reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Brzózka hej a dzisiaj dopiero 29 dc więc spoko dostanę lada moment bo ja mam cykle ostatnio 31 dniowe więc luz...
lopop mnie tez coś dopadł ból głowy ale dopiero teraz :wściekła/y:po pracy już może odpuszcza?
no właśnie a gdzie kok.o się podziewasz?

reklama
witajcie Drogie Panie:-)
bionda...Ty naprawdę zrób ten test,bo coś to wszystko podejrzane u Ciebie. Niby @ był, ale krótki, teraz zmęczenie,senność...nie zaszkodzi siknąć, a nóż coś ciekawego wycikasz;-)Chyba, że poprzestawiało Ci się troszkę przez chorobę, ale póki nie zatestujesz, to nie wiesz. Tak więc rób test!!!
zuznaka, u Ciebie to samo, Ty w prawdzie sikałaś, ale może za wcześnie...ja Cię rozumiem, że znasz swój organizm, ja to samo, nie chcę Cię denerwować, że Ci wmawiam ciążę czy coś podobnego...ale wiesz, zawsze jest jakaś nadzieja...chociaż wszystko w koło mówi, że nie...to i tak jakimś trafem się udaje...ja dalej trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!
ani@k, super imiona!!!! najlepsze by było..."mambzika":-D chyba tak się nazywała nasza kolezanka, która wpadła i wypadła:baffled:
Muma, ja mam brata Aleksandra!!! sama wybrałam to imię, miałam 14 lat jak się urodził i rodzice postanowili, że będę jego matką chrzestną, więc mogłam sobie imię wybrać:-) i powiem Ci, że nadal mi się podoba:tak:A jak tam zakupy??? coś konkretnego chciałaś nabyć czy tak tylko poszwędać się po sklepach???
lumina, super wiadomości!!!! widzisz, mówiłam Ci, kiedyś musi być dobrze!!!!! i tego się trzymaj!!!! jajeczka hoduj sobie na lekach i w sam raz na Wielkanoc je poświęcisz a potem M.napuści na nie swoich chłopaków i będzie fasola!!!!!:-)
kok.o czyżbyś się wypisała???? żadna z nas nie dostała Twojego podania...więc nie ma mowy, żebyśmy Cię stąd wypuściły:tak:
witam nową koleżankę Edith!!!! Ja jestem z Uk, dokładnie z Londynu, pisz co chcesz wiedzieć, do niedawna sama byłam kompletnie zielona w "tych" sprawach, ale teraz już się więcej orientuję. Tak więc pisz, pytaj..jak tylko będę wiedzieć, to Ci odpowiem. A gdzie mieszkasz w Uk???

katiuszka kochana ja właśnie wiedziałam,że Ty jesteś z UK ale nie byłam pewna do końca ,kurka jakieś zaćmienie mnie chwyciło ,co do @ to ja mam ostatni jak pisałam 31 dc więc spoko jeszcze 2 dni i będę schizować dzisiaj porobiłam porządek w papierzyskach i w komodzie i ją przestawiłam,mam więcej miejsca w biurze,a no i szafę jeszcze bym chciała przestawić ale to poczekam na mojego brata żeby eMem przestawili jak przyjedzie po niedzieli

w moim domku już tulipany goszczą w wazonach uwielbiam te kwiaty :-) .....a lumina miałam i ja napisać jak masz cykle owulacyjne i pęcherzyki dobre w owu to nie podaje się CLO bo może przestymulować jajniki i torbieli się nabawić oby Twój gin wiedział co robi bo nie daje się od tak tego leku .....

Dziewczyny, namawiacie mnie na ten test i namawiacie :szok:. Mnie się wydaje, że jak żywa krew już poleciała to raczej nie ma się czego spodziewć. Krótka @ była, to fakt ale temp. mam 36.0 więc chyba nikt się we mnie nie zagniezdził. Ogólnie słaba jestem i cały czas z gilem do pasa - pewnie przez to te słabości i posypianie.
Dziś Was tylko podczytuję bo nie mam głowy żeby coś sensowego zklecić :-(.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i brykające :-).

zuzanka, u mnie też tulipany w wazonie:tak: stoją od czwartku, ale pewnie niedługo padną...a wiesz jaki jest sposób, żeby ładnie stały "na baczność"??? ja nie lubię jak zaraz oklapną i wiszą takie smętne...po prostu do wody wrzucać pieniążek, 1 lub 2 groszowy, w każdym razie ma być miedziak. I tulipany stoją na baczność, moje wczoraj wypiły całą wodę, zapomniałam uzupenić i rano patrzę, a one pąkami na dół, myślałam, że już sie nie podniosą, ale nalałam świeżej wody, dodatkowy pieniążek wrzuciłam i kwiaty jak nowe:tak:
A co do luminowych leków...moja koleżanka z Londynu, też się stara o dzidzię, juz będzie z 6 lat, niedawno byli w Polsce w klinice i dostała ten lek, bez badań, bez niczego. Wzięła go, ale dostała jakiś strasznych bóli i poleciała do ginekologa. No ilekarz stwierdził jakieś mocne zapalenie, ale nie umiał powiedzieć czy to po tym leku:baffled: Ona przestała go jednak zażywac i nic jej więcej nie było...twierdzi, że na 100% to po nim, ale czy ja wiem??? lekarz chyba wie co robi....Lumina, ja bym chyba go wzięła, ale jak nie masz pewności, to może zadzwoń do niego??? sama nie wiem....
bionda, biedactwo!!! kuruj się!!! wiem co to znaczy przeziębienie i choroba, sama byłam chora prawie 6 tygodni, na zmianę jak nie przeziębienie zwykłe, to znowu grypa. Myślę, że ten mój ostatni dłuuuuugaśny cykl to tez mógł być dlatego własnie. A propos długości cykli....wczoraj posprawdzałam na Schizkółku która kiedy testuje i ogólnie co tam napisałyście. I wyszło, że ja mam najdłuższe cykle z Was wszystkim!!!! nie jestem zbytnio zadowolona z pierwszego miejsca akurat w tej kwestii:wściekła/y:

ahaaaa w angielskich kinach w końcu grają "W ciemności", mam zamiar iść w piątek, a że kino mam zaraz pod pracą, to zdąże na seans. SUPER!!!!!!!

Ostatnia edycja:
katiuszka a to nie wiedziałam,że wrzuca się miedziaka ,ja wsypywałam czasami łyżeczkę płaską cukru ,moje jedne już przekwitły i jutro idą do wyrzucenia ale na bazarku znowu kupię bukiet do mojego gościnnego pokoju pasują różowe :-)a do korytarza na komodę mogłyby być fioletowe albo białe :-)kurka ja bym obejrzała ten film i pewnie pójdę ale nie z M bo on woli sensacyjne jak się strzelają i najlepiej z Segalem :tak::rofl2:

a to dla kasia.natka wysyłam :-)

http://www.poscieldladzieci.pl/ ale dziewczyny jak Wam nie przeszkadza to możecie oglądać ;-)

Ostatnia edycja:
coś cichutko ostatnio ,nie ma kok.o ,bionda chora wybaczam a kok.o ????halo ,halo ???brzózka staranka też wybaczam a reszta?matuchno no tak Muma to już pewnie śpi z fasolem,bzzz odpoczywa przed tv ,katiuszka po pracy zmęczona a ja mam chęć na drinka ,ale dzisiaj środa i chyba nie wypada :no:

o jest Brzózka :tak:

reklama
Czesć babki :happy2:
jestem, żyje...ale od wczoraj humor mam do głębokiej doopy i nie chciałam Wam smęcic :sorry2: Wiec wieczorkiem zalałam troche robaka (nie, nie, nie za dużo, zeby nie było... ;-))
a dzisiaj jakoś słabo sie czuje...
eeech

Brzózka no więc trafiłaś z tym artkułem ;-) Chyba jestem melancholiczką :errr:
Super że owieczki lepiej sie czują, wiadomo, wiosna i zwierzaki szczęśliwsze to i zdrowieją:-) A że trawa w ogródku sąsiada ZAWSZE jest bardziej zielona - to stara i znana prawda :tak: i owce tez ją znają :-D
katiuszka numeru z miedziakiem nie znałam:-), a na inne kwiaty tez to działa?

witam edith ... jesteś tu nowa, więc chyba możemy w ciemno obstawić że najbliższy test pokaże Ci II :-D
bionda zdrówka w takim razie życze, kuruj sie bidulko :tak:
Muma pewnie przytachała ze 100 toreb z zakupami, ciekawe czy tam jakieś śpioszki są ;-):-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry