reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny
podczytuje Was od rana ,ale już mogę spokojnie napisać ....
Muma kochana nie stresuj się pracą bo teraz najważniejsza jesteś Ty i Twój fasol.....<><><><><>czaruje na fasola :tak::-)a ja chwytam również fluidki ....@ brak :szok::eek:ale brzuch pobolewa i chyba nabawiłam się jakiegoś bakteria :angry::confused2:
Ani@k imiona bomba ja chyba wybiorę jakieś dla swoich fasolin a jeśli chodzi o imiona to ja też już mam wybrane :happy::-D:-)a jeśli masz ochotę na domowe SPA to zapraszam robię pazurki ,nóżki,stópki ,rączki co sobie kochana życzysz nawet bikini :tak:ja wczoraj robiłam manicure ,pedicure(fiolecik na pazurkach zawitał w tym tygodniu ) i depilację całych nóg dzisiaj bikini wieczorem zaplanowałam :szok::happy:
alex__ no to fakt aby zdrowe ale życzę dziewczynki <><><><>:tak:a młodemu zdrówka ,teraz chyba jakieś wirusy panują bo mój podopieczny zasmarkany jest ale dzisiaj był szczepiony więc zdrowy :tak:

a ja kawkę piję bzzz miała dołączyć do kawki i chyba śpi :-(

reklama
alex -Ty uważaj, żeby się nie zarazić teraz, choć wiem, że to trudne..
zuzanka - co to za mały u Ciebie pod opieką ? ;-) Nie depiluj może przy nim tych nóg i bikini :-D:-D
bionda - kochanie , czy gość został znów na dłużej ?>??:szok::-)

alex -Ty uważaj, żeby się nie zarazić teraz, choć wiem, że to trudne..
zuzanka - co to za mały u Ciebie pod opieką ? ;-) Nie depiluj może przy nim tych nóg i bikini :-D:-D
bionda - kochanie , czy gość został znów na dłużej ?>??:szok::-)

kochana nie przejmuj się ja to wczoraj zrobiłam :-p:-Dhehehe a to mój brzdąc ,którym się zajmuje od roku :tak:dodatkowo żeby $$$$$ mieć więcej hehehe

a to coś dla nas

Suplementy diety dla kobiet - ProBaBy

ja zamówiłam sobie witaminki Multiovar :tak:

zuzanka - no to ufff :-D:-D
Coś Ci suwaczek przekłamuje chyba, bo @ nie ma a Ty za 9 dni masz znów owulację ;-)
Witaminki wypasione, ale ja bym popatrzyła na Prenatal dla ciężarnych, tam są rózne wersje a skład pewnie podobny.(koło 25 zł kosztują)

Dziewczynki, ja uciekam, muszę się wyszykować, teraz każde wyjscie z domu to wielkie święto ;-)
Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
zuzanka - no to ufff :-D:-D
Coś Ci suwaczek przekłamuje chyba, bo @ nie ma a Ty za 9 dni masz znów owulację ;-)
Witaminki wypasione, ale ja bym popatrzyła na Prenatal dla ciężarnych, tam są rózne wersje a skład pewnie podobny.(koło 25 zł kosztują)

Dziewczynki, ja uciekam, muszę się wyszykować, teraz każde wyjscie z domu to wielkie święto ;-)
Miłego dnia :-)

muszę sprawdzić ten suwaczek hihihi

a no to kochana miłej wyprawy :-) a ja porządki robię w dokumentach ,muszę z kilku lat do pudełka włożyć ,żeby nie przeszkadzały :tak:

Ceść Dziewczynki :-).
Ja wczorajszy cały dzień przeleżałam, ogólnie kiepsko się czuję i jakaś dziwnie słaba i senna jestem. Wczoraj spałam po południu i usnęłam na siedząco po kolacji :szok:. Jeszcze nas to przeziębienie trzyma, może to od tego ta niemoc jest. Mózg też jakby mi zkapitulawał. Zastanawiam się nad tym moim okresem, coś bardzo krótki był. Nie licząc plamienia zaczął się w piątek wieczorem i skończył w zasadzie popołudniu w poniedziałek. Tylko pierwszy dzień była @ obfita. Dziwne też jest to że dalej mnie brzuch pobolewa i jajnik prawy. Czuję, że wszystko mi się pochrzaniło.
Zuzka, mam nadzieję, że @ nie przylazła?
Muma,dziś zakupki? Więc będzie - przez łąki, przez pola pędzi fasola :-D. Ja też mam dziś wyprawę tylko że na pocztę. 3 kroki ale nie wiem jak dojdę :no:.
AniOk, imiona super wymyśliłaś :-)

reklama
Bionda no nie przylazła ,ale tylko mi psuje cykl bo wiem ,że przyjdzie ( te bóle są niestety @) więc spoko luz blus :-D:tak: a robiłaś test ? może faktycznie jesteś w ciąży i nie wiesz :happy::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry