reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no to teraz to już nie wiem co robić z tym Clo ? jeszcze nie wykupiłam ale wiecie co - znajomy miał jeszcze większy żylak na jądrach i zrobił dziecko to mój na pewno też zrobi i nie wiem czy warto się hormonami faszerować ? na monitoring iść warto ale jak pójdę i powiem doktorowi że nie wzięłam tego Clo to mnie zrąbie , on tak leczy wszystkich z tego co wiem , podrasowuje cykl u kobiety żeby te słabe plemniki miały większe szanse ,
czasem sie torbiel może zrobić z tego i nie wiem ?

reklama
no to teraz to już nie wiem co robić z tym Clo ? jeszcze nie wykupiłam ale wiecie co - znajomy miał jeszcze większy żylak na jądrach i zrobił dziecko to mój na pewno też zrobi i nie wiem czy warto się hormonami faszerować ? na monitoring iść warto ale jak pójdę i powiem doktorowi że nie wzięłam tego Clo to mnie zrąbie , on tak leczy wszystkich z tego co wiem , podrasowuje cykl u kobiety żeby te słabe plemniki miały większe szanse ,
czasem sie torbiel może zrobić z tego i nie wiem ?
luminka, ja na Twoim miejscu wzięłabym ten lek, przynajmniej jeden cykl, a potem sprawdziła co się dzieje. Wierzyć mi się nie chce, żeby lekarz tak bez sensu je przepisał:baffled:

już brałam ten lek - rok temu , nafaszerowałam się tym a mąż pojechał w delegacje , byłam tak napalona że gotowa byłam pójść pod latarnię, było chyba z 5 jajeczek

kok.o...co się stało??? mam nadzieję, że nic poważnego:baffled: smęć nam ile wlezie, w końcu kiedy my smęciłyśmy, Ty zawsze tryskałaś dobrym humorem i dla każdej miałaś dobrą radę, więc teraz my się chcemy wykazać:tak:
A z tym pieniążkiem to chyba tylko na tulipany działa, bo one to zawsze tak się słaniają na łodyszkach:-) inne albo zwiędną albo opadną kwiaty, a te to takie słabiutkie jakieś:tak::-)

już brałam ten lek - rok temu , nafaszerowałam się tym a mąż pojechał w delegacje , byłam tak napalona że gotowa byłam pójść pod latarnię, było chyba z 5 jajeczek
hahaha :-D
dziewczyny! no i macie lekarstwo na słabe libido! :-D
:-D

katiuszka :* , nic sie nie stało wielkiego, tak mnie troche dobiły wiadomości z sąsiedniego wątku (Muma o nim pisała), a i w pracy ludzie mnie wkurzyli. Powoli dojrzewam do decyzji,żeby poszukać czegoś innego. Ale to chyba jak juz urodze (.. najpierw musze zajść :-p)

Ostatnia edycja:
dobrze ,że żyjesz kok.o jak napiszesz trochę smętów to nic się nie stanie ;-)a clo nie jest na libido ale spoko ....może inne przepisał clo ,którego nie znam ,generalnie lek działa na rozmnożenie jajeczek ,z których nie wszystkie są pełne i trzeba monitorować cykl przy tych lekach wiem coś bo miałam cykle przygotowywane i do iui i do in vitro ...przy naturalnych cyklach rzadko dają chyba,że kobieta nie jajeczkuje...co lekarz to inna metoda ,oby tylko dobre wyniki z tego było i mam nadzieję,że on wie co robi lumina &&&
katiuszka spróbuje jutro z tym pieniążkiem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mąż jest w delegacji ale owulacja by przypadła na święta Wielkanocne więc jajka by poświęcił a co jak mi się przesunie? w tym m-cu mi się przesunęło

dostałam list z lichenia - wkleje na schizkółu - chcecie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry