reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

siedze i wciam czekolade a miałam rzucić :wściekła/y:

teściowa do mnie dzwoniła - powiedziałam jej w końcu co i jak że jest problem z M a ona na mnie że to nie możliwe i że ja to zmyślam ale mi ciśnienie podniosła wredna baba , to jej jeszcze powiedziałam że jej wyniki M wyslę jak nie wierzy a ona - że nie będziemy tak rozmaiwać i się rozłączyłam

M ma jej powiedzieć żeby się nie interesowała naszymi sprawami i zakończyć temat - ciekawy czy mu to wyjdzie ???
normalnie mam ochotę się popłakać przez tą babę

i jeszcze mnie jakieś przeziębienie bierze :angry:

reklama
lumina -ja bym chyba zrobiła ksero badań M i swoich i wysłała teściowej żeby mogła je spokojnie przeanalizować :happy:
A przeziębienie, osłabienie sprzyja zafasolkowaniu, ale to już na pewno wiesz :tak:

kasia.natka - co u Was Dziewczynki ??? :-)

Ja mam jutro USG o 12ej i powoli zaczynam łapać stresa... Nic nie poradzę, to silniejsze ode mnie.

Lumina olej puste babsko!!! Tyle masz dobrego ze nie musisz jej na codzień oglądać..

A ja dziś konam.. @ bolesna.. ale wytrwam w bólu.. nie takie bóle przeżyłam.. :baffled: ehhh

Witam się i ja :-).
Lumina, znasz takie powiedzenie idealne dla Twojej teściowej? TY MOŻESZ MIEĆ SWOJE ZDANIE, A JA MOGĘ JE MIEĆ W DOOOOOOOPIE :-).
Mumka, nie stresuj sie bo mnie już się udziela. I daj znak koniecznie po USG. Ide sikać :-D.
AniOk, łączę się z Tobą w bólu, ja mam rwanie jajnika :tak:.

hej dziewyczyny!!jesteśmy po wizycie u dr.wczoraj bylismy....niestety nie mam zdyt dobrych wiadomości..............:(:(zobaczyła wynik męża dr.i powiedziała,ze nie sa za wesołe:(:(:(Od styczniea znacznie pogorszył mu sie wynik nasienia:(:(Dr.powiedziała,ze nie jest świetnie,ale ze tez nie jest tragicznie...ze ze słabszymi wynikami kobiety zachodziły w ciążę itd!!!Dr.powiedział,ze do lipca mamy sie straca o dziecko a jak nie zajde w ciążę to trzeba bedzie pmyslec o zapłodnieniu pozaustrojowym,lub inseminacji.......

reklama
hej dziewczyny pytanie mam do katiuszki:) czy moglabys mi jeszcze raz podac nazwisko tego gin u ktorego bylas w londynie? moja kuzynka zaszla w ciaze i chcialby sobie zrobic usg. szukam juz od godziny w poprzednich postach jego namiarow, ale nie moge znalezc:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry