reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

lekarz swoje a natura swoje - nie można na 100 % brać do siebie tego co oni gadają

byłam dziś u mojej znajomej w ciąży i pokazała mi ile tabletek nie wzięła co jej przepisał ginekolog

a teściowa do mnie wydzwania - już 5 X nie odbieram nie będę sobie nerwów psuć

Ostatnia edycja:
reklama
bionda - wiosna za drzwiami, będzie dobrze już niedługo :tak::tak: &&&&&&&&&&&
kasica - ja takie gadanie lekarzy traktuję niestety jako komercyjną gadkę , tak jak pisałam jest androlog , który ma inne podejście do spraw, jeśli chcesz więcej info to priv. Przede wszystkim jednak wasze nastawienie jest ważne.
Polecam Ci np taką stronkę : http://www.cudownytata.pl/
lumina - nagraj sobie na pocztę jakąś słodką gadkę specjalnie dla teściowej :-p

Ostatnia edycja:
siedze i wciam czekolade a miałam rzucić :wściekła/y:

teściowa do mnie dzwoniła - powiedziałam jej w końcu co i jak że jest problem z M a ona na mnie że to nie możliwe i że ja to zmyślam ale mi ciśnienie podniosła wredna baba , to jej jeszcze powiedziałam że jej wyniki M wyslę jak nie wierzy a ona - że nie będziemy tak rozmaiwać i się rozłączyłam

M ma jej powiedzieć żeby się nie interesowała naszymi sprawami i zakończyć temat - ciekawy czy mu to wyjdzie ???
normalnie mam ochotę się popłakać przez tą babę

i jeszcze mnie jakieś przeziębienie bierze :angry:

no co za @ !!! :wściekła/y:
powiedz ze psami moimi ją poszczuję!! :-D:-D
nic sie nie przejmuj !!

Bionda, Brzózka ja myślę ze te nasze bolące @ będą wynagrodzone :tak:
Bionda ja byłam przekonana że jednak będzie Fasola.. ale teraz nowa porcja mocniejszych wiosennych kciuków w Twoją stronę zaciśnięta!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka ja widzę że u Ciebie nie minął rok staranek! Ja swego czasu miałam taką rozmowę z lekarzem że po roku jak nic nie bedzie wyśle mnie na badania.. jakie nie dowiedziałam się. Pewnie hormony w pierwszym rzędzie. A pijesz te ziółka od Kasi.natki?? Widać jakieś zmiany w organizmie? Zaciskam kciuki bo to właśnie dni płodne u Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech się jakiś chłopak zaczepi i nie puści jajeczka!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ten specyfik na ukojenie bólu poszukam w aptece.. choć mam cichą nadziieję że mi nie bedzie potrzebny :sorry2:
Muma moja droga, nie zamartwiaj się jutrzejszym USG!!! Jutro już serduszko usłyszysz!!! :tak: No i nie zapomnij pozdrowić Fasola od e-ciotki :biggrin2:
Zuzanka heloł???
Lopop, Kasica a już mi się uśmiechnąć!!! Moje kciuki są zaciśnięte i zobaczycie ze II pokażą się już niebawem!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lumina a może teściowa chce Cię przeprosić za swoje chamstwo???
Kasia.natka odezwij się...
Bzzzz jak samopoczucie po wyjściu z domku?? Wracać już pora!!! ;-)
Katiuszka z Tobą się witam wieczorowo, a że mam jakiś problem z łącznością i neta zaraz mi w kosmos wystrzeli pewnie nie będziemy miały okazji poklikać on-line. A Ty pewnie jeszcze w pracy.. lub na obiedzie..
Kok.o Ty też jakoś rzadko ostatnio.. ale chyba rozumiem.. :sorry: (pamiętaj że jak będziesz sikać 21 moje kciuki będą się zaciskać jak tylko mogą najmocniej!!!!)

Ani@k - bolące @ są wynagradzane !!! Mówię Ci to ja z własnego bolesnego doświadczenia :happy::tak:
Tak bym chciała jutro usłyszeć, chociaż zobaczyć serduszko i Fasola. To takie nierealne póki co wszystko jest...
Długa noc przede mną. Dam Wam znać jutro, pewnie po 14ej jak dopadnę jakiegoś kompa.
kasia.natka - uprasza się o kontakt, już się tu martwimy ..

cześć dziewczyny

Ani@k jestem kochana ;-)
Muma nie martw się wszystko będzie dobrze ,jutro przyjadę do domu specjalnie aby zobaczyć co napisałaś i jakie wrażenia po usłyszeniu bąbla :tak::-)a z tym lekiem to CLO to nie oddawaj ja no in vitro będę się przygotowywać więc będzie potrzebny to od Ciebie odkupie ;-):-)i jeśli chodzi o jego działanie to przy naturalnych cyklach owu się nie daje i je się stosuje od danego dnia cyklu i to minimalną dawkę ....
Bionda jak samopoczucie ?
kok.o wiesz,że możesz o wszystkim i ze wszystkim śmiało walić do drzwi :-):tak:
bzzz a Ty gdzie ??ja wiem,że byłaś na mieście ale,żeby aż tak pochłonęła Cię metropolia???miałaś ze mną dzisiaj pić!!!!!!!:angry::tak::-D
katiuszka jak minął dzień?jak stonki?
Brzózka działaj,działaj kochana kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&
kasia.natka chyba zajęta wyprawką już?nie pisze do Nas :-(

kto się przyłącza do picia ?????????????????ja dzisiaj mam chęć się napić!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-):-D:happy:

reklama
wybaczcie mi kochane to nagłe zniknięcie ale miałam kilka intensywnych dni :sorry:
mam nadzieję że za bardzo was nie zmartwiłam
zuzanko dziękuję za link :*
właśnie jesteśmy na etapie intensywnych zakupów - wózek, fotelik, łóżeczko, materac, zestaw pościeli z wszystkimi pierdółkami...teraz tylko czekamy...NIECIERPLIWIE...
Misia ostatnio mocno się rozpycha, czasem aż boli jak nózię czy rączkę wypycha ale co tam ;-) a wieczorne zabawy z tatusiem są genialne - pukają do siebie, przepychają się itp. no tylko mój śmiech im ewentualnie przeszkadza :-D
Ani@k brzuszek oczywiście pogłaskany od e-cioci i specjalne kopniaczki ci przesyłamy z Malutką -->>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry