reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się ja porannie :-)

zaraz uciekam do pracy ale mam nadzieję,że po południu będę w domku bo mam parę rzeczy do zrobienia:-)

Ani@k no widzisz :-):tak:działa ......u Nas dzisiaj bez słoneczka z mgłą,ale u mnie w domu słonecznie za to ,powiem Ci kochana ,że jeszcze humor poprawia się jak M wychodzi codziennie rano do pracy i całuje mnie (jak śpię) i mówi mi ,że mnie "kocha" to nie ważna jaka pogoda za oknem bo u mnie przy takim przywitaniu słonko cały dzień świeci ......i uwierzyć,że 10 lat jesteśmy razem :szok::szok::-D ,ja do kupienia sportowych ciuchów zbierałam się tydzień ,ale jak już zakupiłam tak chodzę do tej pory na ćwiczenia ....z przerwami wiadomo po zabiegach ,ale jest motywacja :tak:

Muma dawaj fotkę z fryzurą nową i co u Ciebie kiedy masz usg kolejne??
alex__ a Ty co się nie odzywasz??
katiuszka najważniejsze ,żeby to winko pomogło a jak włoski Twoje w świetle dziennym ,bo zapomniałam zapytać ??:zawstydzona/y:

miłego dnia

reklama
A nawet gdy mam ochotę się pozłoscić - wystarczy ze się uśmiechnę i wszystko przechodzi..co siła sugestii robi z człowieka..

Kok.o szukając oferty dobrej dla mojego "rozespanego" ciała, wpadłam całkiem przypadkowo na "spinning". Mam już zamysł i plan co do ćwiczeń, z tym ze tylko 2 razy w tygodniu są dla poczatkujących. A jako ze Ty masz ciągle i ciągle libido równe powyzej normy to postanowiłam iść w Twoje ślady. Uwaga, wyczytałam że przygotowując się na spinning należy przynieść ze sobą: obuwie na zmianę, spodenki (nie dres niestety:-() koszulkę (nie wspomnieli o oddychającej, ale co tam,)ręcznik (nie każą przynieść mydła:confused:) i wodę niegazowaną (to akurat zrozumiałe). Na dobry początek to i tak bedzie dla mnie nie lada wysiłek, i dziwię się i pochylam me czoło przed Twoimi codziennymi spinningami!!!:tak:

Ani@k ja chodze 3x w tygodniu, codziennie to moze za kilka miesięcy będe w stanie, jak mi się kondycja poprawi:happy2:
A ten ręcznik , moja droga, to trzeba mieć do wycierania kapiącego potu:-D, i serio, lepiej go mieć, bo inaczej kałuże zostawisz pod sobą :-)

Hej Dziewczynki ,

alex -
czy Ty już na listopadówkach ?? :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka -
tak, tak do winka łatwo się przyzwyczaić :-) Ale za to jakie endo będzie niedługo :tak: Mam nadzieję, że ta paczka dojdzie do Ciebie szybko ( nie mam pojęcia ile może isć ?) i poczujesz jak Ci jajniki po ziółkach zaczynają pięknie buzować :tak:

bionda - tylko jedno słowo - biały gęsty śluz , jeśli wcześniej takiego nie miałaś - to by było zupełnie jak u mnie niedawno :happy2::happy2:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zuzanko - byłam u fryzjera, znacznie skróciłam włosy i wycieniowałam trochę ale bez farbowania - teraz się wstrzymam jeszcze z 2 mce, a potem coś bez amoniaku sama sobie zapodam ;-) Zdjęć nie będzie bo nie ma sprzętu, pewnie jakoś pod koniec miesiąca kupimy nowy aparat to wtedy zdjęć będzie więcej :tak:
USG mam za tydzień, 16go , w samo południe, aaaaaaaaaa, już jak myślę to brzuch mnie boli ..

Ani@k -fajnie, że pomyślałaś o nowym zajęciu i się zaraz rozruszasz na całego :tak: Takie rozruszanie na pewno będzie pomocne podczas staranek , a to już niebawem :tak: &&&&&&&&&&&&& a poza tym będziesz miała mniej czasu na schizowania :tak:

kok.o -
za kilka miesięcy kochana to podnoszenie ciężarów w postaci brzuchola a potem biegi wyczynowe z wózkiem ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wczoraj po wycieczce do pracy, fryzjera padłam wieczorem.. Byliśmy też u teściów na obiedzie, było jej smutno , że nie chciałam z nią opić Dnia Kobiet ale się tłumaczyłam, że mnie głowa boli i tyle mam pracy jutro :-p
Dzisiaj zjadłam śniadanko i chyba wracam do sypialni, nie ma słonka, chyba jest zimno, dośpię sobie do wiosny ;-)

Ostatnia edycja:
Kok.o no właśnie, Ty sobie jeszcze przed 21 marca zapodaj więcej wysiłku..bo później "podnoszenie ciężarów" będzie a nie wzrost formy ;-)
Ile bierzesz wody? Ile się da radę wypić?? swego czasu jak ćwiczyłam to piłam mało..chyba mój błąd..ale nic mi nie było :sorry2: Mój trening będzie zajmował 30 min. + 30 min. na pierwszy rzut wezmę .. całą zgrzewke i ręcznik kąpielowy :-D
Muma a otoczkę wokół piersi masz ciemniejszą?? A u fryzjera to podobno na poczatku ciąży nie można farbować.. z zachodu przywędruje do Ciebie słoneczko, nie dziś to jutro..i chyba jutro bo na karaibach wiatru nie ma i jakoś tak dziś MEGA gorąco..
Mam nadzieję że nie ze względu na mój spinning..;-)
we wtorek pierwsze koty za płoty - już się nie mogę doczekać :tak:

Ani@k -moja otoczka w ogóle do jasnych nie należy ale nie zauważyłam/liśmy żeby ściemniała bardziej ;-) Generalnie jednak (.)(.) wyłażą mi już ze staników a bluzeczki napięte są na maksa ;-) Rano to się tak czuję jakbym miała pokarm i go nie odciągnęła ;-)
No właśnie wiem, że nie można farbować , nie o tyle o fryzjera chodzi co o farbę a jeszcze bardziej o amoniak. Ja narazie to nawet pazurów nie maluję żeby nie wdychać tych smrodów. ;-)

Muma bo to już 6 tydzien:szok: zobaczysz (zresztą pewnie pamiętasz jak miałaś jak z Julką byłaś w ciąży) jak po 8 tyg. będą (.)(.) wychodzić ze stanika..:tak: Matuchno, tak niedawno obwieściłaś cudowna nowinę a to już 6 tydz.:szok: jak ten czas leci, skubany!!!
Nie wspomnę o suwaczku Kasi.natki - tam to wogóle wiadomości przemykają w "oka mgnieniu"!!!

Ten suwaczek jest taki nieprecyzyjny ale sześć tygodni minęło w środę i teraz trwa już siódmy :-) No leci czas, oby do tego USG najbliższego a potem do badań genetycznych..

Ani@k zobaczysz, ze to wciąga :tak::-) A wody biore niepełną butelkę (jakies 1,5l) , wrzucam tam sobie jakies isostary czy inne witamino-minerały. Ale nie wypijam całej, w trakcie jazdy kilka łyków, bo za dużo w trakcie wysiłku lepiej nie pić.Więcej można po. Zreszta ja przyzwyczajona jestem do niepicia w trakcie treningów, ja trenowałam to zawsze miałam 1,5-2h wysiłku bez picia. A potem 2 l w ciagu godziny sie wypijało :-)

Muma no to teraz chyba zakupy biusthaltrowe trzeba zrobic :-D M zadowolony, nie? :-D
Ja sie nastawiam na kilka miesięcy ćwiczeń, robie plany zeby sie nie rozczarowac (pewnie inaczej bede gadac jak @ przyjdzie:dry:), no a jak wyjdzie dźwiganie ciężarów, to dobrze :-)

reklama
Hehe mnie już wciągnęło choć jeszcze ćwiczyć nie zaczęłam ;-)
Czyli moja reakcja też pewnie taka będzie, ze sobą 1,5l. a w domu cała zgrzewka!! I to mnie też już cieszy, im więcej będę piła tym mniej będę jadła :tak:

Do góry