reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aha jeszcze mi się coś przypomniało..Edith u nas z zasady jest tak, że jak dziweczyna się do nas (tzn. na wątek) zapisuje to zaraz MYK i jest w ciąży - tak że starania, starania i zobaczysz co kolejny test pokaże!!!

reklama
Ani@k założyłam nowy wątek o starania adopcyjne :tak:bo chciałabym wiedzieć co nie co może jest ktos na naszym forum co już jest po albo przed adopcją ;) jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj na nowym wątku :-p:rofl2:hehehe
aa no i robiłam test wczoraj i nic kochana :no:

Ostatnia edycja:
już w domku

nie jest źle - jestem zdrowa , płodna i miałam piękny cykl owulacyjny , ciałko żółte itp. , Pan doktor namawiał oczywiście na inseminacje ,
mąż ma żylaki na jądrach ale malutkie , możliwe że nie do operacji jeszcze , będziemy walczyć z clostilbegyt aby wyhodować mi dużo jajeczek na Święta Wielkanocne

dziękuję Kochane za ciepłe słowa :) Bede sledzila watek i probowala nadal. No i oczywiscie bede Was informowala co u mnie ;) Chetnie tez skorzystam z kazdej rady czy podpowiedzi.

cześć babeczki

piękny dzisiaj pochmurny dzień mamy -prawda ?!
witaj edith - głowa do góry, zobaczysz nawet ise nie obejrzysz a będziesz się chwaliła II tłustymi krechami ;-)
lumina a po co ci CLO jak ty masz piękne owulacje? to konieczne ...? po tym dopiero możne ci się poprzestawiać ...
lopop jak tam samopoczucie ?
Ani@k :blink:jak zrobisz to domowe spa to się pochwal
bionda ty lepiej zrób ten test żeby się upewnić czy na pewno nic tam się nie zadziało ...tak na wszelki wypadek ...mówię ci ...
Kok.o - gdzie ty się podziewasz kobito ?!
alex piękne te twoje suwaczki ...
muma to ty na zakupy pociągiem ? fajnie ci ... no i gratuluję 8 tygodnia :) ale zleciało szybciutko , zeżarłam troszkę fluidków -sama pycha :tak:
Brzózko działaj, działaj a my tu kciuki zaciskamy mocno

No to miłego popołudnia

hej bzzz u mnie coś głowa boli cały dzień:(
chcę bez tabsów wytrzymać i tylko kawka mnie ratuje:):)
jak jeszcze w domciu na chorobowym ???
badanie histo już masz???

jutro odbieram badania ...wrrrrrrrr
no i nadal w domku siedzę i wcale nie narzekam ... już mam wsępne plany na niedaleką przyszłość, co mnie bardzo cieszy :) przede wszystkim weekend majowy zamierzamy spędzić w górach ,tym razem pewno w Pieninach - Sokolica na mnie czeka :) A na wakacje wybieram się wstępnie do Anglii ,mój brat tam urzęduje więc chcę mu się zwalić na głowę ale na ile to dokładnie nie wiem, jak najdłużej :) Mam pozwolenie M. więc luzik ....Od razu mi lepiej na duszy ....:-)

reklama
edith Witaj!!
ja jestem w podobnym wieku, w maju skoncze 36 i tez staramy sie od kilku ladnych miesiecy..spoko luz, bedzie dobrze!
trzeba sie lepiej postarac aby pozniej docenic :happy:

a u mnie wiosna na calego. Zaczelam już od kilku tygodni owieczki na okólnik wypuszczać. Od razu zaczynaja sie lepiej czuc, choc jeszcze walczę z tym chorobskiem u nich.
Ale idzie ku dobremu.
Dzis wlasnie zamowilam nowe nasiona trawy do posiania. Drogie to diabelsko.
A jeszcze musze nowe ploty porobic bo stare juz porozwalane.
Owce maja taka nature, ze trawa ZA plotem NAPEWNO jest lepsza niz ta;) wiec napieraja łbami i rozwalaja..:angry:

zuzanka a ktory masz dzien cyklu? ile Ci sie spoznia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry