reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Kobietki :)
Jestem tu pierwszy raz i postanowiłam tez napisac...
Mam 35 lat i od 7 miesiecy staramy sie o dzidziusia. Bez rezultatów :( Jakis czas temu kupilam sobie test owulacyjny i robie go regularnie, wiem wiec dokladnie kiedy mam dni plodne... Co miesiac pelna nerwow czekam czy przyjdzie okres...i zawsze przychodzi :(
Jestem zalamana tym, przygnebiona, caly czas mysle co jest nie tak... Wiem, ze powinnam nie myslec o tym, zrelaksowac sie...ale nie potrafie :( przeraza mnie mysl ze nigdy nie bede mamą.

reklama
Nie robiłam. Faktycznie krótki ten okres miałam, normalnie 6 dni trwał i cały czas na czerwono. Ale by był numer - bo ja leki na przeziebienie biorę :no:. Nie , nie wydaje mi się.

cześć edith spokojnie ,nie masz co się stresować ,trochę cierpliwości i dzidzia na pewno i u Ciebie się pojawi..

bionda no ale to możesz zaczynać staranka :tak::-)ja w tym cyklu odpuszczam ,nie liczę i nie będę się stresować M właśnie zamówił witaminki dla Nas to pobiorę no i przede mną najważniejszy dzień 27 marca :tak::-D:szok: mam stresa ale mam taki urok ,że nie idzie się oprzeć hehehehe:rofl2::sorry2::-Dwięc tylko aby Nas szybko zapisali na szkolenia i już będę spokojniejsza ....

zuzanka, ja mam taką nadzieję ze sie pojawi...tylko kiedy? wydaje mi sie, ze 35 lat to i tak juz za pozno na 1 dzidzie :(
Poza tym niepokoi mnie i dziwne sie mi wydaje, ze przytulamy sie z męzem dokladnie w dnien owulacji i nie zachodze :( wiec automatycznie mysle ze cos jest nie tak :(

edith to porób sobie badania jak uważasz,że jest coś nie tak wtedy będziesz wiedzieć co jest nie halo ,a wiekiem się nie zasłaniaj ,że za późno bo są starsze dziewczyny starające i się nie poddają więc głowa do góry :-):tak:

no wlasnie tu jest moj problem...mieszkam w uk i nawet nie wiem gdzie takie badania porobic. Tu nawet do zwyklego ginekologa trudno dostac skierowanie. Lekarz ogolny wychodzi z zalozenia, ze ''widocznie tak chce natura'' i nie chce wyslac do specjalisty :( Niektore kobiety przez caly czas trwania ciazy na oczy nie widzialy gina. Poza tym jeszcze ta bariera jezykowa...niby rozmawiam swobodnie, ale u lekarza zaczynaja sie schody kiedy trzeba uzyc fachowego nazwenictwa. Ja nawet prywatnie bym badania porobila. Jednak podstawowy problem to to, ze nie wiem gdzie sie udac :(

rozumiem ,no to ja Ci nie pomogę,ja mogę powiedzieć ,gdzie w Warszawie można badania porobić itd ale poszukaj na forum dziewczyn ,które może wiedzą jak Ci pomóc z przychodniami na UK :-) ale nie poddawaj się i walcz jak chcesz dziewczyny jak wpadną na wątek to podpowiedzą Ci wiele specyfików wspomagające zajście Muma nasza ona jest starsza od Ciebie i zaszła teraz w ciążę planowaną i na naturalnych specyfikach i ziółkach :tak:to NASZ spec od tych spraw naturalnych...bo ja to medycyna ale z kliniki ;-)

reklama
Edith witaj. 35 lat to jeszcze nie koniec świata :-) Ja też mam 35 i jakoś daję radę..
Po pierwsze - staracie się stosunkowo krótko - w Polsce lekarze stają na stanowisku ze jezeli do roku czasu nic - to wtedy badania. Więc spokojnie. @ się nie przejmuj aż tak bardzo. My też co miesiąc schizujemy że znowu przyszła - ale jest nową szansą na nowe starania.
Zza granicy jest u nas Katiuszka - z Londynu konkretnie więc ona Ci moze podpowie gdzie mozna się leczyć.
Zuzanka ma rację - starsze od nas zachodzą w ciążę - więc spokojnie!!!
A właśnie Zuzka na jakie szkolenia będą was zapisywać? Zauważyłam że zaczęłaś nowy wątek ale go jeszcze nie odwiedziłam..:zawstydzona/y: może tam znajdę odpowiedź..
Bionda stres stresem ale ze testu nie zrobiłaś??? Może II??? Ja czasami robilam jak @ była jakaś dziwna..
Lumina jak tam wizyta???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry