Hejka :-)
alex - piękne suwaczki

obydwa niebieskie ;-) A czujesz, że teraz będzie chłopiec czy dziewczynka ?? :-) Ja w pierwszej ciąży wiedziałam,że to dziewczynka, nawet mi się zaraz na początku śniła. Teraz nie wiem. Narazie mówię, że to Fasol, ale jeśli Fasola to też cudnie
lumina - trzymam kciuki za wizytę, grunt, że jesteś dobrze przygotowana :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka -dobrze, że wróciłaś

Ja to Ciebie od początku podziwiam, na spokojnie, powolutku, z zaskoczenia ..

I teraz głęboko wierzę, że Ci się uda , a skoro i Ty w to wierzysz to MUSI się udać

&&&&&&&&&&&&&&&&&
kasica - tylko spokojnie. Napisz mi (tu albo na priv) z tego wyniku takie parametry jak : ilość ml ogółem, ilość dni bez seksu przed badaniem, ilość dni bez alkoholu, ilość plemników/1 ml, procent form prawidłowych, ilość plemników typ A i B, aglutynacja. I na szybkie pocieszenie przypomnę, że zaczynaliśmy od 3,5 mln/ml i 2% form prawidłowych.;-)
A lekarz, który nam pomógł przyjmuje też w Wawie

Mówią, że trudniej powalczyć z męskim problemem, ale trzeba się wziąć do roboty, nie ma co lamentować.
bzzzz - jeśli masz jakieś pytania to śmiało zadawaj kochana:-)
Ani@k - dobrze, że Mamie lepiej

Nie przepracuj się w tej pracy ;-)
kok.o - czy to moje wykresy tak Cię dobiły, że zniknęlaś ? ...
A ja dzisiaj coś nie mogłam spać, po tym wczorajszym dniu z szefową i wieściach na forum :-( Pomogło mi dopiero mleczko + chałka z powidłami o 1ej w nocy

No ale wytłumaczyłam to sobie, że po prostu dziecko było głodne

;-)
Dzisiaj planuję zakupki :-) Dobrze, że do pociągu mam blisko, z 5 razy bliżej niż na pocztę....
Aaaaa no i zapomniałam , z okazji rozpoczęcia 8 tygodnia dzisiaj dla wszystkich starających się :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~