Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bionda ja przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży miałam niemiłosiernie uporczywy katar!!! i dziwne zawroty głowy..bóli jako takich nie miałam. A Mumy musisz słuchać bo ona jest na bieżąco i wie jakie teraz bywają objawy, więc testuj w niedzielę dla formalności i rób zdjęcia II!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k - hahaha "jakie teraz bywają objawy" - bo to tak jak z modą - się zmieniają sezonowo ;-)
Też jestem za niedzielnym testowaniem , to juz dwa głosy
Hehehe chodziło mi ze ja już moje objawy zapomniałam, a Ty jesteś na bieżąco!!! :-)
Wiecie co, ja chyba mam coś nie tak i z wyrażaniem się i z odruchami bezwarunkowymi..chyba wiosna się u mnie dziś obudziła..
Dziś np. chciałam bramę wyjazdową otworzyć kluczami od mieszkania..dodam że wystarczy odetkać taki wihajzderek bez użycia klucza
Myślę cały czas o niebieskich migdałach..i albo to jest związane z tym, ze złapane <><><><><><> zaczynają działać albo tak ten mój spinning na mnie działa :-)
AniOk, to pewnie ten spinning, bo wiesz to sport dla Bogów a Bogowie o przyziemnych sprawach nie myślą. Kto by otwieral bramę z przekładki jak ma klucze .