reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki!!!
zjawiam się i ja, oczywiście wieczorową porą, dobrze ani@k zauważyła:tak:
kasica, bardzo złe wyszły??? wcześniej były ok, co się teraz stało??? tak samo...od siebie:confused: Muma wie najlepiej jak żołnierzyki wzmocnić i pomnożyć:tak: Napewno napisze Ci całą listę co swojemu mężowi aplikowała, na początku też się załamała, ale potem poleciała do apteki i wróciła z zapasem witamin, które pomogły na tyle, że teraz jest w ciąży!!! zresztą co ja będę pisać, ona wie najlepiej i napewno Ci napisze jak to było. Nie załamuj się!!!! będzie dobrze!!!!:tak:

zuzanka, ja dalej twierdzę, że jak zajmiesz się adopcją, to fasolka do Ciebie zawita, nawet nie będziesz wiedziała co i jak i kiedy:tak:póki co trzymam kciuki za niedoszłą @, żeby jedak zmieniła zdanie i nie dotarła!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
bionda...a to krwawienie miałaś takie samo jak zwykle? z tym, że krótsze??? bo może to wcale nie była zmora:confused::baffled: wiesz...niektóre dziewczyny myślą, że to była @...a tu nagle zdziwko jak u lekarza usłyszy "jest pani w ciąży":tak:oglądam program "ciąża z zaskoczenia" i tam już są takie przykłady, że szok!!!! tak więc Kochana...różnie bywa...
Muma, no i dobrze, że pogoniłaś to babsko!!! Niech jej się nie wydaje, że jak jest szefową, to nie obowiązuje ją człowieczeństwo:wściekła/y:mnie się w głowie nie mieści, jak można tak gadać...tym bardziej, że wcześniej niby szczerze gratulowała:wściekła/y: Miejmy nadzieję, że już więcej nie będzie Cię denerwować, bo jak nie, to postrasz ją nami:tak:
brzózka, miło, że się odezwałaś:tak: Ja rozumiem, że wiosna...dużo pracy na polu, do tego zwierzaczki...ale my tu tez jesteśmy ciekawe co u Ciebie słychać:tak:A psinki masz kochane!!!!
kok.o....jak tam Twoje wykresy? podobne do Muminych:-D
alex, nic się nie martw!!! na pewno będzie dobrze, lekarz potwierdzi fasolkę, powie, który to tydzień i zaczniesz odlaczanie do porodu:tak:trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
no tak same sie pogorszyły..nie wiem czemu!!bierze też witaminy,Salfazin i l-karnityne do ssania.Ręce opadaja na to wszystko po prostu!!!!!!!!!!!!!Ma teraz minimalna iloisc o ruchu szybki plemników:(:(:(:(Ogólnie wszystkich ma 51% tzn,zywych.

Zuzanka :*:*:*
Kasica a znasz historię Mumy? Ona może Ci coś powiedzieć na temat "słabego nasienia". Uszki kochana do góry!!!!

a ja muszę przestudiować historię mumy dokładnie ..... mam nadzieję ze się nie obrazi i jakby co to nawet pouczy co i jak ....
Rany dziewczyny jak ja bym chciała już coś działać ....to czekanie mnie wykańcza.... ja chyba nerwus jestem powinnam terapię zacząć od melisy lub czegoś mocniejszego :baffled:

katiuszka kolorek mój naturalny -kasztan a na czubku naturalna siwizna,którą zlikwiduję dopiero w czwartek ...

Ostatnia edycja:
brzózka śliczne masz te psiaki :-)

dziekuje Zuzanko :)

Brzózka a wiesz że ja dopiero teraz dojrzałam owieczkę na Twoim suwaczku??? Oprócz meldunku proszę o opowieści o schizach i o cyklu..bo jakoś nie na bieżąco jestem..:-( Wiem, wiem wiosna, zwierzaczki cza na powietrze wypuścić.. Na fb podglądam cały czas Twoje psiaki..ale jakoś Cię tu na bb brakuje..

Owieczka dzielnie mi towarzyszy juz ...tyle czasu;) wolalabym zamienic ją na cos na ksztalt dzidziusia..no ale. Lepsza owieczka niż pająk ;)

Dziekuje, że tak piszesz. Ja nie wiedzialam, że mnie brakuje. Myslalam, ze tylko tak z boczku tu sobie przycupam czasami :zawstydzona/y:

dzis mam 12dc, wczoraj zaczelam staranka:) Jakos mi sie wydaje ze w tym miesiacu mi sie uda! o!

brzózka, miło, że się odezwałaś:tak: Ja rozumiem, że wiosna...dużo pracy na polu, do tego zwierzaczki...ale my tu tez jesteśmy ciekawe co u Ciebie słychać:tak:A psinki masz kochane!!!!

dziekuje Katiuszka :-)

bzzz kochana ja piję meliskę z gruszką :-) pycha i pomaga hiihi cierpliwości za nie długo i Ty będziesz się z nami dzielić info co pijesz ,co robisz itd :-)
Ani@k zaczniesz ja też w tym tygodniu leniu****e ale czekam na @ bo nie mogę iść za nim mi się nie zacznie i ze 2 dni muszę z nią powalczyć ....
katiuszka bardzo dziękuję myślę ,że masz trochę racji ...

Brzózko i to jest rewelacyjne podejście!!! trzymam mocno &&&&&&&&&&& i wierzę mocno ,że Ci się uda :tak:

a jak na razie objawy @ zniknęły więc ,więc.....:rofl2::happy::confused:

do jutra kochane miłej nocki

reklama
Witam się porannie :-)
Oj Brzózka...tłumaczą Cię Twoje dni płodne!!!;-)

A co do spinningu muszę się spiąć..teraz @ - pierwszy raz, no może drugi raz cieszę się że przyszła. Po zakończeniu zaczynam mierzenie temp. i obserwację na całego mojego kochanego organizmu.
Kok.o za tydzień wielki dzień!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie mów że stoisz w kolejce po test!!!

A ja dziś tak na raty będę zaglądać..obowiązki..:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry