reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bionda a ja myślałam ,że my już psychiczne :tak:;-) no tak znaki ,znakami ale sama wiesz jak to jest :nerd::sorry2:ja dzisiaj dla spokoju melisę piję bo mam nerwa wrrrr:wściekła/y::angry::wściekła/y:ehh!

ojoj daj kawałek pizzy :tak::-D

oho! Muma niby ,że co nie radzą sobie czy o co jej kaman?

reklama
Muma, kochana Ty juz olej to co w centrali gadają. Oni już sobie tylko pogadać mogą , a Ty kochana odpoczywaj, nie stresuj się i rośnij nam krąglutka.

Ide do garów, zagladne wieczorkiem nocnym.

Zuzka, jak Cię znaki nachodzą to wsadz głowe pod poduszke i udawaj, ze nic nie słyszysz i nie czujesz i krzycz A KYSZ ZMORO !!! U mnie bez znaków było.
lopop wcinaj ile wlezie, ja też dziś wcinam :-)

moja kochana zuzanka - może to ja cię zaraziłam swoją nerwą wczorajszą ...jeśli tak to sorry :sorry2:
muma- olej robotę, dadzą radę, ty się relaksuj i już -powtarzaj sobie "należy mi sie ..."
bionda dziękuję od razu się rozluźniłam ... :happy2:

reklama
witajcie Kobietki!!!!
chyba coś w powietrzu krąży, bo wszystkie albo większość :confused:jakieś złe, znerwicowane itp. I mnie to dopadło, nic mi się nie chce, jakiś bezsens ogólny odczuwam:baffled: Na wszystkich doodoła warczę i mnie denerwują!!!! mój M. poszedł się zdrzemnąć, żeby zejść miz drogi:sorry2: No i dobrze!!! bo on mnie dziś wkurza najbardziej:wściekła/y:Mam nadzieję, że jutro mi przejdzie, bo nie cierpię takiego nastroju!!!!!

zuznaka, ja nadal trzymam kciuki!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Przecież mnóstwo dziewczyn tak miało: objawy jak na @, a tu nic!!! tylko II kreski na teście:tak: poczekamy....zobaczymy:-) Daj znać od razu jak coś będzie wiadomo. Jesteś pierwsza w kolejce i nie wstrzymuj jej, bo kolejne dziewczyny będą się niecierpliwić:tak: A jak tak wszystkie będziecie wstrzymywać swoją kolej, to ja się w życiu nie doczekam, bo jestem na końcu w tym miesiącu z testowaniem;-):-)
Muma, o co Twojej szefowej chodziło? że niby kiedy masz wrócić??? w trakcie ciąży czy zaraz jak fasol wyskocz??? a Ty na drugi dzień o 8:00 meldujesz się przy swoim biurku:confused::baffled: niepoważna chyba....:szok:
kok.o, no wiesz co?!!! nie spodziewałam się tego po Tobie:baffled::szok:;-) ściąganie???? a zrób se swoje wykresy, a nie gotowce od Mumy będziesz zżynać:-D:happy2::-D
ani@k, gdzie Ty się podziewasz??? pewnie rozgrzewa się przed jutrzejszym spinningiem:-D albo dresy mierzy:-D
bionda, Ty to powinnaś hotel otworzyć u siebie w domu:tak:non stop masz jakiegoś gościa:tak:ja jak miałam w zeszłym roku gości na święta Bożego Narodzienia,byli 5 dni, to potem miesiąc do siebie dochodziłam:-D a w tym roku, w okolicach świat, wyłączyłam telefony, żadnych gości!!!!!:-D
aaa bionda tak za pamięci...na endometrium to jedna lampka dziennie, a nie cała butelka:-D plus szampan do tego:rofl2::-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry