Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba tak się nazywała nasza kolezanka, która wpadła i wypadła
A jak tam zakupy??? coś konkretnego chciałaś nabyć czy tak tylko poszwędać się po sklepach???
. Mnie się wydaje, że jak żywa krew już poleciała to raczej nie ma się czego spodziewć. Krótka @ była, to fakt ale temp. mam 36.0 więc chyba nikt się we mnie nie zagniezdził. Ogólnie słaba jestem i cały czas z gilem do pasa - pewnie przez to te słabości i posypianie.
stoją od czwartku, ale pewnie niedługo padną...a wiesz jaki jest sposób, żeby ładnie stały "na baczność"??? ja nie lubię jak zaraz oklapną i wiszą takie smętne...po prostu do wody wrzucać pieniążek, 1 lub 2 groszowy, w każdym razie ma być miedziak. I tulipany stoją na baczność, moje wczoraj wypiły całą wodę, zapomniałam uzupenić i rano patrzę, a one pąkami na dół, myślałam, że już sie nie podniosą, ale nalałam świeżej wody, dodatkowy pieniążek wrzuciłam i kwiaty jak nowe
Ona przestała go jednak zażywac i nic jej więcej nie było...twierdzi, że na 100% to po nim, ale czy ja wiem??? lekarz chyba wie co robi....Lumina, ja bym chyba go wzięła, ale jak nie masz pewności, to może zadzwoń do niego??? sama nie wiem....

Wiec wieczorkiem zalałam troche robaka (nie, nie, nie za dużo, zeby nie było... ;-))
i owce tez ją znają