zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
podczytuje Was od rana ,ale już mogę spokojnie napisać ....
Muma kochana nie stresuj się pracą bo teraz najważniejsza jesteś Ty i Twój fasol.....<><><><><>czaruje na fasola
:-)a ja chwytam również fluidki ....@ brak 
ale brzuch pobolewa i chyba nabawiłam się jakiegoś bakteria 

Ani@k imiona bomba ja chyba wybiorę jakieś dla swoich fasolin a jeśli chodzi o imiona to ja też już mam wybrane
:-)a jeśli masz ochotę na domowe SPA to zapraszam robię pazurki ,nóżki,stópki ,rączki co sobie kochana życzysz nawet bikini
ja wczoraj robiłam manicure ,pedicure(fiolecik na pazurkach zawitał w tym tygodniu ) i depilację całych nóg dzisiaj bikini wieczorem zaplanowałam 

alex__ no to fakt aby zdrowe ale życzę dziewczynki <><><><>
a młodemu zdrówka ,teraz chyba jakieś wirusy panują bo mój podopieczny zasmarkany jest ale dzisiaj był szczepiony więc zdrowy 
a ja kawkę piję bzzz miała dołączyć do kawki i chyba śpi :-(
podczytuje Was od rana ,ale już mogę spokojnie napisać ....
Muma kochana nie stresuj się pracą bo teraz najważniejsza jesteś Ty i Twój fasol.....<><><><><>czaruje na fasola
:-)a ja chwytam również fluidki ....@ brak 
ale brzuch pobolewa i chyba nabawiłam się jakiegoś bakteria 

Ani@k imiona bomba ja chyba wybiorę jakieś dla swoich fasolin a jeśli chodzi o imiona to ja też już mam wybrane

:-)a jeśli masz ochotę na domowe SPA to zapraszam robię pazurki ,nóżki,stópki ,rączki co sobie kochana życzysz nawet bikini
ja wczoraj robiłam manicure ,pedicure(fiolecik na pazurkach zawitał w tym tygodniu ) i depilację całych nóg dzisiaj bikini wieczorem zaplanowałam 

alex__ no to fakt aby zdrowe ale życzę dziewczynki <><><><>
a młodemu zdrówka ,teraz chyba jakieś wirusy panują bo mój podopieczny zasmarkany jest ale dzisiaj był szczepiony więc zdrowy 
a ja kawkę piję bzzz miała dołączyć do kawki i chyba śpi :-(

.