Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba, że o to Ci chodziło...a ta 2-letnia terapia z amerykańskimi specjalistami to tak za "Bóg zapłać"??? bo coś mi się nie chce wierzyć....a jezeli każą za to płacić, o czym jestem przekonana, to dla mnie to jest....no nie chcę się wyrażac, ale moim zdaniem to naciąganie zdesperowanych ludzi. Ale to jest moja osobista opinia, mogę się mylić. Amen;-)
te widoki..
jak wróce wieczorkiem czy też po południu to was poczytam a tymczasem wyłaniam sie ze swojej moczary i jadę do miasta ... miłego ,słonecznego dnia ....
i wszędzie śmierdziało gotowym wstrętnym żarciem
(pewnie pachniało jak zawsze). 

&&&&&&&&&&&&&&&&

Mam jeszcze dostęp do służbowych pieczątek 
) trzeba zrobić USG - bardzo wiele kobiet ma po nim torbiele i nie mozna brać dalej tego leku bo można sobie narobić kłopotu.
) a normalnie to robiłam tak: sikałam na testa, wchodziłam pod prysznic, wychodziłam- jedna kreska i myślałam tak - o matko i spoko, jest za wcześnie w tym cyklu... I bardzo bardzo mocno wierzyłam, że za dwa dni wyjdzie a po @ też robiłam często bo to nie było @ tylko plamienie w ciąży i wierzyłam cały czas..
), eMowi od razu możesz zapodać Salfazin , obydwoje bierzcie też kwas foliowy - to taki zestaw startowy :-)