katiuszka79
Fanka BB :)
cześć Dziewczynki!!!
zjawiam się i ja, oczywiście wieczorową porą, dobrze ani@k zauważyła
kasica, bardzo złe wyszły??? wcześniej były ok, co się teraz stało??? tak samo...od siebie
Muma wie najlepiej jak żołnierzyki wzmocnić i pomnożyć
Napewno napisze Ci całą listę co swojemu mężowi aplikowała, na początku też się załamała, ale potem poleciała do apteki i wróciła z zapasem witamin, które pomogły na tyle, że teraz jest w ciąży!!! zresztą co ja będę pisać, ona wie najlepiej i napewno Ci napisze jak to było. Nie załamuj się!!!! będzie dobrze!!!!
zuzanka, ja dalej twierdzę, że jak zajmiesz się adopcją, to fasolka do Ciebie zawita, nawet nie będziesz wiedziała co i jak i kiedy
póki co trzymam kciuki za niedoszłą @, żeby jedak zmieniła zdanie i nie dotarła!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
bionda...a to krwawienie miałaś takie samo jak zwykle? z tym, że krótsze??? bo może to wcale nie była zmora
wiesz...niektóre dziewczyny myślą, że to była @...a tu nagle zdziwko jak u lekarza usłyszy "jest pani w ciąży"
oglądam program "ciąża z zaskoczenia" i tam już są takie przykłady, że szok!!!! tak więc Kochana...różnie bywa...
Muma, no i dobrze, że pogoniłaś to babsko!!! Niech jej się nie wydaje, że jak jest szefową, to nie obowiązuje ją człowieczeństwo
mnie się w głowie nie mieści, jak można tak gadać...tym bardziej, że wcześniej niby szczerze gratulowała
Miejmy nadzieję, że już więcej nie będzie Cię denerwować, bo jak nie, to postrasz ją nami
brzózka, miło, że się odezwałaś
Ja rozumiem, że wiosna...dużo pracy na polu, do tego zwierzaczki...ale my tu tez jesteśmy ciekawe co u Ciebie słychać
A psinki masz kochane!!!!
kok.o....jak tam Twoje wykresy? podobne do Muminych
alex, nic się nie martw!!! na pewno będzie dobrze, lekarz potwierdzi fasolkę, powie, który to tydzień i zaczniesz odlaczanie do porodu
trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&
zjawiam się i ja, oczywiście wieczorową porą, dobrze ani@k zauważyła

kasica, bardzo złe wyszły??? wcześniej były ok, co się teraz stało??? tak samo...od siebie
Muma wie najlepiej jak żołnierzyki wzmocnić i pomnożyć
Napewno napisze Ci całą listę co swojemu mężowi aplikowała, na początku też się załamała, ale potem poleciała do apteki i wróciła z zapasem witamin, które pomogły na tyle, że teraz jest w ciąży!!! zresztą co ja będę pisać, ona wie najlepiej i napewno Ci napisze jak to było. Nie załamuj się!!!! będzie dobrze!!!!
zuzanka, ja dalej twierdzę, że jak zajmiesz się adopcją, to fasolka do Ciebie zawita, nawet nie będziesz wiedziała co i jak i kiedy
póki co trzymam kciuki za niedoszłą @, żeby jedak zmieniła zdanie i nie dotarła!!!!&&&&&&&&&&&&&&&bionda...a to krwawienie miałaś takie samo jak zwykle? z tym, że krótsze??? bo może to wcale nie była zmora

wiesz...niektóre dziewczyny myślą, że to była @...a tu nagle zdziwko jak u lekarza usłyszy "jest pani w ciąży"
oglądam program "ciąża z zaskoczenia" i tam już są takie przykłady, że szok!!!! tak więc Kochana...różnie bywa...Muma, no i dobrze, że pogoniłaś to babsko!!! Niech jej się nie wydaje, że jak jest szefową, to nie obowiązuje ją człowieczeństwo
mnie się w głowie nie mieści, jak można tak gadać...tym bardziej, że wcześniej niby szczerze gratulowała
Miejmy nadzieję, że już więcej nie będzie Cię denerwować, bo jak nie, to postrasz ją nami
brzózka, miło, że się odezwałaś
Ja rozumiem, że wiosna...dużo pracy na polu, do tego zwierzaczki...ale my tu tez jesteśmy ciekawe co u Ciebie słychać
A psinki masz kochane!!!!kok.o....jak tam Twoje wykresy? podobne do Muminych

alex, nic się nie martw!!! na pewno będzie dobrze, lekarz potwierdzi fasolkę, powie, który to tydzień i zaczniesz odlaczanie do porodu
trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja: