reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Jak to nie masz o czym pisać??? :angry: a jaka u Ciebie pogoda??? jak przygotowana do wizyty jestes? jak stosunki teść-synowa, synowa-teść? jak psinka, czy udało się uniknąć wizyty "wygłodniałych" piesków???
No jak można nie mieć o czym pisać:oo2::confused:???

jakoś taka wyciszona jestem

z psinką sobie radzę - kawalerów odganiam , nie ma ich dużo ale pies się męczy na smyczy i chyba będzie kastracja
mąż w delegacji a ja sobie planuje jak przemalować pokój ,
przygotowania do wizyty ? ogoliłam wczoraj nogi :-)

teść w porządku
teściowa nie dzwoni , huurrra - teraz wyżywa się na szwagierce - bo tam będzie wnuk

witam się i ja
z suwaczkami - przynajmniej taką mam nadzieję
wzięłam dzisiaj urlop na żądanie, czego nigdy nie robię, ale młody chory, a ja mam lenia
będę zaglądać

Hejka :-)
alex - piękne suwaczki :tak: obydwa niebieskie ;-) A czujesz, że teraz będzie chłopiec czy dziewczynka ?? :-) Ja w pierwszej ciąży wiedziałam,że to dziewczynka, nawet mi się zaraz na początku śniła. Teraz nie wiem. Narazie mówię, że to Fasol, ale jeśli Fasola to też cudnie :tak:
lumina - trzymam kciuki za wizytę, grunt, że jesteś dobrze przygotowana :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka -dobrze, że wróciłaś :tak: Ja to Ciebie od początku podziwiam, na spokojnie, powolutku, z zaskoczenia ..:happy: I teraz głęboko wierzę, że Ci się uda , a skoro i Ty w to wierzysz to MUSI się udać :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&
kasica - tylko spokojnie. Napisz mi (tu albo na priv) z tego wyniku takie parametry jak : ilość ml ogółem, ilość dni bez seksu przed badaniem, ilość dni bez alkoholu, ilość plemników/1 ml, procent form prawidłowych, ilość plemników typ A i B, aglutynacja. I na szybkie pocieszenie przypomnę, że zaczynaliśmy od 3,5 mln/ml i 2% form prawidłowych.;-)
A lekarz, który nam pomógł przyjmuje też w Wawie :tak: Mówią, że trudniej powalczyć z męskim problemem, ale trzeba się wziąć do roboty, nie ma co lamentować.
bzzzz - jeśli masz jakieś pytania to śmiało zadawaj kochana:-)
Ani@k - dobrze, że Mamie lepiej :tak: Nie przepracuj się w tej pracy ;-)
kok.o - czy to moje wykresy tak Cię dobiły, że zniknęlaś ? ...
A ja dzisiaj coś nie mogłam spać, po tym wczorajszym dniu z szefową i wieściach na forum :-( Pomogło mi dopiero mleczko + chałka z powidłami o 1ej w nocy :sorry: No ale wytłumaczyłam to sobie, że po prostu dziecko było głodne :baffled:;-)
Dzisiaj planuję zakupki :-) Dobrze, że do pociągu mam blisko, z 5 razy bliżej niż na pocztę....

Aaaaa no i zapomniałam , z okazji rozpoczęcia 8 tygodnia dzisiaj dla wszystkich starających się :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Muma, jako, że czuję się zupełnie inaczej niż w pierwszej ciązy, mam przeczucie, że dziewczynka. ale najważniejsze żeby tylko zdrowe było
jak w pierwszej ciąży byłam przekonana, że to dziewczynka tak teraz nie wyobrażam sobie dziewczynki zamiast synka
a masz już typy na imiona?

Z tymi imionami to też jest tak, że z Julką 12 lat temu od razu było wiadomo,że Julka i już :-)
Teraz najpierw był Igor, Borys, Nadia a teraz (ostatnia ale nie ostateczna wersja ;-)) , że będzie Aleksander lub Aleksandra czyli Oluś lub Ola :-)

Qrcze, no tak ja już chyba muszę się do wizyty przygotowywać..Lumina dzięki że przypomniałaś że nogi cza ogolić ;-) dodatkowo SPA domowe sobie zapodam, takie jak kiedyś Katiuszka :happy:
Kilka razy spinning zaliczęi mój ulubiny Pan Ginekolog mnie nie pozna - a gdyby się okazało że przegroda się zmniejszyła do minimum to u kardiologa wyląduję z zawałem..:-D

Dziewczynki, co do imion już daję kilka propozycji:
  1. Ani@k
  2. Kasia
  3. Natka
  4. Muma
  5. Kok.o
  6. Zuzanka
  7. Bzzzz
  8. Katiuszka
  9. Alex
  10. Kasica
  11. Lumina
  12. Brzózka
  13. Lopop
  14. Bionda
Te propozycje oczywiście są zamienne dla chłopców i dla dziewczynek ;-)

Chyba nikogo nie pominęłam???

reklama
Okazuje się ze wizualizacje u mnie to już chyba dzień powszedni...:-) oczyma wyobraźni widzę Brzdąca, który zaczyna wydawać pierwsze słowa..i np. pierwsze słowo jakie powie to właśnie ANIAK chyba bym padła ze szczęścia:sorry: :-)
Słowo MUMA już kiedyś słyszałam..:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry