reklama
kok.o
Fanka BB :)
Ani@k , znaczy my z zuzanką nie zgodzimy się z tą tezą nt.libido. Nie ma ona popracia w obserwacjach, a wręcz fakty nam znane dobitnie jej przeczą, zatem wnioski Twoje są zbyt daleko idące.
o! :-)
zuzanka oby pękł ten pęchol, bo wczoraj mnie tak napieprz..ło, że na plecy promieniowało... masakra.. A to przez te ziółka pewnie
o! :-)
zuzanka oby pękł ten pęchol, bo wczoraj mnie tak napieprz..ło, że na plecy promieniowało... masakra.. A to przez te ziółka pewnie

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zgadzam się z kok.o mogę podrzucić Wam 100 % libido bo ja mam chyba ze 300
:-) <><><><><><><<><><><> lopop kochana wiesz,że są na to tabletki ?jak naprawdę masz kiepskie samopoczucie to witaminki mogą pomóc na libido 
Ani@k ja już ręce złożyłam do tego na górze

a pęchol potrafi dać ostro wciery mi to czasem na nogę promieniuje
więc dzisiaj spinning ,huśtanie i desperados na koniec albo papierosek 

Ani@k ja już ręce złożyłam do tego na górze

a pęchol potrafi dać ostro wciery mi to czasem na nogę promieniuje

bionda
Fanka BB :)
Przy Was to naprawdę nie można spokojnie popracować 

. Jak nie gluty to hyśtanie albo zapijanie hyśtania
.
Lumina ty zamiast biegac po polach to lepiej wskocz na eMa i mu pokaż co go czeka jak Ci znów, życzeń nie złozy
.
Ja mam dalej gila do pasa ale muszę sie produkować. Nie biorę żadnych medycynek tylko wit.C 1000 , bo a nóż fasol jest? Nadal 0 schizów. Dziś tylko odkryłam biały gęęęęęsty śluz, i syski mnie bolą niemiłosiernie.
Dziewczyny co z tym naszym libido jest? Aż się boję co to będzie koło 50 tki
.
Zuzka jak tam schizy?
No Muma jak wróci od fryzjera to jej pewnie nie poznamy :-).
AAAAAAAAAAAAAAAA. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI !!!! Dla kasi.natki podwójnie, dla mumy raczej nie ;-).
Jeśli chodzi o fluidki to ja zbieram te modne
.

Lumina ty zamiast biegac po polach to lepiej wskocz na eMa i mu pokaż co go czeka jak Ci znów, życzeń nie złozy

Ja mam dalej gila do pasa ale muszę sie produkować. Nie biorę żadnych medycynek tylko wit.C 1000 , bo a nóż fasol jest? Nadal 0 schizów. Dziś tylko odkryłam biały gęęęęęsty śluz, i syski mnie bolą niemiłosiernie.
Dziewczyny co z tym naszym libido jest? Aż się boję co to będzie koło 50 tki

Zuzka jak tam schizy?
No Muma jak wróci od fryzjera to jej pewnie nie poznamy :-).
AAAAAAAAAAAAAAAA. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI !!!! Dla kasi.natki podwójnie, dla mumy raczej nie ;-).
Jeśli chodzi o fluidki to ja zbieram te modne

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe bionda u mnie tylko brzuch napęczniały ,zero objawów i schiz co do śluzu to u mnie też się pojawia dziwny taki owulacyjny rzekłabym 
oj mój M to chyba się będzie cieszył ,że tak go dopadam hehe
nawet po 5o-tce

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zapraszam Was na stronę Facebook -a Fabryka Zabawy 
reklama
jedne zamęczą swoich eMów hyśtaniem inne jego brakiem ....ogólnie cały czas coś się dzieje 
Jesteście niemożliwe ...
lumina - postaraj się bardziej zdystansować,bo zwariujesz....Ja mam teściową co dzień w odwiedzinach...wrrr... też mieszkam na wsi, też jako jedyna małżeństwo nie mamy dzieci ....też nam truję i wku......a.Ale wiesz co mam to daleko w powazaniu, lata docinków z różnych stron wyostrzyły mi język ... i tylko czasem jak nikt nie widzi pochlipię w poduszkę.Ale wśród ludzi twardziel jestem. Nie daj się dziewczyno !!!
bionda - nie znam się na objawach...ale życzę ci żeby ten był tym na który czekasz
lopop co do libido...ja zauważyłam dużą prawidłowość w jedo braku bądź nadmiarze u siebie : otóż jak wszystko jest ok to i libido ok, jak tylko pojawiają się jakieś problemiki w otoczeniu czy zdrowiu .... libido zdycha
kasica - głowa do góry, zobaczysz że wszystko będzie dobrze
tylko troszkę cierpliwości ...
Ani@k bardzo chętnie poproszę buddę czy kogoś w tym rodzaju żeby to była twoja ostatnia @ a potem żeby rósł ci piękny brzuszek
kok.o , zuzanka - gratuluje libida ...zarażajcie dziewczyny, zarażajcie ....
Jesteście niemożliwe ...
lumina - postaraj się bardziej zdystansować,bo zwariujesz....Ja mam teściową co dzień w odwiedzinach...wrrr... też mieszkam na wsi, też jako jedyna małżeństwo nie mamy dzieci ....też nam truję i wku......a.Ale wiesz co mam to daleko w powazaniu, lata docinków z różnych stron wyostrzyły mi język ... i tylko czasem jak nikt nie widzi pochlipię w poduszkę.Ale wśród ludzi twardziel jestem. Nie daj się dziewczyno !!!
bionda - nie znam się na objawach...ale życzę ci żeby ten był tym na który czekasz
lopop co do libido...ja zauważyłam dużą prawidłowość w jedo braku bądź nadmiarze u siebie : otóż jak wszystko jest ok to i libido ok, jak tylko pojawiają się jakieś problemiki w otoczeniu czy zdrowiu .... libido zdycha
kasica - głowa do góry, zobaczysz że wszystko będzie dobrze
Ani@k bardzo chętnie poproszę buddę czy kogoś w tym rodzaju żeby to była twoja ostatnia @ a potem żeby rósł ci piękny brzuszek

kok.o , zuzanka - gratuluje libida ...zarażajcie dziewczyny, zarażajcie ....