reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Teraz za dużo jest wózków do wyboru, jakaś masakra ;-)
Miałam 12 lat temu polski wózek MIKADO, miał gondolę i spacerówkę w jednym , bardzo fajną rzecz - przekładaną rączkę (zależy jak słonko świeci) . Ale był cięzki jak cholera... Przez niego pewnie szybko schudłam :-D
Ważne też żeby się sprytnie składał i dawał zapakować do samochodu :tak:
Jaki masz typ ​zuza ?

reklama
Fajne :tak: Mój na pewno musi mieć 4 wielkie koła na moje wiejskie drogi i moskitierę na robale ;-)
Ale to jeszcze chwilka ;-) Swoją drogą , zastanawiam się czy w rodzinie będzie taka euforia prezentowa jak przy Julce i coś myślę, że niekoniecznie. No chyba, że to jednak Synek i może wtedy Teściu się wykaże :-p

Ciekawe co tam kasia.natka wybrała ?

no ja też wolę na swoją wieś z dużymi kołami i mocnym stelażem :-D kiedyś wózki to były z takimi kołami jak od roweru :tak:
myślisz Muma ,że nie będzie szczęścia? że powiedzą na co Ci ta ciążą ?

Ja tylko na momencik bo dziś jakaś zarobiona jestem :eek:
Kok.o jestes mistrzynią w tłumaczeniu!!!! :-D:-) :tak: noo teraz musisz opowiedzieć o: spinningu, pozycji aby "wszystko dotarło tam gdzie trzeba", piciu końcówki kawy jednocześnie rozmawiając na BB!!!! Pliska!!!
Zuzanka, Muma ja narazie nie zapatruję się na wózki..bo nie wiem czy mi od razu dwójeczka czy trójeczka nie wskoczy ;-):-D
Lumina a spróbuj z rańca się wykrzywić w uśmiechu..i jutro rano zdaj relację:tak:
Kasica @ zaraz się skończy, poóźniej pomiary i zobaczysz co będzie :tak:
Kasia.natka :**

zuzanka - myślę, że teściowie to jeszcze spoko , zwłaszcza jakby był facecik , ale moja mama powie - po co Ci to dziecko, taki miałaś spokój olaboga, kto to dziecko wychowa, kto mi pomoże z dziadkami, masz taką świetną pracę i co teraz, masz dziecko wadę serca i co teraz aaaaaaaaaaaaaaa :shocked2: No chyba żebym się myliła :-(
Ani@k - racja, jak się rano wstanie i w lustrze rozjarzy do siebie to tak potrafi człowiekowi zostać ;-) A co do wózka to są też niezłe "autobusy" dla wieloraczków , gorzej z wejściem z nimi np. do windy ale mam nadzieję, że nie mieszkasz na 10tym ;-)

hehe Ani@k to życzę Ci dwójeczki na pierwszy rok,a za nimi kolejnej :tak:jak Ci się mażą bliźniaki :tak::-)

ja też zaraz uciekam ...słonko wychodzi :rofl2::-Dczas na spacer i obiadek później

Muma obyś się myliła co do reakcji na ciążę Twoją i aby tak jak My się cieszyli ,że jesteś zdrowa i zdrowo ciaze i dziecko nosisz,zresztą to Twoje szczęście i niech Ci tego nie popsują!

MIŁEGO DNIA KOBITKI BĘDĘ WIECZOREM NA CHWILĘ ;-)

Ostatnia edycja:
Brzózka :-) Co u Ciebie ? Pewnie fajnie, jak wiosna idzie biegać po tych polach, nie ? :tak: Ale pamiętaj żebyś nie tylko to robiła ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mam do Ciebie pytanko odnośnie pieska ale to napiszę na priv żeby tu nie zaśmiecac ;-)

reklama
Dzień dobry kochane babeczki
Ja na chwilkę ... dziękuję że pamiętałyście o mnie , czułam te wasze ciepłe myśli ....Za 10 dni mam odebrać wyniki hispatologiczne,a na razie leżę w domku, beż skrupułów wzięłam 2 tyg. zwolnienia i siedzę w domku choć mama namawiała mnie zebym wróciła do pracy już w przyszły poniedziałek.A ja zamierzam odpoczywać. Niestety nie mogę długo siedzieć bo mnie wszystko boli....może zaglądnę wieczorkiem -ściskam was wszystkie mocno !!!

Do góry