reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Alijenka- remont, remontem ale jak juz skaczycie to bedziecie dumni i z domu nie bedzie Wam sie chcialo wychodzic tylko siedziec w tym swoim gniazdku![]()
To narazie taki prowizoryczny remont, czeka mnie generalka w tym albo w następnym roku !!!!! Także to dopiero się zacznie !!!! Wtedy na ten czas ja się z małą stąd wyprowadzam :-)
ja pożadną strzykawe z grubą igłą w d.... to był najboleśniejszy zastrzyk w moim życiu, chyba bardziej to przezyłam niż poródsnoopy - daaaaaaaaawno Cie tu nie było
A w jakiej formie dostałyscie te sterydy??

Ciężko się wbić na główny

carla ja tak po świetach miałam też mnie opierniczył że 5kg za dużo w mieś i od patologi zaczoł mi cisnąć, ale mój lekarz w ogóle jakiś luzak

Hejka!
Trochę posprzątałam i jakoś tak lepiej sie zrobiło
ale u mnei strasznie wieje:/ czasami to nawet okna nie można otworzyć:/
Co do kluseczek szarych/sinych to jednak regionalne jest
no bo ja pierwszy raz o czymś takim słyszałam 
PIT już rozliczyłam - na googlu można znaleźć program do uzuepłnienia prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa
Nonsensopedia jest rewelacyjna! Dobrze, że wcześniej sie wysiusiałam bo pewnie znowu bym w majty popuściła
musze mamie przeczytać bo ona przecież ten serial uwielbia 
Niektóre z Was mają małe dzieciaczki, a ja będe musiała pewnei urodzić 4kg dziecię!
i jak przecisne?
Trzymam kciuki za Wasze badania!
A jeśli chodzi konkurs to tak jak dziewczyny stawiam na penisa
ale to by było pewnie zbyt proste... hmmm...
Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale zauważyłam, że w czasie ciązy jakby mi mózg wyżarło
zapominam o najprostszych rzeczach 
Dzisiaj jade zobaczyć samochodzik
mój pierwszy
zdałam na prawo jazdy (po wielkich męczarniach) w październiku i w końcu przydałoby się coś kupić
a tak swoją drogą to miałąm fuksa bo zdałam na początku października a zaraz potem dowiedziałam sie ze w ciązy jestem! Przynajmniej nie bede musiała sie komunikacją miejską przemieszczać
Buźka! Miłej soboty! Musze jakiś obiadzik ugotować :-)
Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu?
;-)
Trochę posprzątałam i jakoś tak lepiej sie zrobiło
Co do kluseczek szarych/sinych to jednak regionalne jest
PIT już rozliczyłam - na googlu można znaleźć program do uzuepłnienia prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa
Nonsensopedia jest rewelacyjna! Dobrze, że wcześniej sie wysiusiałam bo pewnie znowu bym w majty popuściła

Niektóre z Was mają małe dzieciaczki, a ja będe musiała pewnei urodzić 4kg dziecię!

Trzymam kciuki za Wasze badania!
A jeśli chodzi konkurs to tak jak dziewczyny stawiam na penisa

Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale zauważyłam, że w czasie ciązy jakby mi mózg wyżarło

Dzisiaj jade zobaczyć samochodzik

Buźka! Miłej soboty! Musze jakiś obiadzik ugotować :-)
Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu?;-)
po to że jak grozi Ci wcześniejszy poród wspomagają szybszy rozwój płuc dzidziusia.
a w ogole pisał Ci już ktoś o edycji postów??

po to że jak grozi Ci wcześniejszy poród wspomagają szybszy rozwój płuc dzidziusia.
a w ogole pisał Ci już ktoś o edycji postów??![]()
Nikt nie pisał i nie musi bo o edycji wiem

buziak
Fanka BB :)
Buziak rozstrzygnięcie, rozstrzygnięciem ale jajka jest nagroda tego Siula nie napisała :-)
tez mi to przez mysl przeszło.... bo z penisem to mi sie przyjemnosci kojarza to napewno cos fajnego

...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff![]()
moj ma 1250 wiec chyba Twoja pannica z waga nie ma problemow;-)
Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam

Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec

Normalnie szkoda żryc dawac nooo

bez przesadyNikt nie pisał i nie musi bo o edycji wiemczuje się zbesztana....
![]()

Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam![]()
Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec
Normalnie szkoda żryc dawac nooo![]()
Hehehe

bez przesadybez przesadytylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
![]()

reklama
bez przesadytylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
![]()
nie chodzi o wygląd, ale o regulamin forum.