn.badanie nasienia,no i wynik nie jest za fajny:(:(:(:(rycze całe popołudnie.....:(:(Jutro mamy wizyte we Warszawie u doktor ,zobaczymy co na to wszystko powie...!!wiecie..ja juz nie mam sił:(:(:(

reklama
Z polecenia kolezanki leczymy się we Warszawie,dr."od trudnych ciąż",skierowała mnie na mase badań,o których inni lekarze nawet mi nie wspominali itd...leki przepisała,witaminy itd!kazała powtórzyc badanie męża,robił w styczniu i było ok!!a jak dzis zobaczyłam wynik z poniedziałku to myslałam,że padne!!:(zupełnie inny niz 2 mc.temu!!szok!!!Odechciał mi się nawet tam jechac jutro,po prostu juz nie mam sił na to wszystko...nie mam:(:(:(nie daje rady:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry